Κεφάλαιο Έκτο, Η Μάγισσα

1.1K 143 9
                                    

ZERACHIEL

Η ομίχλη είχε σκεπάσει τα πάντα κάνοντας την ήδη βαριά ατμόσφαιρα δίπλα στον βάλτο ακόμα πιο αποπνικτική. Παντού επικρατούσε σιωπή εκτός από τον απαλό παφλασμό που έκαναν με την ουρά τους οι κροκόδειλοι όπως κολυμπούσαν στην λίμνη. Είχε νυχτώσει από ώρα αλλά το φεγγάρι απουσίαζε από τον συννεφιασμένο ουρανό.

Μέσα στην νύχτα εμφανίστηκαν δύο φωτεινές φλόγες σαν πύρινα μάτια, στέλνοντας ριπές καυτού αέρα παντού. Δύο πόδια προσγειώθηκαν απαλά στο λασπώδες έδαφος και προχώρησαν προς μια γέρικη διαλυμένη Ιτιά.

Τα φτερά του έκαιγαν ότι ακουμπούσαν στο πέρασμά τους παραδίδοντας τα ξερά χόρτα στην φωτιά. Το αγγελικό του πρόσωπο είχε πάρει μια διαστρεβλωμένη εικόνα κάνοντάς τον να φαντάζει πιο πολύ με δαίμονα. Το χρώμα των ματιών του είχε γίνει μαύρο ταιριάζοντας με τα ήδη μαύρα μαλλιά του.

Έσπρωξε με δύναμη μια ,αόρατη στα ανθρώπινα μάτια, ξύλινη πόρτα και εισέβαλε βίαια μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το μοναδικό φως προερχόταν από κάτι μοβ κρυστάλλους στα τοιχώματα του δέντρου και από τα φτερά του Zerachiel.

Μια γυναίκα που καθόταν στην γωνία και έραβε μια γούνα λύκου, φέρνοντάς της στα μέτρα της, παράτησε την δουλειά της και σηκώθηκε έντρομη.

"Τι κάνεις εσύ εδώ;" τραύλισε η μάγισσα. Είχε ασημένια μαλλιά στο χρώμα της σελήνης και περίτεχνα σχέδια χαραγμένα σε όλο το κορμί της. Έμοιαζε για κάποια που μόλις είχε πατήσει στα πενήντα, αν και η πραγματική της ηλικία θα τρόμαζε και τον ίδιο τον χρόνο.

Όταν ο άγγελος δεν της απάντησε αυτή τον πλησίασε απειλητικά βρίσκοντας ξανά την ψυχραιμία της. Κάτι διεστραμμένο πλανιόταν στο βλέμμα της. "Σε ρώτησα κάτι. Νόμιζα ότι η τελευταία φορά που σε είδα θα παρέμενε πράγματι η τελευταία, αλλά απ'οτι φαίνεται έκανα λάθος. Σου είπα πως αυτή είναι η τελευταία της ζωή. Δεν μπορεί να έχει άλλη."

"Δεν έχει να κάνει με αυτό. Χρειάζομαι τις υπηρεσίες σου."

"Αποκλείεται να μην έχει να κάνει σχέση με την κοπέλα. Ακόμα δεν την ανακάλυψε ο Ντάμιαν ή πως το καλό έχει το όνομα του αυτές τις μέρες ο Αζαζέλ;" Του απάντησε κουνώντας αποδοκιμαστικά το κεφάλι της."Εσείς οι άγγελοι δεν εκτιμάτε την δύναμη του αυθεντικού σας ονόματος."

Η Τελευταία ΖωήWhere stories live. Discover now