Κεφαλαιο-31ο

826 84 5
                                    

Πλευρά Άγγελου

-: "Βρε βρε.." Γυρνάω και τον κοιτάω..Δε μπορεί! Αυτός είναι ένας από τους τύπους που ήθελε να βιάσει την Κατερίνα..Ναι, αυτός είναι! Τον είχαμε πλακώσει το θυμάμαι..Δεν είναι μόνος του..Είναι με άλλους 5..WTF! Τι διαολο θέλουν τώρα?

Εγώ: "Τι είναι ρε μαλάκα? Δε σου φτάσανε αυτές που έφαγες έφερες κι αλλους να τις φάτε παρέα?" Του λέω ειρωνικά και εκνευρισμένα..

-: "Το ποιος θα τις φάει είναι προκαθορισμένο.."

Εγώ: "Άι γαμησησου ρε! Μας κάνεις και το νταή!" Λέω και σηκώνομαι..

Κατερίνα: "Άγγελε ηρέμησε.." Με πιάνει απ' το μπράτσο..

-: "Αυτό που θέλω θα το πάρω.." Λέει και πλησιάζει..

Εγω: "Ααα ναι? Ε, τότε παρ' το!" Του λέω και του χώνω μια μπουνιά στη μούρη όλη δική του..Έπεσε κάτω..Ένας άλλος τύπος πλησιάζει και πάει να μου χώσει μπουνιά..Δεν προλαβαίνει όμως γιατί το πόδι της Κατερινας προσγειώνεται στην κοιλιά του! Τι μωρό έχω εγώ? Οι άλλοι δεν άργησαν να μπουν στο παιχνίδι..Η Ελευθερία και η Μαριλένα χτυπάνε έναν με τις τσάντες τους ο Χάρης και ο Άρης σακατευουν άλλους δύο με μπουνιές και κλωτσιές, η Εύα και η Ειρήνη κλωτσάνε αυτόν που έριξα κάτω ενώ η Σόφη, εγώ και η Κατερίνα έχουμε βάλει στο μάτι δύο και τους πλακωνουμε κανονικά..

Πλευρά Κατερίνας

Πάρε κι αυτή, κι αυτή, να κι άλλη μια έτσι για το καλωσόρισμα! Μαλάκα! Που θα μου έρθεις εδώ στα καλά καθούμενα να λες μαλακιες! Κοιτάζω τα παιδιά και έχουν μπει κι αυτοί στο παιχνίδι..Άλλοι με κλωτσιές, άλλοι με μπουνιές και άλλοι με την πρωτότυπη λύση..Τσάντες!! Βλέπω ξαφνικά άλλους δύο να κατευθύνονται προς τον Άγγελο..

Εγω: "ΆΓΓΕΛΕ!!" Του φωνάζω..Ευτυχώς ο Άρης πρόλαβε και έριξε τον ένα κάτω και ο Άγγελος γύρισε και έριξε τον άλλο..Ένας τύπος σηκώνεται όμως και χώνει μια του Άγγελου και αυτός πέφτει κάτω..Γαμωτο!!

Χάρης: "Ρε άχρηστε!" Λέει σε έναν που τον έχει κολλήσει σε ένα αμάξι και τον πιέζει..Τότε η Ελευθερία πετάει την τσάντα της και προσγειώνεται στο κεφάλι του τύπου..Ο Χάρης όμως δε γλίτωσε καθώς έφαγε μια από έναν και έπεσε κάτω..Τον Άρη τον έχουν ήδη βάλει σε ένα αμάξι..Τρέχω να τον βγάλω μαζί με την Ειρήνη αλλά μας πιάνουν, μας δένουν και μας πετάνε μέσα στο αμάξι..

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now