Chapter 11

18.5K 693 35
                                    

„ Niall ?! „ exclamă Caroline și Kate în cor.

“ Chiar el, în carne și oase.“ spune Louis și îi face cu ochiul lui Kate, care se uită ba la mine, ba la Niall, parcă cerând explicații. Ridic din umeri și aleg să nu spun nimic, nici măcar nu știu ce aș putea spune.

Louis o privește insistent pe Kate încă de când a intrat în cameră, și pot să simt că Zayn este încordat, cred că știu și motivul. Poate Kate a reușit să vorbească cu el...

„ Arăți.. schimbat. Nici nu te-am recunoscut când ai intrat pe ușă.“ spune Harry concentrat.

Niall îl privește cu o expresie rece, și habar nu am în ce punct vrea să ducă discuția. Mă simt al naibii de incomod stând la marginea canapelei, lângă mine stând el.  

„ Oh, știi tu, America schimbă oamenii.“ spune umezindu-și buza de jos și uitându-se câteva secunde la mine. America ? Nu am știut că a fost în America. Și ceea e cel mai rău, e că într-un fel noi am fost cazul pentru care s-a mutat, toate bătăile de joc, jignirile... E numai și numai vina noastră.

“ America ?! “ exclamă Caroline, mirată, de parcă mi-ar citi gândurile.

“ Da, America. În clasa a 10-a părinții mei au primit un loc de muncă acolo și a trebuit să ne mutăm. “ zice și începe să devină nervos.

Chiar dacă Niall cel de acum este de nerecunoscut, știu că minte parțial. Am fost prieteni atâția ani și chiar dacă numai pot să îl citesc ca înainte sunt pe cât se poate de sigură că minte. În clasa a 9-a am intrat în gașca lor.. iar el a fost lăsat pe dinafară. Am încercat să le spun lui Harry, Zayn și Jaymi că Niall nu este precum pare, dar nu m-au ascultat. Am ținut legătura cu el doar câteva săptămâni iar apoi.. Jaymi a venit cu această idee nebunească și a spus că dacă vreau într-adevăr să fac parte din grupul lor trebuie să.. să îl alung pe Niall din viața mea. Singurul meu prieten care mi-a fost alături la bine și la rău în atâția ani de zile. Iar eu influențată de ei am acceptat să îi fac asta lui...

 „ Și de ce te-ai întors ?“ se repede Zayn.

“ Calmează-te amice. Nu îți stă bine când ești încruntat. „ spune Louis iar Niall și Liam încep să râdă.

Aleg să nu spun nimic și să nu iau parte la discuție, în schimb îi analizez pe toți. Zayn este al naibii de nervos și simt că ar putea exploda din moment în moment. De când am intrat Louis se holbează în continuu la Kate, fapt ce l-a determinat pe Zayn să o țină și mai aproape, presupun. Harry pare cât se poate de indiferent și din când în când mă mai privește parcă întrebându-mă dacă sunt bine, și eu îi afișez un zâmbet forțat. Kate încearcă să afle cât mai multe detalii și îl privește pe Niall cu ochi curioși iar Caroline.. Caroline pare plictisită și îi mai șoptește câte ceva lui Harry, fapt ce îl face să râdă.

“ Presupun că mi s-a făcut dor de Marea Britanie. De casă, de familie, de voi, bunii mei prieteni.“ spune sarcastic și mă privește atent.

Discuțiile continuă, dar aleg să nu îi mai ascult. Mintea mea se umple de tot felul de gânduri și deja simt că dacă mai stau printre ei câteva minute mă sufoc. Efectul alcoolului s-a dus, și am o ușoară durere de cap, ușoară dar acceptabilă.

Sunt ruptă din gândurile mele simțind o ușoară atingere pe picior.Îmi mut imediat privirea în jos și văd cum degetele lui Niall trasează cerculețe cu degetul mare, fiori invadându-mi corpul. Înghit în sec și sar imediat de pe canapea, deja e prea mult pentru mine.

„ E-eu am nevoie de o gură de aer proaspăt.“ mă bâlbâi și ies imediat din cameră fără să aștept aprobarea lor.

Întâi mă reped în bucătărie și îmi iau încă o sticlă de bere, iar mai apoi îmi fac drum printre persoanele care erau împrăștiate peste tot și ajung în curtea interioară. Mă așez pe o bancă aproape de intrarea în locuință și deschid sticla, luând o gură.

O las mai apoi jos și îmi așez capul în palme, în fața ochilor mei repetându-se evenimentul de mai devreme. Îmi amintesc cum Niall avea mână plasată pe piciorul meu, trasând cerculețe fine pe bucata de material. Încerc să uit că s-a întâmplat asta, dar pur și simplu nu pot.  De ce continui să mă gândesc la el ? Oricât aș vrea să cred că este doar un bădăran, că este un băiat nepăsător nu pot să fac asta. Pentru că îl cunosc, și știu că este mult mai mult de atât, doar că.. se ascunde. Dar.. dacă acesta este adevăratul el, dacă nu se mai poate schimba în băiatul dulce, timid și stângaci din trecut ? Băiatul fără griji, cu care obișnuiam să îmi petrec zilele libere, în majoritatea timpului uitându-ne la filme și mâncând înghețată...

Mă simt atât de prost că i-am distrus inocența, că l-am determinat să se schimbe..dar faptele sunt deja consumate și oricât de mult mi-aș dori să le schimb, nu pot.

Mai iau o gură de bere, încă una, și încă una până ajung la jumătatea sticlei. Începe să bată vântul, aerul rece bătându-mi în obrajii rumeni. Îmi scot telefonul din geantă și observ că este ora 1, când a trecut atât de repede timpul ?

Mă ridic de pe bancă cu gândul de a mă întoarce înăuntru, dar imediat îl văd pe Niall stând în fața mea, având o expresie ciudată.

„ Jess. “ șoptește și se apropie de mine, corpurile noastre stând la câțiva centimetrii distanță.

Mă uit în ochii săi și nuanța este schimbată, acum fiind de un albastru mai închis. Încerc să spun ceva dar nimic nu îmi iese pe gură, așa că tot ce pot să fac este să îl privesc și să încerc să îmi dau seama care sunt intențiile sale.

“ Te-am așteptat să te întorci, nu ai făcut-o. Nu e frumos să mă lași așa.“ spune rânjind.

“ Nu am nicio obligație față de tine, Niall ! Nici măcar nu știu de ce încă mai vorbesc cu tine, de ce încă îți mai permit să îți bați joc de mine !“ țip.

“ Ți se pare că îmi bat joc de tine ? „ mormăie și îmi dau seama că este beat.

Dau din cap, și în următorul moment își pune mâna stângă pe mijlocul meu, lipindu-mă de el. Vreau să mă mișc, vreau să plec de lângă el dar corpul nu mă ascultă așa că rămân lipită de el, simțind cum respirația sa ce miroase a alcool îmi bate aproape de ureche.

“ Ai plecat din cauză că te-am atins, așa-i ? Ai tresărit la atingerea mea, Jess, să nu începi să spui că nu îți place. Dacă nu ți-ar fi plăcut nu ai fi rămas lângă mine, acum.“ șoptește într-un mod seducător și își mușcă buza de jos.

“ La dracu, ești așa de sexy în rochia asta. “ continuă uitându-se în ochii mei, și mă pierd în ei pentru a nu știu câta oară. Doar că acum e diferit, corpul îmi este străbătut de fiori și simt cum el începe să pună stăpânire pe gândirea mea, pe acțiunile mele, pe mine.

“ Am vrut să fac asta încă de când te-am văzut la petrecere. “ spune și nu am timp să îi răspund. Mâna sa coboară ușor de pe mijlocul meu în jos, ajungând la fund. Tresar și încerc să îl împing, dar dintr-un motiv necunoscut renunț la idee și îl las să ducă la capăt ceea ce are în gând.

Trasează ușor alte cerculețe pe bucata de material, mai apoi strângând ușor. Eliberez ușor un geamăt, probabil e vina alcoolului, îmi spun. Îmi mușc buza și în momentul ăsta mă privește cu un zâmbet întipărit în colțul gurii.

“ Numai pot să rezist, Jess.“ șoptește.

# Wey hey, sper să vă placă și această parte. Vă aștept comentariile mai jos, chiar și criticile. Love you all. :3

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum