Κεφαλαιο-17ο

824 80 8
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Το πρωί δεν άργησε να έρθει και το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ξυπναω είναι ο Άγγελος..Τι κούκλος που είναι! Πραγματικά όμως..Ακομα δεν ξυπνησα και κολαζομαι! Δε φοραει τιποτα αλλο εκτος απο το μποξερακι του..Αχχχ!! Νιώθω τα χέρια του στη μέση και σέρνομαι πιο κοντά στην αγκαλιά του..Πόσο μ'αρεσει εκεί μέσα..Δε θέλω να βγω..Για κάτσε, όπα, όπα, όπα..Πρώτον, που βρίσκομαι? Δεύτερον τι κάνει ο Άγγελος δίπλα μου και τρίτων...Γιατί είμαι με τα εσώρουχα???! Ξυπνάω και τον χτυπάω για να ξυπνήσει κι αυτός..

Εγω: "Άγγελε γαμωτο σου ξυπνά!"

Άγγελος: "Μμμ.."

Εγω: "Ξυπνα τώρα αυτή τη στιγμή, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει!!" Φωνάζω μπας και βγάλω καμιά άκρη..Ευτυχώς ξυπναει..

Άγγελος: "Τι έγινε?" Σηκώνεται και κάθεται στο κρεβάτι..Κάνω το ίδιο..

Εγω: "Εσύ θα μου πεις!"

Άγγελος: "Εγω τι να πω?"

Εγω: "Γιατί είμαι σπίτι σου? Γιατί κοιμήθηκα στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου και γιατί είμαι με τα ΕΣΏΡΟΥΧΑ!" Τονίζω το τελευταίο..

Άγγελος: "Λοιπόν, είσαι σπίτι μου γιατί χθες κοιμήθηκες και δε μπορούσα να σε ξυπνησω..Σε πήρα λοιπόν απ' το παρτυ και σε έφερα εδώ..Κοιμάσαι στο κρεβάτι γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να σε βάλω στον καναπέ (Νταξει γλύκας!) Είσαι με τα εσώρουχα...Γιατί είσαι με τα εσώρουχα??! Λέει με γουρλωμένα μάτια και με κοιτάει από πάνω προς τα κάτω..Σκεπάζομαι γιατί ντρέπομαι..

Εγω: "Αγγελε τι μου έκανες?"

Άγγελος: "Εγω? Τι να σου κάνω? Πας καλά? Έπεσα αμέσως ξερός απ' τη νυστα.." Λέει και κοκκινίζει..

Εγω: "Χμμ..Είσαι κατακοκκινος!" Μυστήριο.. Ρε βούρλο δε θυμάσαι ότι έβγαλες τα ρούχα σου επειδή ζεσταίνοσουν το βράδυ? Πως? Πότε? Που τα έβγαλα? Ξύπνησες μες στη νύχτα και ξεντύθηκες επειδή ζεσταίνοσουν..Ηηη έτσι κάνω στο σπίτι! Προφανώς νόμιζες ότι εισουν σπίτι..Fuck! Τι ντροπή!

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now