Κεφαλαιο-27ο

795 83 4
                                    

Πλευρά Άγγελου

Άγγελος: "Θες να γίνεις το κορίτσι μου?" Λέει περιμένοντας την απάντηση μου..Μένω λίγο να τον κοιτάω..Μα είναι ένας θεός..Και επέλεξε εμένα? Γιατί δεν είσαι όμορφη? Εσύ σκασμός! Πρέπει να απαντήσω..Αντί για λέξεις τον έπιασα και του έσκασα ένα γλωσσόφιλο όλο δικό του..

Άγγελος: "Αυτό να το πάρω ως "ναι"?" Λέει μόλις διακόπτεται το φιλι..

Εγώ: "Ναι!" Του λέω και του κλείνω το μάτι..Με φέρνει πάλι κοντά του και μου δίνει άλλο ένα φιλί που με κάνει να ξεχάσω το όνομα μου..Δε θα ζήσω για πολύ ακόμα..Φιλαει τοσο υπεροχα! Το αγόρι είναι καυ- Συγκρατησου..Λυσσασμενη πια! Μωρέ έχε χάρη πάλι! Έχεις ανωμαλέψει τελείως εσύ..Μιλαει η αθώα περιστερά! Εγω αποχωρώ από τη συζήτηση..Μου τη σπας! Κοίτα ρε το μπαμπουίνο μιλάει κι από πάνω! Όπως έλεγα λοιπόν, το αγόρι είναι καυ- Σκασμός δεν είπαμε? Μωρέ εγώ θα το πω που να σκάσεις! Είναι καύλας, καύλας, ΚΑΥΛΑΣ!! Έτσι για να μάθεις..Τι κάθομαι κι ασχολούμαι? Αφού το βλέπω..Δεν υπήρξε ποτέ  συνεννόηση με το είδος σου, θα υπάρξει τώρα? Μπα που να σκάσεις φλαμίνγκο! Ενώ με το δικό σου είδος συνεννοούμαστε άψογα!

Εγω: "Εσύ δεν πας ποδόσφαιρο και γυμναστήριο?"

Άγγελος: "Ναι.."

Εγω: "Και πότε ξεκινάτε?"

Άγγελος: "Το καλοκαίρι, μετά την εξεταστική.."

Εγω: "Ααα..Κι εγώ.."

Άγγελος: "Πας ποδόσφαιρο?" Λέει σαρκαστικά..

Εγω: "Όχι ρε χαζό..Βόλεϋ και γυμναστήριο.."

Άγγελος: "Δεν το χρειάζεσαι, έχεις κορμάρα.."

Εγω: "Ναι? Και που το ξέρεις ρε φωστήρα?"

Άγγελος: "Στο κάμπινγκ τι νομίζεις πως έκανα όταν σε έβλεπα με το μαγιό?"

Εγω: "Για πες.."

Άγγελος: "Παρατηρούσα κάθε εκατοστό του κορμιού σου.."

Εγω: "Μμμ.." Όπα Αγγελούκο..Μωρέ κάτι άλλο έκανε αλλά..Το σκασμό δεν είπαμε εσύ? Αλλά βέβαια, το ξέχασα..Τα φλαμίνγκο δεν έχουν καλή ακοή..Κρυάδες! Την ιδιότητα μου δεν ξέρω? Αντε σκασε τώρα!

Μπερδεμένη ΑγαπηDonde viven las historias. Descúbrelo ahora