Chapter 89

6.3K 382 57
                                    

“ Măi, măi, pe cine avem noi aici! Aproape că îmi vine să vărs, mai ușor cu iubirea asta, porumbeilor! “ aud pe cineva rostind aceste cuvinte, sunetul vocii acelei persoane zgâriindu-mi timpanele și ne despărțim din sărut, privind nedumeriți în preajma noastră.

Și iată că, fix atunci când credeam că nimic nu se mai poate petrece, inevitabilul se întâmplă.

Înghit în sec și îl strâng pe Niall puternic de mână atunci când o văd pe Anna la o distanță destul de mică de noi, privindu-ne cu un ranjet dubios, fiind îmbrăcată cu o rochie scurtă, verde, complet hidoasă, iar Louis stă lângă ea privindu-ne destul de ironic, de parcă nimic nu s-ar fii întâmplat până acum. În minte mi se derulează rapid evenimentele din noaptea petrecerii de la casa șatenului și primul gând care îmi apare, ținând cont de faptul că în asemenea momente nu pot fii lucidă, este acela de a îi da o palmă Annei.

În schimb reușesc să scot telefonul din geantă și să îi dau un mesaj lui Zayn fără să fiu observată, rugându-l să vină să o ia pe Kate de aici chiar dacă sunt certați, realizând că prezența lui Louis nu îi face bine deloc. La dracu, îi urăsc atât de mult și nu pot înțelege de ce nu își pot vedea pur și simplu de treaba lor, ci, în schimb, cred că au dreptul să se amestece de fiecare dată când se plictisesc în viețile noastre, furându-ne astfel momentele în care suntem cu adevărat fericiți.

“ Scutește-mă. “ pufnesc și aceasta începe să râdă, astfel că atmosfera plăcută de acum câteva momente se năruie total, construindu-se o atmosferă din ce în ce mai tensionată, simțind că din moment în moment voi exploda.

„ Îmi pare rău că vă stric planurile dar nu avem de gând să vă suportăm prostiile, nu și de data asta așa că ori plecați, ori vă voi face eu să plecați. Până la urmă ce dracului căutați aici?! “ scuipă Niall printre dinți și îi simt mușchii încordându-se, reușind totuși să îl țin strâns de mână pentru a-l împiedica să facă vreo prostie, încercând în același timp să îl fac să rămână calm prin a-i trasa cerculețe fine pe brațul său bine definit.

„ Niall, frate, chiar tu mi-ai spus acum câteva ore că o să vii aici cu Jessica și Kate, nu mai știi? M-am gândit că putem încerca o împăcare, și vom putea fii din nou ca în vremurile bune. “ rânjește Louis și se oprește pentru câteva secunde, axând-o pe Kate cu privirea, umezindu-și buzele. Îi arunc acesteia o privire destul de repezită și pot observa că fierbe, mușcându-și buza cu putere în timp ce culoarea din obraji devine din ce în ce mai roșie.

Mă uit nedumerită ba la Niall, ba la Louis și nu mai pot înțelege nimic, absolut nimic. E imposibil ca Niall să țină legătura cu Louis, nu după tot ce a reușit să ne facă, nu după ce a pus la cale planul ăla oribil ca să creeze suferință. Nu m-aș fi așteptat niciodată la lucrul ăsta și tot ce pot să fac e să sper că nu e decât o glumă extrem de proastă.

“ Stai tu…tu încă vorbești cu el? „ îi șoptesc blondului în ureche, privindu-l atent pentru a-i observa reacția, simțind cum deja un nod mi se instalează în gât datorită presiunii ce continuă să crească în întregul meu corp.

“ E complicat Jess, o să îți explic totul, promit... “ se scuză blondul, privindu-mă adânc în ochi și oftez adânc, neștiind pe cine sunt mai furioasă: pe Niall pentru că mi-a ținut lucrul ăsta ascuns sau pe simpla prezență a celor doi, prezență care de altfel îmi creează și o stare de greață.

“ De ce nu mi-ai spus? “ întreb din nou, simțind cum mi se usucă gura.

“ Poate e iubitul tău, dar cu siguranță nu e cățelul tău, Jessica, așa că dacă nu are chef să îți zică ceva, nu îți spune, atât de simplu e. De parcă ar fii prima dată când îți ascunde ceva. “ zice Anna, râzându-mi apoi în față și corpul îmi este străbătut imediat de un val de furie.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum