Κεφάλαιο Τριακοστό Πρώτο

702 104 10
                                    

Ο Aaron είχε παραδώσει με επιτυχία όλες τις προσκλήσεις και είχε επιστρέψει στο κάστρο όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Τα κορίτσια είχαν φέρει ήδη γεννήτρια για να στήσουν το στερεοφωνικό, το οποίο ήταν στην διαπασών. Έπρεπε να ολοκληρώσουν όλα τα σκηνικά σήμερα, για το πάρτι αύριο. Η Καμήλ είχε στήσει μια εξέδρα οπού'χε βάλει όλα τα σύνεργα ενός Dj. Είχε πάθος με την σύνθεση και σύνδεση κομματιών από μικρή ηλικία και άρα είχε αναλάβει το πόστο.

Στην είσοδο της μεγάλης σάλας είχαν κρεμάσει φίνα υφάσματα στα χρώματα του μπορντό και σκούρου μπλε, απ'τους πολυελαίους στους οποίους είχαν ανάψει ήδη τα κεριά, δίνοντας μαγική διάσταση στον χώρο. Το ήδη γοτθικό στιλ του κάστρου είχε γίνει ακόμα πιο βαρύ και μυστηριώδες, καθώς τα κεριά αντικατοπτρίζονταν πάνω στα γυαλιστερά αιθέρια υφάσματα. Ο Τζο είχε μεταφέρει μόνος του το μεγάλο πιάνο και το είχε τοποθετήσει σε μια γωνία που είχε καλή ακουστική.

Η Νάντια είχε αποφασίσει το θέμα των γενεθλίων της να είναι σε βενετσιάνικο στιλ με πολύχρωμες βαριές μάσκες και εξεζητημένα φορέματα. Η Ειρέν είχε βρει την ιδέα τρομερή και έτσι ανέλαβε να πάει στην κοντινότερη πόλη μαζί με τον Aaron, όταν αυτός θα επέστρεφε. Θα αγόραζε κόκκινο ημίγλυκο κρασί και βανίλιες με γάλα και ρύζι για να κάνει το παραδοσιακό ρυζόγαλο με βανίλια της Βενετίας. Το κάστρο είχε μια τεράστια, πέτρινη, γκρι κουζίνα, η οποία ήταν το μοναδικό μέρος που είχε εκσυγχρονίσει ο Τζο. Ακόμα θα αγόραζε πολλά μεσογειακά φρούτα, αν κατάφερνε να τα βρει, όπως σταφύλι και μήλα.

Μόλις η Ειρέν εντόπισε τον Aaron έτρεξε και τον έπιασε αγκαζέ τραβώντας τον προς την έξοδο. Αυτός, που σε όλη την ζωή του συνήθιζε να έχει τέτοια μεταχείριση από το γυναικείο φύλλο, την άφησε να τον παρασύρει ξανά έξω απ'το κάστρο, σκεπτόμενος πως ο Τζο θα μπορούσε να επιβλέπει την Νάντια για μισή ώρα ακόμα. Το κάστρο μπορεί να φάνταζε απόμερο λόγω του ότι περιβαλλόταν από το δάσος και με το πέρασμα των αιώνων πολλοί είχαν ξεχάσει την ύπαρξή του, αλλά η πόλη απείχε μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ο Τζο τους είδε να φεύγουν μαζί. Ήθελε τόσο πολύ να τους ακολουθήσει που ασυναίσθητα είχε αρχίσει ήδη να κάνει βήματα προς την έξοδο. Η Νάντια που τον είδε, τον συγκράτησε. "Ασ΄την να φύγει. Θέλει τον χρόνο της για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα."

Ο Τζο της έριξε ένα πικρόχολο βλέμμα. "Ήξερε για όλα αυτά, βδομάδες τώρα, Νάντια. Εσύ έμαθες ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας και με τον χειρότερο τρόπο και δεν αντέδρασες έτσι. Το κάνει για άλλο λόγο, τον οποίο θα ανακαλύψω αργά ή γρήγορα."

Η Τελευταία ΖωήDonde viven las historias. Descúbrelo ahora