Chapter 57

12.8K 449 76
                                    

Niall își pune mâinile în jurul taliei mele, lipindu-mă în acest fel de el, umplând orice spațiu care a existat între noi, iar apoi își pune o mână pe bărbia mea, forțându-mă să îl privesc în ochi, ochii săi albaștrii de care m-am îndrăgostit.

“ Îmi pare rău pentru toate lucrurile prin care ai trecut din cauza mea și a încăpățânării mele. „ șoptește, luând o pauză.

“ Știu că meriți ceva mai bun decât mine Jess, nici măcar nu înțeleg de ce...”

„ Niall, trebuie să înțelegi că dacă voiam ceva mai bun nu mai eram de mult aici, dar crede-mă, tu ești cel mai bun lucru pentru mine și nu regret absolut nicio alegere pe care am făcut-o de am ajuns pe drumul ăsta. “ îl întrerup, uitându-mă în ochii săi, mângâindu-i în același timp obrazul cu degetul cel mare. El mă ascultă cu buzele între-deschise, și pentru prima oară de când ne cunoaștem arată de parcă ar fi pierdut întru totul în ochii mei, în vorbele mele.

“ Te iubesc, Jess. Sper că nu te îndoiești nici măcar o secundă de asta. “ șoptește din nou fără să îmi dea timp să îi răspund și își lipește imediat buzele de buzele mele, urmând un sărut dulce, afectiv, total diferit față de multe alte săruturi pe care le-am avut. Sinceră să fiu…cu Niall orice lucru e diferit unul față de celălalt, orice sărut, orice atingere.

Îmi duc mâinile în jurul gâtului său și îmi închid ochii strâns, nevenindu-mi să cred că tot ceea ce se întâmplă este adevărat. Nevenindu-mi să cred că toate suișurile și coborâșurile relației noastre au dus aici, în momentul ăsta, momentul în care ne deschidem unul în fața celuilalt și, fără să ne fie teamă de ce va urma ne mărturisim cu adevărat sentimentele.

“ Cred că mai bine ne întoarcem jos, stăm de ceva timp aici. “ spune după ce ne rupem din sărut, privindu-mă inocent, dar parcă nevrând acest lucru cu adevărat.

“ Nu acum, te rog. Vom…inventa noi ceva, să mai stăm. “ îl rog și acum mă provește uimit, apărându-i un zâmbet strengăresc în colțul gurii. Cunosc zâmbetul ăsta.

Fără să mai spună ceva se repede și încuie ușa camerei sale apoi se întoarce la mine, strângându-mă din nou în brațe. Ne sărutăm din nou, de data asta mai dezordonat, pasional și reușesc în același timp să îi prind capătul tricoului, trăgându-l repede în sus fără să stau pe gânduri. Niall vede ceea ce vreau să cap și mă ajută să duc până la capăt acțiunea, într-un final tricoul său alb ajungând pe podea.

“ Întoarce-te. “ șoptește și fac întocmai cum îmi spune.

Îmi arcuiesc spatele atunci când îmi desface ușor fermoarul, trăgându-l în jos, dându-mi bratelele de pe umeri. În cele din urmă și rochia mea face contact cu podeaua și astfel rămân doar în lenjeria mea albă cu dantelă și pantofii albaștrii de care mă descalț într-o clipită.

“ La dracu’!” înjură umezindu-și buza de jos, analizându-mă din cap până în picioare.

“ Haide, nu avem timp. “ șoptesc și îl privesc apoi dându-și pantalonii jos, rămânând doar în boxerii săi negrii. Mă apropii de Niall și îmi pun mâna pe abdomenul său, trecându-mi degetele pe acesta, simțind cum mușchii săi se contractă în urma atingerii apoi îmi cobor mâna ușor în jos, trecând-o peste materialul boxerilor săi, simțind cum umflătura devine din ce în ce mai mare. Îmi retrag mâna și Niall se încruntă, iar apoi, doar într-o secundă mă ia pe sus și mă aruncă în pat, punându-se peste mine.

“ Nu mă mai tachina. “ îmi comandă și imediat după, printr-o mișcare îmi desface sutienul și îmi cuprinde sânul stâng cu palma sa, masându-l ușor, făcându-mă să gem de plăcere.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum