Κεφάλαιο-15ο

956 84 4
                                    

Πλευρά Άγγελου

Γυρνάω σπίτι και το πρώτο που κάνω είναι να φέρω στο μυαλό μου εικόνες από τα χθεσινά και σημερινά γεγονότα..Θεέ μου...Φιλάει θεϊκά! Την έχω ερωτευτεί ΤΡΕΛΑ!! Δεν το ξέραμε..Βγαλε το σκασμουλη! Μπεε..Μα πας καλά? Δε σου είπα "κάνε το πρόβατο!" Σου είπα να σκάσεις! Με πριζεις συνέχεια! Μάλιστα captain! Μωρέ άι στο διαολο μιλάς και Αγγλικά! Η ώρα είναι 3 το μεσημέρι και αφού δεν έχω τίποτα να κάνω παίζω λίγο κιθάρα και έπειτα παίρνω έναν υπνάκο..

Πλευρά Κατερίνας

Γυρνάω σπίτι κουρασμένη και χαρούμενη ταυτόχρονα..Γιατί είμαι χαρούμενη? Ο Άγγελος με φίλησε! Με φίλησε λέμε! Και αυτή τη φορά από μόνος του χωρίς να παίζουμε μπουκάλα! Αχχ..Τον έχω ερωτευτεί τόσο πολύ! Και να μην ήθελα, δε γίνεται να μην τον ερωτευτεις!! Θα έχει κάψει πολλές καρδιές αυτό το αγόρι..Μαζί και το μυαλό του..Είπε ο φωστήρας! Μωρέ αντε από κει, πετάχτηκες πάλι! Ναι πε- Μα ναιι πετάχτηκες! Γιατί οι μαλακιες δεν κάνουν άλλη δουλειά!
Ας πάω λίγο να ξαπλώσω γιατί δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι το βράδυ..

[..]

Ξυπνάω και αμέσως κοιτάω την ώρα..6:00? WTF! Δώσαμε συνάντηση 6:30 στο σπίτι της Ελευθερίας για να φτιαχτούμε μαζί..Θα είναι και οι άλλες χαζές! (Άλλο που δε θελω)..Σηκώνομαι, ντύνομαι και σε περίπου 5 λεπτά έχω φτάσει σπίτι της..Είναι ήδη 6:30..Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει..

Εγω: "Τσα!"

Ελευθερία: "Τσου! Μέσα!"

Ευα: "Καλώς την κλοσσα!" Λέει ειρωνικά..

Εγω: "Να η φώκια!" Απαντάω κι εγώ

Ειρηνη: "Μην αρχίσετε πάλι..Αντε να ετοιμαζομαστε σιγά σιγά!"

[..]

Πλευρά Άγγελου

Η ώρα είναι 7 κι εγώ πρέπει να είμαι εκεί στις 9 (πρέπει να πάω νωρίτερα) άρα μπαίνω και κάνω ένα μπάνιο..Μετά από κάνα μισάωρο βγαίνω ντύνομαι και η ώρα είναι ήδη 7:45..Χμμ..Έχω πολύ χρόνο..Τι να κάνω? Βγάζω το κινητό μου και αρχίζω να πληκτρολογώ ένα μήνυμα για τον Άρη:

Εγω: "Έρχομαι σπίτι σου γιατί βαριέμαι.."

Μετά από λίγο έρχεται η απάντηση..

Αρης: "Ναι έλα, τώρα θα σε έπαιρνα τηλ..Είναι κι ο Χάρης!"

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now