Chapter 66

11.7K 383 20
                                    

O nouă zi își face apariția, parcă tot mai senină și mai călduroasă decât cealaltă, chiar dacă ne aflăm tot la cabana părinților lui Niall la o înălțime destul de mare și în jurul nostru sunt numai copaci deși și înalți, răcorind totul în jurul lor. Se pare că vremea ține cu noi și sunt recunoscătoare de faptul că nu a plouat nici măcar puțin, așa cum, în alte dăți picăturile de ploaie cădeau rapid și zgomotos pe pământ.

Ne-am petrecut tot restul zilei de ieri stând unul în preajma celuilalt, la final văzând împreună un film de groază. Bineînțeles că am protestat dar Niall a spus că nu e cine știe ce și că voi putea să rezist, dar bineînțeles că la final am sfârșit cuibărindu-mă în brațele sale întrebându-l din 5 în 5 minute dacă mai e vreo scenă sângeroasă. Oarecum mintea mea a fost plecată undeva departe, gândindu-mă ori de câte ori am avut ocazia la promisiunea făcută de Niall. Știu că e serios, la naiba, știu că e serios și știu că e mult mai mult decât faptul că Niall va veni doar pentru mine la facultate. Mi-a propus să ne închiriem un apartament, adică să locuim împreună.

Împreună.

Inima îmi bate cu putere doar la gândul că voi vedea în fiecare dimineață imaginea somnoroasă a blondului, că mă voi trezi cu brațele sale înconjurate protectiv în jurul trupului meu, având capul așezat pe pieptul meu, respirând greoi, fluturându-și genele ușor atunci când primele firișoare de lumină intră prin sticla geamului din camera noastră. Zâmbesc gândindu-mă la toate aceste lucruri și oricât aș încerca să neg asta, tânjesc după astfel de momente. Totul pare atât de simplu, atât de liniștit și pentru prima dată în toate aceste câteva luni de când ne petrecem timpul împreună am încredere că vom putea rezista fără certuri, despărțiri, jocuri stupide doar pentru a ne face gelos unul pentru celălalt.

Încerc să mă eliberez din strânsoarea puternică a lui Niall și reușesc acest lucru până în final fără a-l trezi, cu toate că acesta se întoarce în partea opusă și ia o pernă în brațe, adâncindu-și capul în ea. Este încă devreme, nu mai mult de 8 dimineața dar gândurile mele o iau la goană în mintea mea așa că a dormi este ultimul lucru pe care l-aș face. Încă sunt îmbrăcată cu tricoul lui Niall din ziua anterioară și decid să nu îl dau jos; pur și simplu îmi face plăcere să îi port tricourile, și pun pariu că și el simte la fel. Ador ca parfumul său să se întipărească în fiecare părticică a pielii mele, să fie mereu prezent în jurul meu chiar dacă Niall nu este lângă mine.

Mă îndrept ușor spre bucătărie și sunt hotărâtă să pregătesc micul dejun. La început am în minte să fac niște paste, dar cum nu am destule ingrediente și nici măcar nu știu dacă există vreun magazin prin apropiere decid să revin la tradiționala pâine prăjită cu unt. Prăjesc pâinea și, în final, atunci când mă întind pentru a deschide sertarul în care am pus untul mâna mea este blocată, fiind luată total prin surprindere. Niall îmi cuprinde ambele mâini în palmele sale și într-o fracțiune de secundă mă lipește de bufetul de bucătărie, ridicându-mă secunde mai târziu astfel încât să pot sta pe bufet. Îmi încolăcesc din instinct picioarele în jurul său și chicotesc atunci când acesta se oprește pentru o secundă, ochii săi ca două diamante privindu-mă adânc și blând. Nasurile noastre se ating și, nu mult timp după, Niall își lipește buzele moi de ale mele, unindu-se într-un sărut pasional și haotic, limbile noastre masându-se una pe cealaltă în sensul acelor de ceasornic. Mâinile mele traversează spatele său gol iar mâinile sale se află pe coapsele mele, presând ușor, în timp ce corpul acestuia este lipit în totalitate de al meu, între noi neexistând niciun spațiu liber. Își trece limba peste buza mea superioară mușcând destul de tare, făcându-mă să scot un geamăt înfundat, moment în care se oprește și, printr-o serie de săruturi umede ajunge la urechea mea.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum