Chapter 24

16.5K 576 17
                                    

“ Niall.. “ șoptesc.

“ Yep ? “ spune și mă privește îngrijorat.

“ Ce se întâmplă acum ? Mă refer.. la mine, la tine, la..” încep să spun dar mă întrerupe.

“ La noi ? “ mă întreabă zâmbind. „ Există o singură cale ca să aflăm, Jess. “

Mă privește adânc în ochi și pentru secundă simt cât de vulnerabil este, dar mai ales îi pot citi sinceritatea din privire. Aleg să nu mă gândesc prea mult la faptul că mă pot înșela, la faptul că există posibilitatea ca Niall să se folosească de mine. De ce ar face asta până la urmă ?

În minte mi se rulează încontinuu evenimentul de acum câteva momente. Cel mai intim moment din viața mea pe care l-am împărtășit cu un băiat. Acum ceva timp nu m-aș fi gândit niciodată că Niall va fi cel care va face asta, nu aveam nici cea mai vagă idee. Puteam să pariez pe orice că Jaymi era băiatul pe care îl voiam alături de mine din toate punctele de vedere. Dar iată-mă acum lângă Niall, simțindu-mă fericită, simțindu-mă protejată.

Câteva sentimente de regret mă invadează, dacă...dacă i-am permis prea multe, dacă nu trebuia să ajungem atât de departe ? Le împing în fundul minții și aleg să mă bucur de aceste momente, momente de care nu știu dacă voi mai avea parte în viitor, totul este atât de imprevizibil...

„ Jessica. Jess. „ repetă Niall de câteva ori uitându-se îngrijorat la mine.

„ Uhm, da ? „ spun rupându-mă din gânduri.

“ Păreai că nu mă asculți deloc. “ râde și își dă ochii peste cap.

Mă uit la el nedumerită și nu înțeleg la ce se referă. Probabil mi-a spus ceva și eram prea ocupată cu gândurile mele care nu mă lasă niciodată în pace ca să îl ascult...

Niall numai apucă să spună nimic, cineva începând să agite clanța. În acest moment îmi dau seama că suntem în toaleta femeilor, într-un club iar Niall a încuiat ușa. Să mai spun că Niall nici măcar nu ar trebui să fie aici ?

“ C-ce facem ? “ mă bâlbâi.

Se uită amuzat la mine și scoate un râset înăbușit, apoi îmi șoptește :

“ Nu cred că ar trebui să dăm explicații nimănui. Asta dacă nu vrei să le spun tuturor ce am făcut noi defapt, desigur.“ spune ridicând din sprâncene.

“ Niall ! “ ridic vocea și îi dau cu cotul în stomac.

Mă ia de mână în secunda următoare și îmi face semn să mergem. Descuie ușa și imediat ce pășim afară observăm o domnișoară nu tocmai calmă care ne privește ciudat, probabil întrebându-se ce dracului caută Niall în toaleta femeilor. Niall îi aruncă o privire rece, pătrunzătoare în timp ce trecem pe lângă ea și zâmbesc ușor, toată această situație amuzându-mă.

Muzica mi se pare mult mai zgomotoasă acum, și simt nevoia să părăsesc acest loc cât mai repede cu putință. Merg cu Niall într-un colț al clubului în care nu este chiar atât de multă lume, iar imediat ce ajungem îmi dă drumul la mână. Ca și când mi-ar citi gândurile, mă întreabă :

“ Vrei să plecăm de aici ? “

Dau din cap și scanez încăperea în ideea de a da de prietenii mei, sau mai bine zis încercând să văd unde sunt pentru a încerca să îi evit.

“ Ok, atunci va trebui să ieși tu prima, vin și eu după câteva minute. Mă aștepți la mașina mea, nu întârzii, promit. “ țipă peste muzică și dau din cap încă odată, apoi mă întind să îl sărut dar se dă înapoi.

Neștiind ce să înțeleg din acest gest îi spun că îl voi aștepta la mașină și plec de lângă el, îndreptându-mă spre masa unde erau prietenii mei, prin minte trecându-mi tot felul de gânduri.

Brusc mi se pare o idee greșită totul, și simt un sentiment de vinovăție în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat. De ce a refuzat Niall să mă sărute ? De ce refuză să fim văzuți împreună ? Mă tem că sunt folosită din nou, iar gândul acesta nu îmi dispare din minte. Nu reușesc să îi înțeleg comportamentul, chiar nu pot...

Ajung la masa la care erau prietenii mei, și am noroc pentru că o găsesc doar pe Caroline. Mă privește îndată ce mă vede și îmi pot da seama că este puțin beată.

“ J-Jess... Unde ai fost, te-am căutat peste tot !“ bolborosește.

“ La toaletă. „ zâmbesc sperând să nu îmi pună alte întrebări. Răsuflu ușurată atunci când refuză să mă mai întrebe altceva și se așează la loc, luând o gură din băutura pe care o avea în față.

„ Hei, eu trebuie să plec.. Îmi pare rău, chiar numai pot sta. „ spun în cele din urmă.

“ Haide, ne distram așa de bine ! George o să îți simtă lipsa, a vorbit numai despre tine cât ai fost plecată. Mă cam calcă pe nervi, sinceră să fiu. “ spune și râd.

“ Scuze, promit că o să mă revanșez.“ zâmbesc.

“ Bine, fie. Sper doar să nu îți treacă prin minte zilele următoare să te călugărești și să numai vi cu noi la petreceri. Ar fi urât din partea ta. “ murmură și îmi dau ochii peste cap.

Îmi iau la revedere de la Caroline și părăsesc clubul, îndreptându-mă spre mașina lui Niall. O găsesc repede pentru că mi-a dat câteva indicații înainte să îl las acolo, plus numărul mașinii.

Mă rezem de ea și îmi trec mâinile prin păr, fiind mulțumită că am scăpat de acea muzică zgomotoasă. Prin minte îmi trec tot felul de gânduri dar aleg să renunț la ele.

Îl aștept pe Niall timp de câteva minute bune, minute care mi se par a trece ore. Nu înțeleg de ce totuși a ales să procedăm în acest fel. Nu puteam pur și simplu să plecăm împreună ?

Oftez și în secunda următoare văd o umbră în geamurile mașinii. Mă rotesc rapid pe călcâie și mi se taie respirația iar ochii mi se măresc. Vreau să mă ascund, dar nu pot, acea persoană recunoscându-mă deja.

“ Jess ? “

# Okay, iată și next-ul. Îmi cer mii de scuze că nu este la așteptările voastre, doar că am fost și încă sunt foarte ocupată cu liceul. Știu că nu este o scuză chestia asta, și am să încerc să mă revanșez în capitolele următoare. Sper să vă placă, vă mulțumesc din suflet încă odată celor care o citiți. Ilysm. <3

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum