Κεφάλαιο-10ο

1.1K 99 6
                                    

Πλευρά Άγγελου

Γύρισα σπίτι..Ξάπλωσα κατευθείαν στον καναπέ αφού αύριο δεν θα πάω σχολείο..2ημερη μου 'βάλε ο Φούλαρος! (Γυμνάστρια μας..Φούλα τη λένε εγώ και η Κατερίνα την αποκαλούμε έτσι..) Και μιας που είπα Κατερίνα..Τι θα γίνει με αυτή γαμωτο? Τη σκέφτομαι και αναστατωνομαι! Τι έχω πάθει? Από τη μέρα που τη γνώρισα κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτο, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε κλάσμα του δευτερόλεπτου τριγυρίζει στο μυαλό μου..Τι διαολο? Μαλακινση θα 'παθα δεν εξηγείται αλλιώς..Μωρέ ο έρωτας σε χτύπησε κατακούτελα να τι έπαθες! Ξυπνάει η συνηθισμένη ενοχλητική φωνή μέσα μου με την οποία δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις..Συμφωνούμε μόνο στη διατήρηση των καυγάδων! "Για βγάλε λίγο το σκασμουλη και άσε με να την σκεφτώ! Ααα! Όλα κι όλα! Να 'ταα..Δε στα 'λεγα εγώ? Δε με αφορά τι λες και δεν καταλαβαίνω γιατί σ'αρεσει να μου σπας τα νεύρα! Τι σκατα χόμπι το 'χεις? Ααα! Με την ευκαιρία πόσα χρόνια ασχολείσαι με αυτό? Ειρωνεύεσαι? Με τα χίλια!

Αφού τελειώνω την "ωραια" συζήτηση μου με τη σπαστική φωνή του μυαλού μου μπαίνω για μπάνιο και πάω για ύπνο..(Το ξέρω μεσημέρι είναι αλλά δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω..) Πριν προλάβω καλά καλά να ξαπλώσω το κινητό μου αρχίζει να χτυπάει..Είναι η Κωνσταντίνα (Κοπέλα μου) Ωχ την είχα ξεχάσει αυτή..Έμμ φυσικά αφού το μυαλό σου έχει κολλήσει στην Κατερίνα! Εσύ το σκασμουλη δεν είπαμε?

Εγω: "Έλα αγάπη μου.."

Κωνσταντίνα: "Έλα μωρό μου τι κάνεις? Μου έλειψες πολύ!"

Εγω: "Κι εμένα ομορφιά μου..Καλά είμαι εσύ πως τα πας?"

Κωνσταντίνα: "Μια χαρά..Εσύ να μας τα λες..Τι γίνεται στο καινούριο σου σχολείο?"

Εγω: "Όλα καλά προσαρμοστηκα!"

Κωνσταντίνα: "Ωραία, χαίρομαι κουκλε μου! Θα έρθεις το Σαββατοκυριακο??"

Εγω: "Το Σάββατο δε μπορώ κάνουμε πάρτι η τάξη μας και δεν πρέπει να το χάσω..Την Κυριακή αν είναι.."

Κωνσταντίνα: "Οκευ γλύκα μου..Σε κλείνω τώρα πάω για μπάνιο τα λέμε!"

Άγγελος: "Τα λεμε μικρή.."

Και κλεισαμε..Πφφ..Πάντως είμαι μπερδεμένος..Γιατί ενώ έχω κοπέλα σκέφτομαι άλλη? Γιατί δεν είσαι πια ερωτευμένος με την Κωνσταντίνα..Με την Κατερίνα είσαι! Και πριν πεις το οτιδήποτε πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου! Δεν έχω δίκιο? Μα όχι, δεν έχω? Σωωπα ρε Πυθία να πούμε! Εδώ που τα λέμε έχεις ένα δίκιο..Θα κάτσω να το σκευτω..Αλλά μετά τον υπνάκο μου! Ορεβουάρ!

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now