Κεφαλαιο-14ο

957 94 8
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Άγγελος: "...Σου άρεσε όταν φιληθηκαμε πριν?" Ναι, και περιμένεις απάντηση τώρα? Τι να κάνω για να ξεφύγω? Σκέψου κι εσύ κάτι κοκορόμυαλο!! Τι θα του πω? Ναι ξετρελάθηκα και τις 3 φορές που φιληθηκαμε?? Χμμ..Δεν είναι κακή ιδέα..Μωρέ αντε από κει! Τι θέλω και μιλάω!

Άγγελος: "Θα πεις?" Με ρωτάει και με κοιτάει στα μάτια..Είναι τόσο εκνευριστικά όμορφος! Τι του λες τώρα? Θέλω να του το πω αλλά έχει κοπέλα κι επιπλέον σιγά μη με θέλει..

Εγω: "Έμμ..Γιατί ρωτάς??"

Άγγελος: "Τι, μόνο εσύ θα ρωτάς?" Λέει και έρχεται πιο κοντά μου..

Εγω: "Μμμ..Γιατί όχι? Με συμφέρει άλλωστε.." Του απαντάω με ύφος..

Άγγελος: "Θες να πάθεις τα ίδια που έπαθα?" Ωχ..Τι εννοεί..? Μάλλον κατάλαβα..Όταν τον είχα φιλήσει πριν πάμε σχολείο..

Εγω: "Σε προκαλώ!!" Λέω με ένα αισθησιασμό..

Άγγελος: "Μη με προκαλείς..Για το καλό σου.." Απανταει εξίσου με ύφος..Θα σε φτιάξω εγώ!

Εγω: "Τι θες? Λεγε!" Λέω και τον πλησιάζω ακόμα πιο πολύ..

Άγγελος: "Τι να θέλω?" Λέει και με κοιτάει έντονα στα μάτια..Τον κοιτάω κι εγώ..Χμμ..Ας τον αιφνιδιάσω..

Εγω: "Μήπως αυτό που έγινε πριν να επαναληφθεί?"

Άγγελος: "Ίσως.." Λέει, με αρπάζει από τη μέση και με κολλάει απότομα πάνω του..Δεν κάνει τίποτα, απλά με κοιτάει..Σαν να περιμένει κάτι..Τώρα είναι η ευκαιρία! Τον αγκαλιάζω και τον φιλάω με αρκετό πάθος..Κάνει το ίδιο..Τι?! Κάνει το ίδιο??! Μα αυτό δεν είναι σωστό! Έχει κοπέλα!! Αλλά φιλάει τόσο ωραία που και να ήθελα δε μπορώ να αντισταθώ! Γιατί με φιλάει αφού δε με θέλει?! Σε θέλει βλήμα! Μίλησε κι ο φωστήρας! Ρε δε σου είπα να σκάσεις?! Γιατί να σκάσω? Τι είμαι? Μπαλόνι? Όχι! Γουρούνι είσαι το ίδιο κάνει! Και τώρα παράτα με..Απολαμβάνω!

Φιλιομαστε λίγο ακόμα και σταματάμε..Απομακρυνομαστε κάπως ο ένας από τον άλλο και καθόμαστε..Για αρκετή ώρα δεν ακούγεται κιχ..Κιχ! Μωρέ αν δε γίνω φονιάς εγώ καμιά μέρα...Μπα? Και ποιος θα είναι ο τυχερός? Μα εσύ!! Ουπς..Βουλωσ' το! Τις σκέψεις μου διακόπτει ο Άγγελος που με πλησιάζει χωρίς να το καταλάβω ενώνοντας τα χείλη μας σε ένα ακόμα φιλί γεμάτο πάθος..Αγριο αλλα γλυκό ταυτόχρονα..Για αλλη μια φορα νιωθω την ανασα μου να κοβεται..Τα χείλη του καίνε τα δικά μου..Καλά στη Σούδα θα με κλείσουν να φταίει αυτός! Με τρελαίνει!! Δε θυμάμαι να ήθελα κανένα αγόρι στο παρελθον τόσο πολύ! Μετά από λίγη ώρα ξεκολλάει τα χείλη του απ' τα δικά μου κι αμέσως νιώθω την απώλεια του..

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now