Κεφάλαιο-16ο

843 86 2
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Η πόρτα ανοίγει απότομα και ένας εκνευρισμένος Άγγελος μπαίνει μέσα..Ωχ!

Άγγελος: "Τι κάνεις εκεί ρε?"

Μανώλης: "Ο,τι θέλω λογαριασμό θα σου δώσω?"

Άγγελος: "Μαλάκα, ασ' την αλλιώς πέθανες!!" Αχχ μωρό μου!

Μανώλης: "Γιατί τι-" Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση του και έφαγε μια κλοτσιά στα πλευρά από τον Άγγελο..Τι υπέροχος! Ο Άγγελος έπεσε πάνω του και συνέχισε να τον χτυπάει στο πρόσωπο..Μπορούσα να δω τα αίματα που έτρεχαν από διάφορα σημεία του προσώπου του Μανώλη..

Εγω: "Άγγελε!!"

Συνεχίζει και τον χτυπάει..

Εγω: "Αγγελε σε παρακαλώ σταμάτα!!" Λέω και ξεσπάω σε κλάματα..Αφού το κατάλαβε σταμάτησε να δέρνει τον άλλο και ήρθε κοντά μου..

Άγγελος: "Μην κλαις.."

Εγω: (Κλαίω πιο πολυ)

Άγγελος: "Μην κλαις με σκοτώνει!" Λέει και μου πιάνει τα μάγουλα..Αγάπη μου..

Εγω: "Σταμάτα..Μην τον χτυπήσεις άλλο.." Λέω κάπως πιο ήρεμα..

Άγγελος: "Αν νομίζει ότι μπορεί να κάνει κακό σε άτομα που αγαπώ είναι γελασμενος!!" Λέει και σφίγγει τις γροθιές του..Πω πω νεύρα! Ο χαρακτήρας του με τρελαίνει! Γίνεται πολύ καυ- Σκασε! Τος..Εεε δεν πας καλά! Τι νομίζεις ότι θα πω τέλος πάντων??! Και συνεχίζω..Γίνεται πολύ καυτός όταν νευριάζει! Και γλύκας ταυτόχρονα..

Εγω: "Πάμε έξω.."

Άγγελος: "Εντ-" Ο Μανώλης τον κόβει κλοτσωντας τον στην πλάτη..Πεφτει κατω..Ωχ τώρα θα γίνει πιο τούρμπο! Αλλά δε θα προλάβει να αντιδράσει!

Εγω: "Την έβαψες!!!" Φωνάζω τόσο δυνατά που παίζει να με άκουσαν απ' εξω..Του ρίχνω μια απότομη μπουνιά στα μούτρα και πέφτει κάτω ενώ ακόμα κλαίω..Ο Άγγελος σηκώνεται με βάζει στην άκρη κι αν δεν τον σταματούσα τώρα ο Μανώλης θα έκανε παρέα στο διαολο..Άρα μου χρωστάει και τη ζωή του! Ο Άγγελος είναι τόσο γεροδεμένος που άνετα θα μπορούσε να τον σκοτώσει!

Εγω: "Σταμάτα, φτάνει τον ελιωσες!" Δεν έχω σταματήσει να κλαίω..

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now