Κεφάλαιο Εικοστό Δεύτερο, Fire, Blood and Tears.

781 104 4
                                    

Αίμα.
Η αποπνικτική ατμόσφαιρα το έκανε ακόμα πιο αλκαλικό στην γεύση. Προσπάθησε να την ξεφορτωθεί, να σταματήσει να την γεύεται. Μάταια. Αυτή συνέχιζε να επιστρέφει κάθε φορά δριμύτερη.
Αίμα.
Η δίψα για αυτό ξεκλήριζε υπάρξεις. Αφάνισε ανθρώπους. Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να φωνάξει καλύτερα την ταυτότητα κάποιου. Την θνητότητα και την αναλωσιμότητα του...
Αιμορραγούσε... Το ήξερε βαθιά μέσα της. Ήταν το τέλος.

Όχι, ήταν η αρχή. Το αίμα της ήταν επανάσταση. Ήταν εξέγερση. Θα άλλαζε την τάξη των πραγμάτων. Αρκεί μόνο να μην την έβρισκε αυτός. Έπρεπε να τρέξει μακριά του.
Και που θα πας; Δεν μπορείς να τρέξεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς... Με ακους; Οπου και αν πας θα σε βρω Ναντια...Νάντια; Νάντια...
Φως... Από κάπου ερχόταν φως...
Νάντια;;

Η Νάντια άνοιξε τα μάτια της και αντίκρισε την Ειρέν να την κοιτάει τρομοκρατημένη. Μα που βρισκόταν; Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και αντίκρισε το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

"Σε πήρε ο ύπνος Νάντη. Πώς εισαι;"

Η Νάντια έπιασε το κεφάλι της. "Έχω τρομερό πονοκέφαλο. Μήπως έχεις λίγο νερο;"

Η Ειρέν έβγαλε ένα μπουκάλι από την τσάντα της και της το έδωσε. Η Νάντια το ήπιε όλο αλλά δεν κατάφερε να διώξει την γεύση του αίματος από το στόμα της. Διέτρεξε με την γλώσσα της το εσωτερικό του μάγουλού της. Είχε μια μικρή οπή. Πρέπει να τα δάγκωσε όσο κοιμόταν.

"Δείχνεις εξαντλημένη. Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψεις σπίτι. Θα σου φέρω εγώ τις σημειώσεις από τα υπόλοιπα μαθήματα."

"Αποκλείεται να σε αφήσω μόνη σου. Πώς θα επιστρέψεις σπιτι;"

"Ωχ, έλα τώρα. Με τον τρόπο που ήρθα το πρωί." Της έκλεισε το μάτι. "Άλλωστε έχω τα κορίτσια για παρέα. Τι κολλητή θα ήμουν εάν δεν έβαζα την υγεία σου πρώτη;"

"Ευχαριστώ Ρεν, αλλά θα μείνω." Γύρισε μπροστά της και άρχισε να σκανάρει διακριτικά την αίθουσα, για να μην την καταλάβει η Ειρέν.

" Γύρισε μπροστά της και άρχισε να σκανάρει διακριτικά την αίθουσα, για να μην την καταλάβει η Ειρέν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Η Τελευταία ΖωήWhere stories live. Discover now