Κεφαλαιο-4ο

973 106 5
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με το ηλιθιο ξυπνητήρι να χτυπάει μέσα στη μούρη μου..Ξυπνάω.. "Αν δε σε σπάσω κάποτε να μου τρυπήσεις τη μύτη!" Λέω και το κλείνω..Για το όνομα του μπαρμπακώλα δηλαδή!! Αμέσως μετά έρχεται στο μυαλό μου η εικόνα του αγοριού που είδα χθες..Αχχ είναι πανέμορφος! Κι αυτά τα μάτια...Χάνεσαι μέσα τους όταν τα κοιτάς..Ακόμα και για λιγο..Πω πω! Δε θα ξαναδώ τέτοιο αγόρι πότε..Γιατί να μην τον ξαναδώ? Μα τι γίνεται?? Γιατί τον σκέφτομαι συνέχεια..?? "Κάποια ερωτευτηκε" μιλάει η χαζή συνείδηση μου.. "Όρεξη έχεις πρωινιατικα?? Αν δεν πεταχτείς θα σκάσεις!" Πφφφ..Νιώθω απογοητευμενη αλλά δεν ξέρω γιατί.. "Μήπως γιατί φοβάσαι ότι δεν θα τον ξαναδείς?" Ξαναπεταγεται!! "Μωρέ δεν το γλιτώνεις το ξύλο σήμερα!"
Από τις σκέψεις μου με έβγαλε το κινητό μου που χτυπούσε..Μήνυμα από την Ελευθερία..

Ελευθερία: "Δεν θα αποφασίσεις να έρθεις σήμερα εε?"

Ηηη πάρα 10 πήγε..Ωχ θα με σκοτώσει και θα έχει και δίκιο! Έχω 10 λεπτά να ετοιμαστω! Μα τι να προλάβω σε 10 λεπτά? Ούτε το παντελόνι μου δεν προλαβαίνω να βάλω! No panic! No panic! Μπαίνω στο δωμάτιο μου και σε λιγότερο από 5 λεπτά είχα ντυθεί..Έφτιαξα τα μαλλιά μου κι έτρεξα σφαίρα για το σπίτι της Ελευθερίας! Την πήρα και φύγαμε..
Καθώς πήγαιναμε σχολειο:

Ελευθερία: "Γιατί άργησες σήμερα?"

Εγω: "Άργησα να ξυπνησω"

Ελευθερία: "Αστα αυτά! Αν είναι δυνατόν ακόμα τον σκεφτεσαι"

Εγω: "Ε, ναι λοιπόν ακόμη! Κακό είναι?"

Ελευθερία: "Μα καλά, ούτε το όνομα του δεν ξέρεις το ερωτευτηκες κιόλας??"

Εγω: "Μαλακιες που πετάς πρωινιατικα! Άσε λίγες και για αυριο"

Ελευθερία: "Γιατί δεν έχω δίκιο?"

Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως μπερδεμένη...

Εγω: "Θα αργήσουμε και θα φωνάζει η στρίγγλα!"

Ελευθερία: "Δε μας τα λες καλά..."

[..]

Χτύπησε το κουδούνι και μετά την προσευχή η (βλαμμενη) διευθύντρια μας, μας ανακοίνωσε ότι θα έρθουν 3 καινούριοι μαθητές..(Κάθε χρόνο κάνουν μεταγραφή μαθητές από όλα τα μέρη της Κρητης) Μπήκαμε μέσα στις τάξεις για μάθημα..Πρωτη ώρα Αρχαία..Ωραία! Να ευκαιρία να αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο μου!!

[..]

Επιτέλους το μάθημα τελείωσε, βγήκα από την τάξη και πήγα στο κυλικείο να πάρω ένα καφέ για να ξυπνησω..Καθώς προχωρούσα προς την έξοδο για να βγω στην αυλή συγκρουστηκα με κάποιον και μου έπεσε ο καφές κάτω...





Αλόχα guys! Νέο κεφάλαιο σήμερα! Το ξέρω υπερβολικά μικρό αλλά να υπάρχει και λίγη αγωνία..Άραγε με ποιον συγκρούστηκε η Κατερίνα? Περισσότερα στο επόμενο..Μέχρι τότε Kisses!💋💋

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now