Doppelgangers

594 82 14
                                    

(Στην φωτογραφία ο Λούσιφερ)
(The one and only Travis Fimmer)
😈enjoy😈

Η Νάντια μπήκε μέσα από την τρύπα του τοίχου, στο σπίτι που της υπέδειξε ο Aaron. Η μυρωδιά της αποσύνθεσης ήταν διάχυτη στον αέρα, προκαλώντας της αναγούλα. Η Άντριελ, με την Μπέριθ στην αγκαλιά πέρασαν δεύτερες και τέλος ακολούθησε ο Aaron, ο οποίος έκλεισε γρήγορα την τρύπα πίσω του με μια τεράστια, τετράγωνη σανίδα.

Αφού πήρε μερικές βαθιές ανάσες, χαλαρώνοντας το σώμα του, με μια κυκλική κίνηση του χεριού του δημιούργησε μια αδύναμη φλόγα, ανάμεσα στα δάχτυλά του. Πλησίασε ένα κηροπήγιο και άναψε τα κεριά που βρισκόντουσαν πάνω του.

Ο χώρος φωτίστηκε, εμφανίζοντας ένα στενόχωρο δωμάτιο με λιωμένα στρώματα να κείτονται πάνω στα σάπια κρεβάτια, που ήταν τοποθετημένα στις δύο απέναντι γωνίες. Στο βάθος υπήρχε μια ξεχαρβαλωμένη πόρτα.

"Ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω." Σχολίασε ο Aaron, με το στήθος του να ανεβοκατεβαίνει ακόμα ρυθμικά. Γύρισε και κοίταξε την αδερφή του για μερικά, ατελείωτα δευτερόλεπτα. Μετά κούνησε το κεφάλι του, κοιτάζοντας το πάτωμα. "Απίστευτο." Του ξέφυγε ένα σχόλιο.

"Τι;" Ρώτησε η Νάντια, στενεύοντας τα μάτια.

"Παραλίγο να πιστέψω αυτά που είπες τις προάλλες. Ξέρεις πως εξαιτίας της απερισκεψίας σου, τώρα χάσαμε τον Αζαζέλ; Μα καλά, πως το έσκασες; Και τι είναι αυτά που φοράς; Που είναι το εντυπωσιακό σου φόρεμα, που με τόση χάρη ανέμιζες στον αέρα;" Τα λόγια του έσταζαν ωμή ειρωνεία.

"Τι ανοησίες ξεφουρνίζεις; Τι φανταχτερά φορέματα και πράσινα άλογα;" Ρώτησε η Νάντια με τον ήχο της φωνής της να ανεβαίνει επικίνδυνα. Τον πλησίασε και στάθηκε μπροστά του, εξαγριωμένη.

Ο Aaron πέρασε σε φουλ αντεπίθεση. "Ήρθαμε για να σε σώσουμε και εσύ πας και ανακοινώνεις πως είσαι με τους αγγέλους! Ακόμα και αν ήταν κάποιου είδους σχέδιο, ξέρεις σε τι κίνδυνο μας εκθέτεις όλους;"

"Είσαι ανόητος; Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι μου λες! Σου έχει σαλτάρει!"

"Μην με ξανά πεις ανόητο! Εσύ είσαι η ηλίθια, που εμφανίζεται στο πλευρό του Ραφαήλ και ανακοινώνει την συμμαχία της με τους Αρχάγγελους. Και σαν να μην φτάνει αυτό, με καλείς για να σου σώσω τον κώλο, όπως κάνεις κάθε φορά. Θα έπρεπε να σε είχα αφήσει εκεί, εκτεθειμένη, μετά από όλα αυτά που έκανες." Το δαιμονικό σώμα, στο οποίο τον είχε τοποθετήσει ο Αζαζέλ, ενίσχυε την οργή του.

Η Τελευταία ΖωήOnde as histórias ganham vida. Descobre agora