Chapter 7

19.4K 717 32
                                    

“ Jess ! “ strigă Kate, expresia feței schimbânduise instant la vederea mea. Mă îmbrățișează puternic, și apoi îmi spune cât de dor i-a fost să mă vadă.

“ Și mie mi-a fost dor de tine.“ șoptesc.

 “ Caroline a ajuns ? “ continui.

“ Uhm, da, e în camera mea. Hai și tu, ce mai stai aici ?“ îmi spune și arată cu degetul spre mine, care încă stau în pragul casei. Bună întrebare, oare ce mai caut acolo ?

O urmez spre camera ei, fiind clar entuziasmată de venirea noastră, și de gândul că, în sfârșit, după atât de mult timp avem ocazia să petrecem puțin timp împreună.

Intrăm în camera ei iar Caroline își ridică privirea instant din telefonul său, ochii săi întâlndindu-i pe ai mei, iar într-o fracțiune de secundă ajunge în fața mea și mă îmbrățișează.

“ Jess, a trecut ceva timp de când nu te-am mai văzut ! „ spune după ce rupem îmbrățișarea.

„ Da, asta cam așa e.“ aprob. “ Dar hei, suntem aici acum, nu văd ce altceva ne-ar mai putea opri să ne distrăm. “ spun plină de încredere.

Nu durează mult până ce se face seară, așa că ne schimbăm toate în pijamale, mergând în sufragerie. Ne-am pus acolo pături pe jos, și ne-am luat multă mâncare, pentru că.. fără mâncare parcă nimic numai e la fel.

“ Jess.. am auzit de despărțirea ta de Jaymi..îmi pare rău. “ spune Caroline rupând ambalajul de la tableta de ciocolată.

Ezit pentru câteva secunde, iar ea parcă îmi citește gândurile, și continuă.

„ Scuze, nu m-am putut abține. Dacă nu te simți bine vorbind despre asta, atunci putem trece la alt subiect.”

“ Nu, nu, e în regulă.“ zic repede.“ Nu cred că îl port ierta pe Jaymi după ce că m-a înșelat 3 luni de zile.. și sigur continua dacă nu îl descopeream pe el și pe tipa aia. Poate că așa a fost cel mai bine, oricum relația noastră nu ducea nicăieri. Și pot spune că am reușit să trec peste el, știu că a trecut doar o săptămână dar m-a dezamăgit complet. „ spun serioasă.

“ Ar fi o prostie din partea noastră să spunem că te înțelegem pentru că.. nu am trecut prin asta dar suntem alături de tine, orice decizie vei face. Sunt sigură că într-o bună zi îți vei găsi prințul perfect pe care l-ai căutat încă de când erai mică. “ spune Kate zâmbind.

Oare e adevărat ? Oare există în lumea asta o persoană potrivită pentru mine, o persoană care m-ar putea iubi cu toate defectele mele ?

„ Ok, gata cu melancolia asta, hai să trecem la subiecte puțin mai vesele ! „ rupe Caroline tăcerea. „ De exemplu, petrecerea lui Zayn. “ îi face cu ochiul lui Kate.

“ Uh, Zayn. Știu eu o persoană foarte entuziasmată să meargă la petrecerea asta. O cheamă Kate, o cunoști cumva ? “ spun zâmbind în colțul gurii, iar Kate îmi dă cu cotul peste mână.

Chiar dacă nu am realizat până acum, îmi era extrem de dor de ele, de prietenele mele cu care mereu am împărțit totul. Nu știu ce m-aș face fără ele..

„ Haideți, știți că nu e adevărat !“ spune Kate, strâmbându-se.

“ Nu, nu este adevărat, chiar deloc. Încearcă să păcălești pe altcineva, nu pe noi. „ râde Caroline.

Kate se înroșește, și decidem să lăsăm baltă discuția pe tema lui Zayn. De câteva zile bune în mintea mea se tot reia momentul în care l-am lăsat pe Harry fără nicio explicație, și mă tot întreb dacă este supărat pe mine. De atunci nu a mai sunat, nu a dat nici măcar un mesaj. Ar trebui să mă îngrijorez, nu-i așa ?

Fără să ne dăm seama, după multe alte discuții banale, dar în același timp amuzante și bârfe despre ce au mai făcut foștii noștrii colegi de clasă, ceasul indică ora 1. Decidem să ne punem la culcare, pentru că știm că mâine va fi o zi mare. Și primul meu gând este să fac o impresie bună, să le arăt tuturor că nu sunt chiar atât de slabă pe cât par, să le arăt tuturor că nu mai pot fi călcată în picioare atât de ușor.

# Știu că acest capitol este extrem de scurt, dar promit că voi mai pune încă unul diseară. Sper să vă placă, și nu uitați, aștept păreri. Ily all. 

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum