2.22

2.8K 178 141
                                    

Met een plof val ik in het zand als Youssra me keihard van het trappetje afduwt. Ik begin jammerend te kreunen en kijk haar woest aan. "HAHAHA! Tfoe had ik dit maar gefilmd.."

"Wollah als ik je pak hea." Kwaad krabbel ik overeind en wil haar net aanvallen, tot ze zelf hard geduwd wordt door Saber.

"Niemand zit zomaar aan m'n schoonzusje." Hij geeft haar een knipoog en meteen ontvangt hij een stoot van Ilias. Ilias krijgt weer een stoot van Badr en Badr weer van Ibtissam.

"Waarom doe je dat?!" Roept Badr verontwaardigd en ze haalt haar schouders op. "Ik dacht het was een domino spel." Rollend met z'n ogen duwt Badr ook Ibtissam van het trappetje af, waardoor ze ook op het zand beland.

"RWINAAAA!" Als een mongooltje probeert Saber nu Badr te duwen, maar dat lukt niet aangezien Badr even sterk is en zichzelf verdedigd. "Raak me niet aan a rat." Geïrriteerd doet hij een stap naar links, waardoor Saber zelf naar beneden valt.

"Hoerenzoon." Mompelt hij vernederd terwijl hij het zand van zich afklopt. "We komen uit de zelfde baarmoeder a varken. Negen maanden lang moest ik naast je stinklichaam liggen." Lacht Badr en loopt het trappetje af.

"Gaat het, zina?" Hij helpt me het zand van m'n kleren af te kloppen en geeft m'n hand een kus. Met een brede glimlach kijk ik hem aan en knik. Het liefst wil ik hem nu dood knuffelen en zeggen hoeveel ik van hem hou.

Maar helaas zijn we op het strand in Marokko, en dat betekend dus dat we morgen dan overal op het nieuws komen te staan.

"Love you." Fluister ik terwijl we het strand oplopen. "Love you hunderd. Snap je hem? Love you to, two, hunderd?" Hij gaat helemaal stuk van het lachen en duwt me tegen zich aan.

"Altijd moet je weer het moment verpesten." Zeg ik sip terwijl ik hem wegduw als ik al blikken voel branden. "Dan moest je maar met mij verloven hea." Mompelt Ibtissam ineens uit een dode hoek.

"WAT?!" Meteen draaien we ons om naar Ibtissam toe en kijken we haar met grote ogen aan. "Wow rustig man, was grap.." Ze kijkt ons raar aan, maar ploft weer als een baksteen op de grond als Saber haar keihard duwt.

"Mongool, zulke grappen moet niet maken. Tfoe, heb ik je zo opgevoed?" Zegt hij boos als ze overeind krabbelt. "Papa Saber ieeeeks!" Roept Ilias lachend terwijl hij Ippie een schouderklopje geeft.

"Mijn leven was ook zwaar hoor, gewoon negeren en lief tegen Nora doen, dan krijg je be3da liefde van Badr." Zegt hij zacht, waarna ik in de lach schiet.

"Jeetje, Saber, waarom steeds die haat voor Ippie? Ik begrijp wel dat ze medelijden met me heeft aangezien ik binnenkort met Badr zal trouwen.." Meteen ontvang ik een harde stomp tegen m'n arm aan.

"Vieze lesbo." Youssra haalt haar neus op en legt haar spullen neer als we een mooi afgelegen plekje hebben gevonden.

"Yek? Je zou liever met die stinkdier hebben dan mij?" Badr schudt ongelovig z'n hoofd en gaat zitten. "Prima.. Saber, je bent hayeck lekker." Hij geeft hem een vette knipoog en ik trek m'n wenkbrauw op.

"Dat zeg je alleen omdat jullie precies op elkaar lijken." Mompel ik geïrriteerd terwijl ik op m'n knieën ga zitten. "Ja duhh." Hij gaat met een hand door z'n haar en schud dan z'n hoofd.

"Hmm.. Oké." Ik grijns even naar Ippie en meteen begrijpt ze m'n boodschap. "Met andere woorden, je vind jezelf knapper dan Nora?" Vraagt ze terwijl ze hem lief aankijkt.

"Ja.." Hij kijkt me even aan en meteen vliegt z'n wenkbrauw omhoog als hij ziet hoe ik mijn jurkje uittrek. "Wat denk jij dat je aan het doen bent?"

"Ik ga zo zwemmen." Ik kijk hem onschuldig aan terwijl ik m'n spaghettibandje van mijn bikini wat strakker zet. "Astaghfirullah.." Mompelt Youssra afkeurend terwijl ze een slok van haar Poms drinkt.

Ik zie hoe Badr z'n kaaklijn begint aan te spannen. En oei, dat is een slecht teken. Maar ey, één keer iemand irriteren mag toch wel?

"Je daagt me uit, hea?" Ik schud m'n hoofd en glimlach lief. "Neem me niet kwalijk, ik ga snorkelen zonder snorkel." Zeg ik terwijl ik opsta en meteen springt ook Badr op.

"Jij gaat nergens heen." "Oh jawel hoor!" Meteen maak ik aanstalten om te rennen. "GO GIRL, GO!" Gillen Youssra en Ibtissam aanmoedigend naar me toe.

Hijgend probeer ik met wellou conditie zo ver mogelijk van Badr vandaan te rennen.

Wat helaas mislukt als hij me ineens over zijn schouder gooit en hard begint te rennen richting het water. "BAAADEEER!" Ik gil het uit in de hoop dat hij me loslaat, maar tevergeefs.

"Moet ik je loslaten, schatje?" "Ja.." Piep ik als hij eenmaal in het water staat. "Uw wens is mijn bevel, prinses." Hij drukt een kus op m'n wang en laat me los waardoor ik met een plens in het ijskoude water val.

"VERDOMME, BADR!" Gil ik bijna jankend terwijl ik overeind probeer te staan. "Maar je wou toch dat ik je los liet?" Hij kijkt me sip aan en ik kan het niet laten om op hem te klimmen. Ik sla mijn benen over zijn heupen heen en trek hard aan zijn oren.

"Je hebt niet gedaan wat ik zei, hea." Ik kijk hem kort aan als hij een serieuze blik opheeft en haal m'n schouders op.

"Doe niet alsof je neus bloedt. Waarom heb je tóch een bikini aangetrokken?" Ik zucht en leg mijn hoofd op z'n schouder. "Sorry.." Fluister ik terwijl ik m'n ogen sluit.

Hij knijpt even zachtjes in m'n kont en loopt met mij in z'n sterke armen weer het zand op. "Ewa tortelduifjes!" Ik rol lachend met mijn ogen als Youssra me met wiebelende wenkbrauwen aankijkt en spring van Badr af.

Zorgvuldig leg ik m'n kleedje naast die van Badr en Ibtissam, waarna ik er vervolgens op ga liggen. "Smeer me in." Ik kijk Badr lief aan en een zucht verlaat z'n lippen.

"Je wilt volgens mij echt dat ik me niet meer in kan houden, hea?" Ik frons en schud m'n hoofd. "Ik meen het serieus, wil niet verbranden hoor.." Ik graai in m'n tas en haal er een zonnebrandcrème uit, die ik hem vervolgens aangeef.

"Vooruit dan maar.." Mopperend neemt hij het aan en spuit hij een beetje op z'n hand. "Handen op je vriendinnetjes." Fluistert hij in m'n oor. Ik kijk hem even aan en schiet dan in de lach.

"Of nee, wacht, ik heb een beter idee." Hij pakt een handdoek die hij dubbelvouwt en vervolgens op mijn bosten legt. "Dat is al veel beter." Hij gromt goedkeurend en begint mijn benen, buik, hals en armen in te smeren.

"Yallah, draai om." Hij pakt de handdoek en wacht tot ik doe wat hij gezegd heeft. Vervolgens legt hij het doek weer op mijn kont en smeert hij mijn rug zorgvuldig in.

"Voilá, en nu moet je me met rust laten." Hij doet z'n le3baya uit -die half nat is aan de onder kant- en gaat op z'n eigen kleedje liggen, waarna hij z'n zonnebril op zijn neus schuift.

Ongelovig blijf ik naar z'n buik kijken. Want wat ik zie, is met geen één zin te beschrijven. Langzaam ga ik er met mijn vingers overheen.

"Don't touch it." Hoor ik hem mompelen terwijl hij m'n hand wegslaat. "Maar het is zo mooi.." Fluister ik bijna jankend.

"Ooooowh wacht, wacht, wacht. Was jij niet degene die tegen me zei dat ik dun was? Heh? Nou?" Ik kijk hem aan en pruil m'n lip. "Ik neem mijn woorden terug." Zuchtend ga ik weer liggen en even later voel ik zijn sterke armen over mij heen.

Dat voelt al beter..

"Zo zo, gezellig aan het doen zonder mij papitos?" Ik sper mijn ogen wijd open bij het horen van zijn stem. De tranen schieten al omhoog en ik leg mijn handen op m'n gezicht.

Niet wéér..

---

Wie zou dat nou zijn?..

Stem, reageer en volg!

Lees het nieuwe boek dat wij (BerbersePrinsessen ) hebben gepubliceerd! Het zijn recepten voor Marokkaanse meiden. Althans, het hoeft niet per se voor de Marokkaanse meiden te zijn!

Neem gewoon een kijkje zou ik zeggen😉

Xx Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu