Chapter 34

16.1K 518 34
                                    

#Prima parte a acestui capitol conține scene oarecum perverse, dacă nu vă plac puteți să le săriți. Mulțumesc. :)

Continuăm să ne sărutăm, dând frâu liber tentațiilor, probabil și a sentimentelor. Îi pot simți respirația accelerată a lui Niall, pieptul său mișcându-se rapid înainte și înapoi, mâna mea fiind plasată pe acesta. Mintea mi s-a golit complet de gânduri, nu am nici cea mai vagă idee cum. Știu doar că Niall are acest efect asupra mea, această putere de a mă influența, de a mă face să uit de tot ce se întâmplă în viața mea  atunci când se află lângă mine. Încă sunt uimită, încă mă descopăr pe mine însumi. Nu am crezut niciodată că voi ajunge în această postură, și o spun pentru a nu știu câta oară, niciodată nu se știe ce ne pregătește ziua de mâine.

Brusc îmi pierd controlul asupra corpului meu, asupra acțiunilor mele și în minte îmi apare un fel de dorință, această stare a mea fiind stimulată și de atmosfera dintre noi doi.

Rup sărutul și apuc de marginea tricoului său, ridicându-l ușor. Niall mă privește cu ochii mirați, probabil fiind uimit de schimbarea mea de atitudine. Știu că lui îi place să dețină controlul, să domine persoana de lângă el, dar oare ce se întâmplă când rolulile se schimbă? Își scoate tricoul peste cap, aruncându-l apoi pe podeaua camerei mele. Mă pun peste el și mă aplec ușor, lăsând săruturi umede pe gât, sugând apoi pielea într-un anumit loc în care știu că Niall e sensibil. Las o pată ușor vânătă și mai trec încă odată cu limba ușor peste semn, făcându-l să geamă înfundat. Pe față îmi apare un zâmbet ușor pervers, habar nu am de unde a venit dar în acest moment tot ce am în minte este să îi întorc  ‘favoarea’ lui Niall, să încerc un lucru nou.

Mâna mea este încă plasată pe abdomenul său, trasând linii fine, în timp ce cobor încet-încet printr-un șir de săruturi spre partea de jos. Îmi trec mâna peste umflătura dintre pantaloni, uitându-mă în același timp la el, vrând să îi văd reacția. Îmi mușc buza iar Niall geme încă odată, de data aceasta mult mai tare decât la început.

“ La dracu Jess, nu te mai juca cu mine. “ spune printre gâfâituri și își lasă capul pe spate, rupând contactul vizual.

Masez ușor zona sa sensibilă pe deasupra materialului, făcându-l să scoată încă o serie de gemete înfundate, care mă stimulează și îmi dau curajul să merg mai departe. Îi desfac cureaua și nasturele de la pantaloni, trăgându-i ușor în jos, lăsând la iveală boxerii săi de culoare neagră. Umflătura sa este mult mai proeminentă acum, iese mult mai mult în evidență și parcă ezit puțin, pierzându-mi din curaj când mă uit în jurul meu.

Unde mi-a fost capul când am început să fac asta? Habar nu am ceea ce m-a determinat să ajung tocmai aici, ținând cont de faptul că nu am absolut nici cea mai mică experiență legată de acest fel de momente intime. Nu știu cât timp stau așa, uitându-mă în gol, îngândurată, dar după câteva momente pot îi pot simți degetele sale plasându-se pe bărbia mea, forțându-mă să îl privesc în ochi.

“ Daca nu te simți confortabilă cu asta nu o face, ok? Nu vreau să faci nimic din obligație, Jess. Îmi e de ajuns simplul fapt că ești acum, cu mine. “ șoptește și parcă îmi recapăt încrederea în mine, oricum într-o proporție foarte mică.

“ Nu..eu chiar vreau să o fac. Doar că...” încep să spun, simțindu-mă jenată.

“ Nu ai mai făcut asta înainte. “ spune zâmbind, și dau din cap timid în semn afirmativ.

Niall se ridică ușor și se sprijină în coate, făcându-mi semn să mă apropii de el. Mă privește adânc în ochi și îmi plasează un sărut apăsat pe buze, șoptindu-mi mai apoi la ureche :

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum