Chapter 76

8.8K 350 51
                                    

* Din perspectiva lui Niall *

Buzele noastre se unesc într-un mod haotic, sărutul nostru fiind unul dezordonat și total lipsit de inhibiții, fără să ne deranjeze nici măcar o secundă indivizii beți care ies din camerele de la etaj, chinuindu-se să ajungă jos probabil pentru a-și lua o altă băutură. Și eu unul sunt puțin amețit și nu mai pot gândi clar, dar știu sigur că singurul lucru pe care îl vreau, mai exact singura persoană este Jessica. O vreau în momentul ăsta atât de mult, vreau să o simt al dracului de mult și simt că voi exploda dacă nu vom găsi în următoarele secunde o cameră liberă în care să ne putem încuia.

“ Mă înnebunești. “ îi șoptesc simplu în ureche după ce ne dezlipim buzele, iar aceasta își ridică privirea către mine, putând să văd cum ochii i se umplu de o dorință arzătoare.

Simt în următorul moment pofta de a-mi lipi din nou buzele de ale sale, de a explora din nou fiecare părticică din gura sa dar țintesc cu privirea ușa din lemn între-deschisă a unei camere mai în fundul holului și anume camera lui Louis. O prind de mână pe Jess care își dă seama de gândurile mele și mă urmează cu repeziciune, intrând în cele din urmă în camera sa unde aerul este destul de închis, atmosfera fiind una sufocantă, dar lucrurile astea nu mă deranjează câtuși de puțin. Închid ușa, trântind-o puternic și în secunda următoare îmi presez corpul de al iubitei mele, făcând-o să își lipească spatele de lemnul rece, scoțând un geamăt înfundat în momentul în care simte îmi simte buzele atingându-i pielea fină a gâtului, lăsând o serie de săruturi umede.

“ Sunt atât de fericită că ești al meu. “ o aud șoptind în timp ce mă concentrez asupra acțiunilor mele, cuvintele sale atât de simple dar totuși rostite atât de apăsat făcându-mi corpul să  se înmoaie instant. Îi răspund printr-un zâmbet în colțul gurii, în timp ce îmi trec degetele peste umărul său, dându-i printr-o mișcare sacoul auriu jos, acesta căzând secunde după pe podea.

„ Te iubesc atât de mult. “ îi șoptesc în ureche și îmi trec degetele peste breteaua rochiei sale negre, jucându-mă puțin cu ea în timp ce Jessica mă privește atentă cu buzele între-deschise, mici oftaturi ieșind printre acestea din când în când.

“ Ești sigur că...știi tu, Louis nu o să își dea seama că am fost aici? “ mă întreabă, încruntându-se, urmând o clipă de tăcere în care tot ce se poate auzi este muzica înfundată de la parter amestecată cu zecile de voci și țipete ale persoanelor euforice de la petrecere.

“ Depinde de tine, iubire, și de cât de tăcută poți rămâne. “ șoptesc provocator și îmi duc mâinile în jurul taliei sale, iar în următorul moment aceasta își încolăcește picioarele în jurul taliei mele, reușind să îi plasez câteva săruturi în jurul pieptului în timp ce ne îndreptăm spre patul mare din mijlocul camerei, așezând-o cu atenție pe cearșaful destul de închis la culoare, căzând în același timp câteva perne pe jos.

Mă așez peste ea și îmi adâncesc capul în scobitura gâtului său, respirația mea greoaie și apăsată făcând contact cu pielea sa catifelată și mintea mea o ia la goană simțind dintr-o dată acea nevoie și poftă de a o simți cât mai repede cu putință. Mă dau jos de pe ea cu repeziciune și sunetul fermoarului pantalonilor mei răsună în toate colțișoarele camerei, aceștia alăturându-se sacoului ce zace pe podeaua tot din lemn.

“ Mă poți ajuta? „ mă întreabă, șoptind, și mă reped să îi desfac fermoarul rochiei, căzând și aceasta la rândul său undeva în lateral, lăsând-o expusă în fața mea într-o lenjerie neagră din dantelă, trecându-mi limba peste buza de jos din instinct.

“ Oricât de mult urăsc să spun asta, trebuie să ne grăbim. “ spun răgușit și fără să îi mai dau timp să îmi răspundă iau bareta sutienului său între dinți, dând-o ușor în jos în timp ce aceasta își lasă capul pe spate, respirația fiindu-i dereglată. Mâinile mele își fac loc pe întregul său trup, de la picioarele sale până la abdomen trăgând linii fine, ajungând în final până la spatele acesteia, deschizând capsa sutienului său negru lăsându-i sânii la vedere. Nu mă mai pot gândi la absolut nimic în momentul ăsta, amețeala datorată alcoolului încă persistând iar nevoia de a o avea fiind una atât de mare încât simt cum corpul e pe cale să îmi explodeze. Îmi trec limba peste sfârcul său deja întărit în timp ce, cu cealaltă mână îi frământ intens sânul, făcând-o pe Jess să scoată câteva gemete destul de zgomotoase, aruncându-i imediat o privire ascuțită, moment în care îmi așez degetele peste buzele sale, apăsând ușor.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum