Κεφάλαιο-47ο

550 70 6
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Εγώ: "Χρωστάς κάτι εξηγήσεις στο παιδί από κει και θα του τις δώσεις!"

-: "Μα τι νομίζετε? Ότι σας φοβάμαι?" Τότε του ρίχνω μια δυνατή στην κοιλιά και μορφάζει από τον πόνο..

Εγώ: "Νομίζω άκουσες τι είπα πριν..Ή μήπως χρειάζεται να το επαναλάβω? Αα ναι, ξέχασα οι γάιδαροι το έχουν αυτό και δεν ακούνε καλά, παρά τα μεγάλα αυτιά τους!"

-: "Έχεις πολύ χιούμορ.." Ειρωνεύεται

Εγώ: "Ευχαριστώ..Εγώ μπορεί να έχω χιούμορ, αλλά εσύ δεν έχεις πολλές ελπίδες ζωής αν δεν μιλήσεις τώρα!!" Του λέω απότομα και του ρίχνω μια μπουνιά, αυτή τη φορά στη μούρη.."Μίλα!" Τσιρίζω..

-: "Κ-καλά.." Εξήγησε στον Άγγελο όλα όσα είχαν συμβεί και λύθηκε η παρεξήγηση..

Άρης: "Είσαι μαλάκας!"

-: "Μη νομίζετε ότι τη γλιτώσατε!" Λέει εκνευρισμένα και φεύγει..Καιρός ήταν!

Άγγελος: "Κατερίνα?" Λέει και με πλησιάζει..

Εγώ: "Τι θες?"

Άγγελος: "Μωρό μου συγνώμη εγώ δεν-"

Εγώ: "Ασ' το Άγγελε! Έχουμε κάτι που λέγεται σχέση και στη σχέση χρειάζονται διάφορα..Ένα από αυτά είναι η εμπιστοσύνη! Η οποία δεν υπάρχει!" Λέω νευριασμένα και φεύγω..Σιγά μην πάω όμως στο ξενοδοχείο..Θα με βρει..Ακολουθώ ένα δρομάκι και φτάνω σε ένα πάρκο..Μμμ μια χαρά είναι εδώ, ησυχία..Μα η ησυχία δε με βοηθάει στο να μην τον σκέφτομαι..Θες καλύτερα να σε βρει? Και η ησυχία καλή είναι!

Πλευρά Άγγελου

Σκατά, σκατά και ξανά ΣΚΑΤΑ!! Γαμώ το, τι έκανα? Είσαι πανίβλακας παιδί μου! Πώς μπορείς να πιστεύεις ότι σε απάτησε, ενώ σε κοιτάζει και λιώνει? Εεε είδα τις φωτογραφίες και..Τι? Όπως σου είπε υποτίθεται ότι έχετε σχέση..Και γιατί λέω υποτίθεται? Γιατί δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον..Κατάλαβες? Μα την αγαπώ! Το ότι την αγαπάς δεν αρκεί..Πρέπει και να την εμπιστεύεσαι, αλλιώς να το τελειώσετε εδώ! Συμφωνώ και δεν ξέρω το λόγο που το κάνω..Μήπως γιατί έχω δίκιο? Πρέπει να τη βρω! Ναι, αυτό θα κάνω!

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now