Κεφάλαιο-54ο

528 66 13
                                    

Ένα μήνα μετά...

Πλευρά Άγγελου

Έχει περάσει ένας μήνας και έχω πλέον σταματήσει να κάνω τις φυσικοθεραπείες μου αφού δε βλέπω φως..Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση, να το συνηθίσω πια, να αποδεχτώ πως δε θα ξαναπερπατήσω..Κι όλα αυτά εξαιτίας της..Όοο καλώς το μαϊμούνι! Καιρό είχες να την πετάξεις πάλι! Έχω άδικο? Και τι να έκανα? Να την άφηνα να σκοτωθεί? ... Ααα τώρα το βουλώνεις εε? Και καλά κάνεις! Εξάλλου η ζωή συνεχίζεται ακόμα και πάνω σε αναπηρική..

Κατερίνα: "Μωρό μου ετοιμάσου θα πάμε θάλασσα!" Φωνάζει από μέσα..

Εγώ: "Έρχομαι.." Σηκώνομαι από την αναπηρική, κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω το μαγιό μου..Μετά ξανακάθομαι στην αναπηρική και βγαίνω έξω..Η Κατερίνα έρχεται αμέσως, με αγκαλιάζει σφιχτά και ενώνει τα χείλη μας μέχρι που μου κόβεται η ανάσα..

Κατερίνα: "Μ'αγαπάς?" Με ρωτάει με ένα παράξενο βλέμμα..

Εγώ: "Ερώτηση κι αυτή.." Απαντάω..Ναι, το ξέρω έχει τύψεις, αλλά ήταν δικό μου λάθος και δε θα την αφήσω να το πληρώνει..

Κατερίνα: "Ωραία..Πόσο?"

Εγώ: "Αν ήθελα να μετρήσω την αγάπη μου για σένα δε θα μπορούσα γιατί ακόμα και στην πιο δυνατή ζυγαριά να την έβαζα, θα έσπαγε.." Με ξαναφιλάει..

Κατερίνα: "Κι εγώ έτσι νιώθω..Έλα πάμε τα παιδιά περιμένουν απ' έξω.." Μου λέει και φεύγουμε..

[..]

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, φορώντας δύο μπρατσάκια στους αγκώνες, αφού δε μου κάνουν στα μπράτσα, κάτι βατραχοπέδιλα, μια μάσκα, ένα αναπνευστήρα και το κορυφαίο? Ένα σωσίβιο-πάπια! Το σωσίβιο μου έλειπε! Μαλάκα Μάνο θα φας ξύλο!

Ιάσονας: "Αχχ Άγγελε παντρέψου με! Αυτά τα σέξυ μπρατσάκια, τα κομψά βατραχοπέδιλα, η υπέροχη μάσκα και ο αναπνευστήρας και το πανέμορφο σωσίβιο-πάπια σου με τρελαίνουν! Σε κάνουν απίστευτα καυτό..Αχ αχ!"

Εγώ: "Μαλάκα αν έρθω εκεί θα σου γαμ-"

Ειρήνη: "Ιάσονα?! Με απατάς?!" Ρωτάει δήθεν έκπληκτη..

Ιάσονας: "Συγνώμη μωρό μου..Παραείναι καυτός για να του αντισταθώ!"

Χάρης: "Ασ' τον! Δικός μου είναι!"

Εγώ: "Μαλάκες αν σας πιάσω θα-"

Σόφη: "Τσιφτετέλι τουρκικό.."

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now