Κεφάλαιο Δέκατο

728 122 3
                                    

Ντάμιαν

Την είδε από μακριά να φεγγοβολά σαν την πανσέληνο του Αυγούστου. Ανατρίχιασε στην ιδέα και μόνο της επαφής μαζί της. Όλα πάνω της φώναζαν ότι δεν ήταν αυτή και από την άλλη πως θα μπορούσε να μην είναι. Καμία άλλη δεν ήταν σαν αυτή. Καμία άλλη δεν τον έφερνε στα όριά του έτσι όπως μόνο αυτή μπορούσε. Το μόνο που ήθελε ήταν να την δει από μακριά. Να σιγουρευτεί ότι δεν ήταν οποία νόμιζε ότι είναι... Πώς αυτή είχε πεθάνει και η κοπέλα που αντίκριζε ήταν κάποια που απλά είχε μια γεύση από το μεγαλείο του παλιού του έρωτα.

Όμως, αν και κάθε λογική μέσα του ούρλιαζε ότι δεν ήταν το κορίτσι που έψαχνε, του ήταν αδιανόητο να αγνοήσει την φωτιά που έκαιγε το είναι του κάθε φορά που την κοίταγε. Ήταν σαν μια βιβλική καταστροφή. Διέλυε κάθε φορά τον κόσμο του μόνο και μόνο για να τον ξαναχτιστεί μετά από λίγο με ένα της χαμόγελο.

Την ακολουθούσε από την στιγμή που μπήκε στο πάρτι με το βλέμμα του. Είχε μετανιώσει τόσο που την έκανε να τρομάξει το πρωί, που αποφάσισε να εξαφανιστεί. Κι όμως ήταν πάλι εδώ...κοντά της. Είχε ξυπνήσει όλα όσα κράταγε καλά φυλαγμένα.

Ξαφνικά είδε δύο χέρια να την αγκαλιάζουν και ένα ψηλό μελαχρινό αγόρι να εμφανίζετε από πίσω της. Ποιος στο καλό είσαι εσύ;

Ο Ντάμιαν κούνησε το κεφάλι του και ανοιγόκλεισε τα μάτια του αργά. Και μόνο που κοίταγε το αγόρι ζαλιζόταν, σαν να μην μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του. Το είχε ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα. Ήταν ένα από τα δώρα που είχε κάνει ο ίδιος σε εκείνη την θνητή μάγισσα.. Πώς την έλεγαν;

Τότε ήταν που είδε το αγόρι να κατευθύνεται προς τον Τζο και να τον αρπάζει από την μπλούζα.

Σαν κύμα τον χτύπησαν όλα αυτά που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ή να καταλάβει. Όλα αυτά που τον μπέρδευαν ήταν αποτέλεσμα της μαγείας... Δεν έκανε ποτέ του λάθος. Μπροστά του βρισκόταν ο έρωτας της ζωής του περιβαλλώμενος με δυνατή μαγεία. Το αγόρι πάλι δεν ήταν άλλο από τον Zerachiel. Χρησιμοποιούσε την δύναμη της Άγκνες. Μιας από τις χαρισματικές γυναίκες στις οποίες ο ίδιος είχε δώσει την δύναμή τους. Όλοι προδότες, πέσατε στην αγκαλιά ενός Αρχάγγελου για λίγη εξουσία, αδιαφορώντας για το κακό που κάνετε.. 

Κοίταξε για μια τελευταία φορά την κοπέλα για να σιγουρευτεί ότι ήταν ασφαλής και ακολούθησε τον Zerachiel που έσερνε τον Joel έξω.

Η νύχτα προβλεπόταν μεγάλη και ο Ντάμιαν δίψαγε για αίμα αρχαγγέλου...
 

Η Τελευταία ΖωήWhere stories live. Discover now