Κεφάλαιο-46ο

505 72 2
                                    

Πλευρά Άγγελου

Μόλις βλέπω το περιεχόμενό του φρικάρω..

Ο φάκελος περιέχει μέσα κάτι φωτογραφίες με ένα ζευγάρι να φιλιούνται..Δε φρίκαρα όμως επειδή ήταν το οποιοδήποτε ζευγάρι..Ο λόγος που εδώ και 5 λεπτά κάθομαι και κοιτάω τις φωτογραφίες σαν μαλάκας είναι ότι το κορίτσι μου..Το ΔΙΚΌ ΜΟΥ κορίτσι φιλιέται με έναν άγνωστο..Ή όχι άγνωστο! Αυτόν που με απήγαγε! Δεν το πιστεύω! Μ'αρέσει που μου λέει πως μ'αγαπαει!! Γαμώ την πουτάνα μου κι εγώ την πίστεψα!! Σπάω ότι βρίσκω μπροστά μου αυτή τη στιγμή..Άγγελε σύνελθε! Κάποια εξήγηση θα υπάρχει γι' αυτό! Σκάσε κι εσύ μοσχάρι! Τι εξήγηση ρε? Είναι φανερό ότι το κορίτσι μου φιλιέται με αυτόν τον μαλάκα!! Να ζήσουν λοιπόν..Εμείς τελειώσαμε! Και δε θα αργήσει να το μάθει κι αυτή..Τώρα μόλις πάω να της το πω..

Βγαίνω έξω, βάζω μπροστά τη μηχανή, με προορισμό την παραλία..Φτάνω στην παραλία και τους βλέπω να κάθονται όλοι σε ένα κύκλο..

Κατερίνα: "Άντε ρε μωρό μου, εσένα περιμένουμε.."

Εγώ: "Μωρό μου να λες αυτόν τον πούστη! Εμείς τελειώσαμε!" Φωνάζω, πετάω τις φωτογραφίες μπροστά της κι έπειτα την κάνω από την παραλία.."Μωρό μου" Ανάθεμά σε! Εγώ σου χάρισα την καρδιά μου κι εσύ την πέταξες!

Πλευρά Κατερίνας

Τι έγινε μόλις τώρα? Ο Άγγελος ήρθε, μου πέταξε κάτι φωτογραφίες και έφυγε..Μα τι σκατά γίνεται? Νιώθω τα μάτια μου υγρά και αμέσως διαπιστώνω πως κλαίω..Γαμώτο τι έκανα? Ρίχνω μια ματιά στις φωτογραφίες και διακρίνω εμένα να φιλιέμαι με τον τύπο με τα σόβρακα..Έχει γούστο! Όχι ρε γαμώτο! Μας πήρε φωτογραφία κάποιος όταν με έσπρωξε στον τοίχο και με φίλησε..Και ξέρω ότι δεν ήταν κάποιος τυχαίος! Ήταν σίγουρα κάποιος γνωστός αυτού του ηλίθιου, που τον έβαλε να τραβήξει φωτογραφίες..Αλλά δεν ξέρω το λόγο..Μήπως για να χωρίσετε? Τι λόγο έχει να μας χωρίσει? Μήπως σε γουστάρει? Μήπως να έβγαζες το σκασμό? Αφού το βλέπεις ότι το 'χεις να πετάς μαλακίες γιατί δεν το κάνεις κάπου αλλού? Πωω! Και τώρα τι κάνουμε? Πρέπει να του δώσω εξηγήσεις, αλλά είμαι σίγουρη δε θα με πιστέψει! Εκτός κι αν κάνω τον άλλο το μαλάκα να μιλήσει..Όση ώρα σκέφτομαι τι θα κάνω τα δάκρυα μου δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν στα μάγουλα μου..Δε γίνεται να τελειώσουμε αυτό που έχουμε για μια βλακεία, που στην τελική δεν έκανα!

Μπερδεμένη ΑγαπηOnde histórias criam vida. Descubra agora