Κεφάλαιο Εντέκατο, Απο Άλλο Κόσμο

832 121 4
                                    

ZERACHIEL

Την στιγμή που είδα τον Joel μπροστά μου θόλωσα. Δίχως δεύτερη σκέψη τον άρπαξα και τον έσυρα ως έξω σε ένα στενό δρομάκι. Άκουγα σαν βουητό στο πίσω μέρος του μυαλού μου την Νάντια να φωνάζει το όνομά μου. Δεν με ένοιαζε τι θα σκεφτόταν, έπρεπε να βρω πρώτος τον Αζαζελ πριν με βρει αυτός. Ήμουν τόσο κουρασμένος άλλωστε που δεν είχα την πολυτέλεια να είμαι ντελικάτος και διακριτικός μαζί του. Το ξόρκι προστασίας της Άγκνες ήθελε θυσία τριών δαιμόνων και κανείς άλλος δεν μπορούσε να κάνει την δουλειά εκτός από εμένα.

Ήμουν ξύπνιος δύο μέρες. Όχι ότι αυτό με εξασθένησε, αλλά ο τελευταίος δαίμονας αντιστάθηκε παραπάνω από τους δύο προηγούμενους, αναγκάζοντας με να σπαταλήσω παραπάνω ενέργεια.

Ο Joel προσπάθησε να απελευθερωθεί αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Άλλωστε ήταν απλά ένας κοινός έκπτωτος άγγελος...Το μόνο χρήσιμο πάνω του ήταν οι πληροφορίες που μπορούσε να μου παρέχει λόγω της φιλίας του με τον Αζαζελ. Ο ανόητος θυσίασε την Χάρη του για μια θνητή...

Αφου τον πήγε κάπου απόμερα, δίχως φως, τον πέταξε με δύναμη πάνω στον τοίχο. "Joel! Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω.." Του είπε μοχθηρά. Αυτός κόμπιασε και ξεροκατάπιε.

"Zerachiel...τι έκπληξη! Ήσουν ακριβώς ότι μου έλειπε αυτή την στιγμή."

Τον ξαναχτύπησε με δύναμη πάνω στον τοίχο προκαλώντας του έναν μορφασμό πόνου. "Όχι παιχνίδια μαζί μου...τι κάνεις εδώ;"

Ο Τζο του χαμογέλασε στραβά "Δεν τα έμαθες; Διδάσκω ανατομία στο Trinity"

"Βλέπω βρήκες την ερωμένη σου και σε αυτή την ζωή. Πες μου πως είναι να πεθαίνει σε κάθε ζωή; Πως είναι να φοβάσαι να την ακουμπήσεις λίγο πιο δυνατά μήπως και την πληγώσεις;"

Ο Τζο τον έπιασε από το λαιμό αιφνιδιαζοντάς τον."Δεν θα ξαναμιλήσεις έτσι για την Ειρέν γιατί δεν θα ρωτήσω εάν είσαι αρχάγγελος ή ένα κοινό σκουλήκι της λάσπης. Θα σε κάνω κομμάτια. Τι θέλεις μαζί μου;"

Την στιγμή που τελείωνε την πρότασή του, δύο δυνατά χέρια έπιασαν από την πλάτη τον zerachiel και τον πέταξαν με φορά στον απέναντι τοίχο, κάνοντας ένα τεράστιο βαθούλωμα. "Δεν θα προλάβεις να εκπληρώσεις την υπόσχεσή σου Τζο γιατί θα τον διαλύσω εγώ, εδώ και τώρα."

Η Τελευταία ΖωήWhere stories live. Discover now