Κεφάλαιο-64ο

461 68 10
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο τελευταίος που ήθελα να δω για σήμερα! Ψυχραιμία, ηρεμία, γαλήνη..Σκάσε και συ! Δεν πρίζει εσένα όλη την ώρα!

Μανώλης: "Έμ, γεια.."

Εγώ: "Δηλαδή όπου κι αν πάω θα εμφανίζεσαι μπροστά μου?"

Μανώλης: "Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα..Ειρωνεύεται..Και επιτέλους..Είναι τόσο κακό που έκανα μια επίσκεψη?" Συνεχίζει..

Εγώ: "Εξαρτάται.."

Μανώλης: "Ήρθα επειδή σε νοιάζομαι.." Πλησιάζει και ακουμπάει το χέρι του στο μάγουλό μου..

Εγώ: "Νωρίς το θυμήθηκες..Αποκρίνομαι και απομακρύνω το χέρι του από το μάγουλό μου..Κι επίσης ξεχνάς ότι έχω άλλον, που αυτός ο άλλος αν σε δει θα γίνει ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος εδώ!" Λέω απότομα..

Μανώλης: "Δηλαδή θες να φύγω?"

Εγώ: "Μοιάζω να θέλω να μείνεις?"

Μανώλης: "Όπως θες..Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε γλύκα!" Λέει, μου κλείνει το μάτι του και φεύγει..Δε σφάξανε, μαλάκα!

Εγώ: "Άι ξεκουμπήδια!" Λέω μόλις κλείνει την πόρτα πίσω του..

Αφού περνάνε μερικά λεπτά, ο ύπνος αποφασίζει να με πάρει..

Πλευρά Άγγελου

Έφυγα από το νοσοκομείο για να αφήσω την Κατερίνα να ξεκουραστεί και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι αραχτός στον καναπέ και σκέφτομαι:

Από τη στιγμή που τα φτιάξαμε μπήκε σε μπελάδες! Και ειδικά με τον απαγωγέα μου δεν έχουν γίνει και λίγα..Το κυνήγι στην Αγγλία, το κλείδωμα σε μια αποθήκη, ο πυροβολισμός και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο θα συμβεί..Εκείνη τη νύχτα θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί..Για να μην πάθει τίποτα λοιπόν ξανά πήρα, ίσως την πιο σκληρή, απόφαση της ζωής μου..Να μείνω μακριά της..Όχι γιατί σταμάτησα να την αγαπώ, να τη νοιάζομαι, να πεθαίνω γι' αυτή..Όχι..Απλά αν είναι να σκοτωθεί κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ και όχι το κορίτσι μου ή οι φίλοι μου..Θα πληγωθεί..Το ξέρω, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει..Μα ο απαγωγέας την ξέρει, όπου και όποτε τη δει κάτι θα της κάνει..Θέλει να μου πάει κόντρα επειδή ξέρει ότι την αγαπώ όσο τίποτα..Θέλει να μου τα πάρει όλα, θέλει να μου στερήσει ό,τι πολυτιμότερο έχω και δε θα την αφήσω να πεθάνει έτσι άδικα..Αυτό είναι ανάμεσα σε μένα κι αυτόν! Δεν είναι ανάγκη να την πληρώσουν άλλοι..Τέλος, αυτό θα κάνω όσο κι αν με πονάει..Πρέπει να την προστατέψω κι ο μόνος τρόπος να το κάνω είναι να την απομακρύνω από εμένα..

Αύριο παίρνει εξιτήριο..Αύριο πρέπει να μιλήσουμε..

Την επόμενη μέρα...

Πλευρά Χάρη

Σήμερα η Κατερίνα παίρνει εξιτήριο και ο Άγγελος μου ζήτησε εγώ να την πάω σπίτι της γιατί αυτός έχει κάτι δουλειές λέει..Θα φάει κάνα μπουκέτο αυτός κάποτε, το σημειώνω!

Φτάνω στο νοσοκομείο, μπαίνω μέσα και βρίσκω το δωμάτιό της..Χτυπάω και μπαίνω μέσα..

Εγώ: "Έτοιμη?"

Κατερίνα: "Έτοιμη!"

Γιατρός: "Έμμ παιδιά μισό λεπτό! Το νεφρό της είναι αδύναμο ακόμα οπότε να παίρνει αυτά τα φάρμακα δύο φορές τη μέρα.."

Εγώ: "Εντάξει Γιατρέ..Ευχαριστούμε για όλα.." Λέω και φεύγουμε..

[..]

Κατερίνα: "Σ'ευχαριστώ που με έφερες.." Λέει και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο..

Εγώ: "Σιγά το πράγμα, τα λέμε.." Της λέω αφού κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου..Βάζω μπροστά και φεύγω!

Πλευρά Άγγελου

Πριν λίγο πήρα το Χάρη και μου είπε ότι την πήγε σπίτι της..Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι έξω από την πόρτα της και χτυπάω το κουδούνι..

Μόλις μου ανοίγει με τραβάει από τη μπλούζα, φυλακίζοντας το σώμα μου στην αγκαλιά της και τα χείλη μου στα χείλη της..Φιλάει τόσο ωραία που με κάνει να μη θέλω με τίποτα να ξεκολλήσω από πάνω της..

Εγώ: "Θα με πεθάνεις!" Της λέω αφού το φιλί μας έλαβε τέλος..

Κατερίνα: "Μου έλειψες.." Λέει και με αγκαλιάζει με ένα χαμόγελο στα χείλη..Θεέ μου πως θα της το πω? Με το στόμα!

Εγώ: "Κι εμένα μωρό μου..Δεν ξέρεις πόσο φοβήθηκα..Μην το ξανακάνεις αυτό!" Της λέω σφίγγοντάς την περισσότερο στην αγκαλιά μου..

Κατερίνα: "Για πόσο θα κρατήσουν αυτά?"

Εγώ: "Ποια?"

Κατερίνα: "Οι πυροβολισμοί, οι απαγωγές, το ξύλο.."

Εγώ: "Για σένα θα σταματήσουν από σήμερα.."










Γεια!!👋 Whassup? Νέο σήμερα!✌ Η Κατερίνα επιτέλους βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά!😆 Ο Άγγελος όμως σκέφτεται να τη χωρίσει για το καλό της..😢 Ποια θα είναι η αντίδρασή της?😕 Περισσότερα στο επόμενο👉 Θέλω γνώμες για το κεφάλαιο και αστεράκια αν σας άρεσε..Ραντεβού στο επόμενο! Kisses!!💋💋

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now