Κεφαλαιο-9ο

1.1K 101 13
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Ντριιιν Ντριιιν! Το βλαμμενο ξυπνητήρι χτυπάει πάλι σαν τρελό! Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω να κάνω παράπονα σε αυτόν που το δημιούργησε..Συνειδητοποιω ότι είμαι ξαπλωμένη στην άμμο με το κεφάλι μου πάνω στη ζακέτα μου..Μα..Έναν Άγγελο είχαμε που εξαφανίστηκε?? Ξανα κλείνω τα μάτια μου όχι όμως για πολύ επειδή μια σκιά με αναγκάζει να τα ανοίξω..Είναι ο Άγγελος και στέκεται από πάνω μου..
Αμαααν!! Ο Άγγελος χωρίς μπλουζα?? :0 Oh my God! Save me!! Now!! Τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν τυφλώνονται???! Αχχχ! Επιτέλους τον βλέπω χωρίς μπλουζα! Τι κοιλιακοί Θεέ μουυ! Θα πεθάνω σήμερα! Πω Πω ζέστη ξαφνικά!!

Άγγελος: "Καλημέρα.."

Εγω: "Κ-καλημερα.." Λέω κοιτάζοντας τους καλοσχηματισμενους' κοιλιακούς του..

Άγγελος: "Βλέπω το ξυπνητήρι έκανε καλή δουλειά.."

Εγω: "Ν-ναι.. Λέω έχοντας κολλημένα τα μάτια μμ ακόμα εκεί..

Άγγελος: "Έμμ..Τι κοιτάς?" Λέει με ένα πονηρό βλεμμα και μου κλείνει το μάτι..

Τη σωματαρα σου κοιτάω!!

Εγω: "Τιποτα!" Λέω απότομα και με δυσκολία παίρνω τα μάτια μου από πάνω του..Μου ήθελε και μπάνιο το παιδί..Για να μας κολασει πρωινιατικα κατάλαβες?

Άγγελος: "Καλαα.." Λέει πονηρά

Εγω: "Αντε πήγε η ώρα θέλουμε να πάρουμε και τις τσάντες..Ντύσου!" Του λέω και κατβαλλω μεγάλη προσπάθεια να μην κοιτάζω το σώμα του..

Άγγελος: "Σορρυ τώρα που σου κρύβω τη θέα.."

Εγω: "Αντε ρε ψωναρα!" Λέω ειρωνικά
Άγγελος: "Πλακιτσα!"

Βάζει τη μπλούζα του, δυστυχώς, και ξεκινάμε για το σχολείο..Περνάμε από τα σπίτια μας, περνούμε τις τσάντες μας και ξεκινάμε για το σχολείο..

Εγω: "Άγγελε είναι ήδη 8:10 προλαβαίνουμε σε 5' να φτάσουμε??"

Άγγελος: "Άνετα!" Με πιάνει απ' το χέρι και αρχίζει να τρέχει κι ετσι αναγκάζομαι κι εγώ να κάνω το ίδιο..Τρέχει πολύ γρήγορα πάντως το αγοράκι! Τι αγοράκι τώρα..Παιδαρος είναι!! Σκασε και τρέχα! Εσύ σκασε και ξανακοιμησου! Εεε! Πρρ! Θα σκονταψεις πουθενά και θα σε τρέχουμε! Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από τη λέξη "σκασε"? Χωρίς καλά καλά να το καταλάβω είχαμε φτάσει σχολείο..Χμμ..Και 10..Έχω και 5 λεπτά να πειράξω τις άλλες!

Εγω: "Αγγελε τα λέμε στην τάξη!"

Άγγελος: "Κομπλέ!" Λέει και πάει στην παρέα του..Ποτέ γνωρίστηκε με τους άλλους ούτε που ξέρω!

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now