Κεφαλαιο-1ο

1.9K 130 9
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Κοιμόμουν ήσυχα και γαλήνια ώσπου ο ενοχλητικός ήχος από το σπαστικό ξυπνητήρι έβαλε τέλος στο γλυκό ύπνο μου..Προσπάθησα να το αγνοήσω αλλά μάταια..Σηκώνομαι και το κλείνω.. "Βλαμμενο" Μονολογω..Πηγαίνω στην κουζίνα φτιάχνω πρωινό και στέλνω μήνυμα της Ελευθερίας (μια από τις κολλητές μου)..
Εγω: Ξύπνια είσαι μαρή?

Αυτη: (Μετά από κάνα 5 λεπτο) Ναι, αντε λεγε τι θες..

Εγω: Καλημέρα και σε σένα! Έρχομαι να σε πάρω να είσαι έτοιμη..

Αυτη: Έγινε! Μην αργήσεις, και 5 φεύγω.

Εγω: Οκευ τα λέμε!

Πήρα λοιπόν την τσάντα, τα κλειδιά και το κινητό μου και ξεκίνησα για το σπίτι της Ελευθερίας..Μετά από κάνα 5 λεπτό είμουν εκεί την πήρα και φύγαμε. Η Ελευθερία είναι ψηλή καστανή με όμορφα μπλε μάτια και έχει πολλή φάση. Αν και μου σπάει τα νεύρα συνέχεια και δεν υπάρχει μέρα να μη μαλωσουμε την αγαπώ. Μαζί δεν κανουμε και χώρια δε μπορούμε..Τεσπα! Πήγαμε σχολείο κι εκεί συναντήσαμε και τα άλλα μέλη της παρέας: Εύα, Σοφη, Ειρήνη, Μαριλένα..Πετάξαμε τις μαλακιες μας μέχρι που χτύπησε το κουδούνι και καταλάβαμε ότι άλλη μια κουραστική μέρα θα ξεκινήσει..Κάναμε προσευχή και μπήκαμε μέσα.

Ελευθερια: "Πρώτη ώρα Μαθηματικα" είπε και έκανε μια γκριμάτσα αηδίας.

Εγω: "Εεε, όχι πανικός! Εγώ πάντως έχω βρει ένα τρόπο που ούτε που θα καταλάβω ποτέ πέρασε η ώρα!

Ευα: "Ο οποίος είναι?" Είπε με μια ειρωνία

Εγω: "Ύπνος κορίτσια ύπνος!"

Γελάσαμε μέχρι που ήρθε ο καθηγητής και μας άνοιξε.

Η πρώτη ώρα πέρασε βαρετά όπως και οι άλλες 6. Ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι και φύγαμε..Είμασταν όλες πολύ ενθουσιασμένες! Αύριο δεν κάναμε μάθημα θα πήγαιναμε εκδρομή! Και γαμώ!




Hi Guys! Αυτό είναι το πρώτο μου κεφάλαιο. Ναι, λίγο βαρετό αλλά στη συνέχεια θα είναι καλύτερο! Αύριο πάνε εκδρομή τα πουλάκια μας..Τι θα συμβεί άραγε στην εκδρομή? Κάτι καλό κάτι κακό? Πως θα εξελιχθεί? Θα το μάθουμε στο επόμενο. Μέχρι τότε Kisses!💋💋

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now