Κεφάλαιο-35ο

637 71 4
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Εγώ: "ΆΓΓΕΛΕ??!" Φωνάζω και αυτόματα δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάγουλα μου..Τι σκατά? Βλέπω το αγόρι μου να φιλιέται με μια άγνωστη έτσι ξαφνικά..Δηλαδή δε νιώθει τίποτα για μένα? Και τότε γιατί τα έφτιαξε μαζί μου? Για να ξεπεράσει το χωρισμό του με την Κωνσταντίνα? Αφού για σένα χώρισε..Σκασε! Δε θέλω να μου μιλάς, εσύ θα την πληρώσεις!
Νιώθω την καρδιά μου αρχικά να ραγίζει και στη συνέχεια να σπάει σε εκατομμύρια κομμάτια! Το ίδιο σκηνικό τότε με το Μανώλη σαν να το βλέπω σε αναπαράσταση..Γιατί? Απλά γιατί? Γιατί έπαιξε μαζί μου, γιατί εκμεταλλεύτηκε τα αισθήματα μου γι' αυτόν? Νόμιζα πως μ'αγαπούσε, αλλά τελικά κάνεις μαλακας δεν αξίζει!! Τον μισώ να πάει να γαμηθει!!

-: "Ποια είσαι εσύ?"

Εγώ: "Οποία γουστάρω είμαι μωρή πουτανα!!" Λέω και κλαίω περισσότερο..

-: "Αντε μωρη-"

Ειρήνη: "Κοπελιά εξαφανίσου πριν σε ξεπαστρέψουμε εμείς πρώτα!" Της λέει εκνευρισμένα..

-: "Δεν το κουνάω!"

Άγγελος: "Κατερίνα?"

Εγώ: "Σκασε! Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις το όνομα μου στο στόμα σου! Σε μισώ!!" Του λέω και τα λόγια μου συνοδεύουν δάκρυα..

Άγγελος: "Μωρό μου εγώ δεν-"

Εγώ: "ΠΑΡΆΤΑ ΜΕ!!" Φωνάζω και κάνω μια προσπάθεια να φύγω αλλά το χέρι του, που με πιάνει, με εμποδίζει..

Άγγελος: "Που πας? Μη φεύγεις..Ρε μωρό μου πριν-" Πάει να πει αλλά το χέρι μου που προσγειώνεται στο πρόσωπο του τον διακόπτει..Αμέσως μετά φεύγω από τις τουαλέτες και γενικά από το παρτυ..Με ακολουθούν τα κορίτσια και πάμε σπίτι μου, αφού η μάνα μου λείπει..

Πλευρά Άγγελου

Κάποια με έχει κολλήσει στον τοίχο και με φιλάει..Έχω την εντύπωση ότι είναι η Κατερίνα, αλλά το φιλί της δε με κάνει να καίγομαι..Εν το μεταξύ ένας τρομερός πονοκέφαλος και μια ζαλάδα με κυριεύουν κάνοντας με να θολώσω και να μη βλέπω καθαρά τι γίνεται γύρω μου..Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και αμέσως μετά ακούω μια γνώριμη φωνή να φωνάζει το όνομα μου..

Κατερίνα: "ΆΓΓΕΛΕ??!" Φωνάζει..

-: "Ποια είσαι εσύ?" Λέει μια άγνωστη φωνή δίπλα μου..

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now