Chapter 12

18.9K 719 37
                                    

“ Numai pot să rezist, Jess. “ șoptește și își plasează din nou mâna pe mijlocul meu, strângându-mă la pieptul său. Ridică cealaltă mână și o pune pe obrazul meu, mângâindu-l ușor cu degetul cel mare. În tot acest timp mă privește adânc în ochi și astfel pot vedea cât de vulnerabil este. Numai poartă nicio mască, ci este cât se poate de sincer, simt asta.

Inima îmi bate cu putere și clipesc încă odată, fiindu-mi teamă că totul este doar în imaginația mea, dar deschid ochii și frumosul băiat cu chipul angelic și ochii albaștrii este tot în fața mea, privindu-mă atent. În acest moment îmi dau toate gândurile deoparte și închid ochii, apropiindu-mă de Niall. Buzele mele se lipesc imediat de buzele sale calde, și pot să simt că l-am luat prin surprindere. Îl sărut pasional, ca și cum aș avea nevoie de el, ca și cum aș aștepta momentul acesta întreaga mea viață. Niall parcă revine din transă și își plimbă limba peste buza mea superioară, implorându-mă să deschid gura. Aleg să îl tachinez dar în secunda următoare mă mușcă de buza de jos, făcându-mă să scot un geamăt înfundat. Acum limba sa explorează fiecare centimetru al gurii mele, în final limbile noastre întâlnindu-se și masându-se una pe cealaltă în sensul acelor de ceasornic.

Mâna mea stângă este încleștată de gulerul jachetei sale, iar cealaltă se află în părul său blond, strângând puternic, în timp ce mâinile sale se află acum pe șoldurile mele, plimbându-se de sus în jos.

Sentimentul pe care îl am în acest moment este total diferit de momentele în care mă sărutam cu Jaymi. În stomacul meu și-au făcut apariția fluturașii și parcă întreg corpul se electrizează la atingerile sale. Cu Jaymi nu m-am simțit niciodată așa, nici măcar pe departe. Cu el totul era diferit, parcă.. totul era monoton, relația noastră se rezuma la doar niște cuvinte și..ieșiri la petreceri.

Rup sărutul pentru a căuta aer și instant mă simt goală, mă simt de parcă o piesă cheie lipsește. Îl privesc pe Niall fără să spun nimic și pot să simt cum tânjește după buzele mele la fel cum tânjesc și eu după buzele sale. Acestea se unesc din nou, fapt ce îmi face corpul să se electrizeze. Nu credeam că un băiat mă va face să mă simt vreodată în acest fel doar cu o simplă atingere, dar se pare că m-am înșelat..

Niall și-a încleștat mâinile în jurul taliei mele și zâmbește în sărut, iar acum mâinile mele stătau pe pieptul său, simțindu-i bătăile inimii și modul în care respiră necontrolat. Rupe sărutul fapt ce mă lasă confuză, dar în secunda următoare își mută buzele pe gâtul meu, lâsând un șir de sărutări umede. Apoi continuă, ajungând pe umerii meu dezgoliți și începe să sugă pielea într-un loc, lăsându-mi o pată vânătă. Scot încă un geamăt ca răspuns la acțiunile sale, și continuă satisfăcut.

“ La dracu, Jess. “

Minutele trec de parcă ar fi ore întregi, și mă găsesc sperând din toată inima că acest moment nu se va termina niciodată. Modul în care mă ține în brațe, modul în care mă sărută mă face să mă simt în siguranță, protejată, și îmi dă un sentiment pe care nu l-am mai simțit niciodată în viața mea, un sentiment pe care cu siguranță nu îl voi uita.

Speranțele mi se năruie când aud venind din casa lui Zayn țipătul lui Kate  iar corpul începe să îmi tremure. În acel moment mă trezesc la realitate și realizez ce tocmai am făcut.. l-am sărutat pe Niall. Și nu știu ceea ce mă neliniștește cel mai tare, faptul că mi-a plăcut sau faptul că.. și el pare să fi simțit același lucru. Dar uit un detaliu important, faptul că este beat și că este posibil să nu își amintească nimic din toate astea a doua zi, revenind la atitudinea sa de bădăran. Dacă toate astea fac parte din jocul său de a mă face să plătesc pentru ceea ce i-am făcut în trecut ? Nu.. nu cred că Niall ar fi în stare de așa ceva, refuz să cred asta..Colțurile ochilor mei încep să se umezească, dar strâng din dinți încercând să mă abțin să nu plâng.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum