Κεφαλαιο-20ο

1.1K 89 9
                                    

Πλευρά Κατερίνας

Κοιμάμαι ήσυχα και γαλήνια..Χωρίς να έχω τη σπαστική συνείδηση μου να πετάγεται συνέχεια, χωρίς την παραμικρή φασαρία, χωρίς κανείς να με ενοχλεί..Ο ήχος από το ξυπνητήρι δεν έχει ακουστει μέχρι τώρα..
Ντριιιν Ντριιιν! Δεν ΕΙΧΕ ακουστεί μέχρι τώρα..Δηλαδή αίσχος!! Κάποιος μου κάνει πλάκα! Κλείνω το ξυπνητήρι, το κοιτάζω και του λεω:

Εγω: "Αν πω για την ηχορύπανση και τη διαταραχή της ηρεμίας που μου προκαλείς στα δικαστήρια, ξέρεις ότι θα πας ισόβια έτσι?" Που έφτασε ο κόσμος! Να μιλάει με τα ξυπνητήρια..
Γυρνάω να κοιμηθώ λίγο ακόμα, αλλά το θέαμα που βλέπω δε με βοηθάει και πολύ..Ο Άγγελος κοιμάται ανάσκελα..Μια τέλεια θέση για να διακρίνεις τους υπέροχους κοιλιακούς του..Πω πω είναι τόσο καυτός!! Κάθομαι λίγο και τον παρατηρώ..Γιατί να είναι τόσο όμορφος?? Και γιατί να μην έχει ξυπνήσει ακόμα? Καλά αυτός δεν το άκουσε το κωλοξυπνητηρι?! Αντε γιατί μου φαίνεται συμμορία έχουν κάνει τα ξυπνητήρια να ενοχλούν μόνο εμένα! Μου είπες να αφήσω 2-3 μαλακιες να πετάξω για σήμερα αλλά δεν έχει νόημα..Τις πετάς όλες εσύ! Σκασμός! Αντε και συ πρωινιατικα!
Προσπαθώ να ξυπνησω τον Άγγελο..Μετά από 4-5 σκουντηματα ξύπνησε..

Εγω: "Σωωπα μας έκανες την τιμή? Καλημέρα, σήκω θα αργήσουμε.."

Άγγελος: "Σε καμία ώρα θα είμαι διαθέσιμος.."

Εγω: "Ρε Άγγελε σήκω!"

Άγγελος: "Μα νυσταζω!"

Εγω: "Εμένα δε με βλέπεις? Κοιμάμαι όρθια.."

Άγγελος: "Κι εγώ ξαπλωμένος.."

Μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά σηκώθηκε..Ντυθηκαμε, φάγαμε και την κάναμε για το σχολείο..

Εγω: "Να περάσουμε να πάρουμε και τους υπόλοιπους?"

Άγγελος: "Αντε.."

[..]

Εκεί που συζητάω με την Ειρήνη, (μου λέει για τον Ιάσονα το αγόρι της), ξαφνικά γλιστράει και παρ' την κάτω..Δεν ήταν η μόνη που έπεσε όμως..Αλλά όχι..Έπρεπε να παρασύρει κι εμένα! Βούρλο!

Ειρήνη: "Ο κωλος μου.."

Εγω: "Κι ο δικός μου μωρή ηλιθια!"

Μπερδεμένη ΑγαπηWhere stories live. Discover now