Κεφάλαιο-51ο

493 65 7
                                    

Πλευρά Κατερίνας

-: "Το κορίτσι του..Πες του ότι είναι επείγον!" Τότε μου πέφτει το κινητό στην άμμο..Το ποιο του? Δηλαδή συγνώμη..Για να καταλάβω κι εγώ..ΜΕ ΑΠΑΤΆΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ??! Τώρα όμως δεν έχω καμία απορία! Σιγουρεύτηκα..Είμουν το παιχνίδι του τόσο καιρό..Ένα γάμημενο παιχνίδι είμουν γι' αυτόν! Να τι είμουν! Κι εγώ η ηλίθια...

Άγγελος: "Γλυκιά μου ποιος ήταν?" Θα- Ήρεμα, ήρεμα Κατερίνα..Παιξ' το ψύχραιμη! Σωστά! Τώρα θα δεις τι ψυχραιμία κουβαλάω μέσα μου!

Εγώ: "Ποιος ήταν? Ααα τίποτα μωρέ..Ο ΔΙΆΟΛΟΣ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΆΡΕΙ!!" Φωνάζω καθώς πλησιάζει προς το μέρος μου..

Άγγελος: "Μωρό μου τι λες?"

Εγώ: "Αν πλησιάσεις κι άλλο, την έβαψες!" Του λέω ενώ είχα δακρύσει πλέον..

Άγγελος: "Καρδιά μου τι έπαθες?"

Εγώ: "ΓΑΜΗΜΈΝΕ! ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΆΣ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ?!" Τσιρίζω και όσο τσιρίζω νιώθω τα δάκρυα μου να πληθαίνουν..

Άγγελος: "Τι σου 'κανα ρε αγάπη μου? Πες μου..Για να καταλάβω πρέπει να-"

Εγώ: "Σκάσε!" Του λέω και τον χαστούκιζω τόσο δυνατά, που νομίζω το άκουσαν και οι άλλοι..Φεύγω από μπροστά του τρέχοντας, αλλά, γαμώ την τύχη μου, με ακολουθεί!

Άγγελος: "Περίμενε γαμώτο! Δεν έχω καταλάβει τι έγινε!" Τον αγνοώ και συνεχίζω να τρέχω αυξάνοντας ταχύτητα..

Άγγελος: "Κατερίνα!!" Φωνάζει αλλά συνεχίζω να τον αγνοώ..Τότε ακούω την κόρνα ενός αυτοκινήτου και δύο φώτα να με θαμπώνουν..Το ατύχημα είναι αναπόφευκτο αυτή τη στιγμή..Όμως δύο χέρια με σπρώχνουν δυνατά, πέφτω κάτω και στη συνέχεια ακούω ένα φρενάρισμα και ένα δυνατό ήχο σύγκρουσης..Ο Άγγελος πλέον βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο..ΤΙΙΙ??! Τρέχω αμέσως προς το μέρος του και γονατίζω δίπλα του..

Εγώ: "Άγγελε? Αγάπη μου μ'ακούς? Σε παρακαλώ άνοιξε τα μάτια σου! Μωρό μου σ'αγαπώ δε θέλω να.." Δεν ολοκληρώνω γιατί η φωνή μου σπάει και ξεσπάω σε κλάματα με λυγμούς.."ΒΟΉΘΕΙΑ ΓΑΜΏ!!" Φωνάζω με την ελπίδα ότι κάποιος θα με ακούσει..Αφού δεν εμφανίζεται κάνεις καλώ ένα ασθενοφόρο να έρθει αμέσως..


Μπερδεμένη ΑγαπηHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin