Κεφάλαιο-39ο

722 71 10
                                    

Πλευρά Κατερίνας

"Οι επιβάτες του Faistos Palace παρακαλώ να επιβιβαστουν! Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί σε 10 λεπτά από τώρα..Ευχαριστώ!" Ακούγεται μια γυναικεία φωνή..Σε 10 λεπτά? Που είσαι ρε Χάρη? Ααα ξέχασα..Ο Χάρης έχει πάρει τη μηχανή του Άγγελου και πάει στο σπίτι του να πάρει κάτι που ξέχασε..Τον πήραμε τηλέφωνο αλλά λέει ότι είναι απενεργοποιημενο..Ωχ! Και τώρα?

Άρης: "Ρε δε θα προλάβουμε!"

Ελευθερία: "Εγω χωρίς το Χάρη δε φεύγω!"

Ειρήνη: "Κανείς δεν το κουνάει αν δεν έρθει!"

Εγώ: "Έτσι!" Εν το μεταξύ ο Άγγελος δε μου μιλάει καθόλου..Και όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους..Πωω τούρμπο έγινε το παιδί! Που να 'ξερε τι έχουμε στήσει μόνο για πάρτη του..Του πήρα ένα δωράκι..Είναι ένα αρκουδάκι που γράφει πάνω "Together Forever" και έχει και τα αρχικά μας..Και επίσης συνοδεύεται από μία σοκολάτα "Lacta" δεμένη με κοκκινη κορδελα γύρω από το αρκουδάκι..Πιστεύω να του αρέσει..Και οι άλλοι του πήραν κάτι πολύ ωραία δώρα!

αναχώρηση αρχίζει σε 5 λεπτά από τώρα..Παρακαλώ όσοι δεν έχουν επιβιβαστεί να το κάνουν σύντομα.."

Εγώ: "Ωχ!"

Μαριλένα: "Τη κάτσαμε!"

Σόφη: "Που διαολο είναι?"

Χάρης: "Εδώ!"

Εύα: "Σπάστε!" Λέει και τρέχουμε για να προλάβουμε! Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και βλέπω την Εύα, που είναι από μπροστά μας, να κουτουλαει μια γυναίκα και παρ' τες κάτω! Κρατούσε κι ένα δίσκο με ποτά και χύθηκαν όλα πάνω της..Αυτόματα μας πιάνουν τα γέλια..

-: "Πας καλά κορίτσι μου? Δε βλέπεις που πηγαίνεις?" Λέει εκνευρισμένα..

Εύα: "Εσείς δεν ξέρετε που πάτε.." Μόλις βλέπω τη γυναίκα καλύτερα κοκαλώνω..Εε, όχι! Όχι..ΌΧΙ!! Δεν το πιστευω δηλαδή! Είναι η συμπαθέστατη αεροσυνοδός..ΑΊΣΧΟΣ ΔΗΛΑΔΉ! Μην αποφασίσουμε να πάμε κανένα ταξίδι..Όλο τσουυπ! Πετάγεται σαν τη σκατούλα! Μα βαλτή είναι?!

Εγώ: "Αν είναι δυνατόν! Η μπάμια!"

-: "Ηηη, το σουργελο!" Βρώμα!

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now