Κεφάλαιο-42ο

625 67 16
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Το βράδυ έφτασε γρήγορα και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε τη βαλίτσα με τα "λίτρα" για το μπαμπουίνο..Ωχ σορρυ μωρέ..Τον απαγωγέα..Πραγματικά αν πάθει κάτι ο Άγγελος...Πφφφ δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει..Η ώρα είναι 10:30! Είναι μακριά εκεί που μας είπε να συναντηθούμε άρα θα ξεκινήσουμε από τώρα..

Άρης: "Πάω να βάλω μπροστά..Τελειώνετε!" Λέει και βγαίνει απ' το δωμάτιο..Τη στιγμή που πάω να κλείσω τη βαλίτσα το κινητό μου χτυπάει..Απόκρυψη..Ο πίθηκος θα είναι..

Εγώ: "Ναι?"

-: "Βρε καλώς τη..Λοιπόν κοριτσάκι για να εξηγούμαστε-"

Εγώ: "Πρώτον δεν είμαι κοριτσάκι και δεύτερον μην τολμήσεις να κάνεις απόπειρα όταν έρθω γιατί υπάρχουν και κάτι καλές μου φίλες που λέγονται "συνέπειες" "

-: "Θα κάνεις ότι σου λέω! Στο χέρι τον έχω..Ένα μπαμ και όλα τελείωσαν γι' αυτό σκασε και άκου με.." Μαλάκα! Θυμίστε μου να τον πλακώσω όταν πάμε!

Εγώ: "Λεγε!"

-: "Αν κάνεις αυτό που υποψιάζομαι την έβαψες! Μην τολμήσεις να φέρεις αστυνομία ή κανένα φιλαράκο σου ή τέλος πάντων κάποιον μαζί σου..Γιατί όπως σου είπα πριν, τον άλλο τον έχω στο χέρι!" Φοβόμαστε? Κο κο κο!

Εγώ: "Σε κανονίζω και μόνη μου.."

-: "Έχε χάρη που θέλω να εισπράξω αλλιώς ο φίλος σου τώρα δε θα υπήρχε.." Ένα πουλο θα εισπράξεις! Λουλού! Που φοβάσαι να μη φέρω κανέναν να σε πλακώσει..Που να 'ξερες ότι έχουμε μαζευτεί τσούρμο!

Εγω: "Καλά, καλά.."

-: "Σε πόση ώρα θα είσαι εδώ?"

Εγώ: "Μισή.."

-: "Ωραία..Θα σε περιμένω..Και πρόσεξε! Αν κάνεις τη βλακεια που σου είπα προηγουμένως, την πάτησες.." Του το κλείνω στα μούτρα..Εσύ θα την πατήσεις μαϊμού! Όλα στην ώρα τους..

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now