Chapter 16

17.2K 626 52
                                    

“ Vrei să te las în pace ? Ești sigură că asta e ceea ce vrei ? “ îmi spune pe un ton serios, privindu-mă adânc în ochi, parcă încercând să îmi deslușească expresia feței.

Vreau să mă lase în pace ? Oare chiar asta vreau ? Închid ochii și trag aer în piept, fiind din ce în ce mai confuză. În drum spre camera sa de hotel eram atât de hotârâtă pe sentimentele mele, pe faptul că.. îl urăsc. Dar acum.. nu mai pot afirma asta. Iar cuvintele sale mă fac să tremur, nu cred că aș suporta ideea de a nu-l mai vedea. Nu vreau să mă lase în pace.

Deschid ochii iar Niall nu se mișcă din poziția inițială, privindu-mă atent, parcă așteptând un răspuns din partea mea, un gest, orice. Îl privesc în ochii săi albaștrii și parcă nu mă mai satur de ei, de frumusețea lor, dar în același timp de misterul și secretele care se află în spatele lor. Mă trezesc dorindu-mi pentru moment ca în viitor să mă trezesc diminețile privită de acești ochi, dar împing acest gând undeva departe.

Dintr-un impuls îmi ridic mâna și o așez pe pieptul lui Niall, privindu-l în același timp, privindu-i expresia confuză. Îmi amintesc de visul pe care l-am avut, îmi amintesc de cuvintele pe care mi le-a șoptit.. oare la asta s-a referit visul ?

Îmi plimb degetele până în dreptul inimii sale, și le așez delicat acolo. Inima îi bate cu putere, iar corpul îmi este cuprins de un fior cald. Oare eu sunt motivul pentru care inima îi bate atât de puternic ?

Mă privește atent, neînțelegând gesturile mele. Ochii îi sunt deschiși larg iar cu buzele îi sunt întredeschise și pot să simt că a rămas fără cuvinte.

“ Jess… “ șoptește și îmi mușc buza atunci când îl aud pronunțându-mi numele.

Se apropie lent de mine, iar mâna mea cade de pe pieptul său. Am impresia că vrea să mă sărute și nu știu ce să fac, nu știu cum să acționez. Dar sunt sigură de un lucru, sunt sigură că nu vreau să plec. Își lipește fruntea de fruntea mea și îmi cuprinde obrajii calzi cu mâinile sale, apoi mă privește câteva secunde parcă cerând un semn. Respirația îi este greoaie iar spațiul dintre noi este acum inexistent, corpurile noastre fiind lipite unul de altul.

Îmi pun mâinile în jurul gâtului său și rațiunea mă părăsește complet, astfel că în următorul moment buzele mele se lipesc de buzele sale. De data asta eu îmi plimb limba peste ale sale, cerându-i aprobarea. Își deschide imediat gura, limbile noastre întâlnindu-se și masându-se ușor una pe alta, mișcându-se haotic. Stomacul mi se umple de fluturași și simt nevoia de mai mult.

Mâinile sale se mută pe șolduril mele, ridicându-mă fără să îmi dau seama. Îmi încolăcesc picioarele strâns în jurul taliei sale fără să rup sărutul, și sunt lipită cu spatele de perete. Mâna mea stângă stă așezată pe obrazul său, mângâindu-l cu degetul mare iar cealaltă mână se află în părul său ciufulit.

Mă mușcă de buza de sus făcându-mă să scot un geamăt ușor și pot să simt că zâmbește în sărut. Îl trag și mai tare de păr și înjură încet.

Rupem sărutul câteva momente mai târziu, uitându-ne unul în ochii celuilalt. E posibil.. e posibil să mă simt atât de bine cât sunt cu el ? E posibil să mă simt atât de protejată în brațele sale ?

„ Niall... “ încep să spun dar își pune imediat degetul arătător peste buzele mele, privindu-mă apoi cu un zâmbet satisfăcut.

„ Eu.. eu ți-am făcut asta ? „ zice și se uită la semnul de pe gâtul meu.

“ Mhm. “ reușesc să spun și zâmbetul de pe fața sa se mărește.  Un zâmbet atât de pur, atât de inocent.. un zâmbet care îmi face inima să bată cu putere, un zâmbet care totuși ascunde multe lucruri.

Imediat mă ia de lângă peretele de pe hol și merge cu mine în brațe până în cameră, așezându-mă cu grijă pe pat. Se pune deasupra mea și mă privește jucăuș, starea sa de spirit fiind schimbată total.

„ Atunci presupun că îți pot face mult mai multe semne.“ îmi șoptește într-un mod seducător și mă mușcă de lobul urechii, coborând apoi ușor în jos, sugându-mi pielea în mai multe locuri. Îl zgârii cu unghiile pe spatele său gol și gem ușor. Lasă apoi o serie de sărutări umede, făcând apoi din nou contact vizual cu mine.

Îmi trec mâinile apoi pe abdomenul său, simțindu-i mușchii. Își mușcă buza de jos și mă sărută din nou, de data aceasta fiind un sărut pasional, un sărut dulce.

Se uită apoi la mine, cerând mai mult. Dau din cap în semn aprobator și își plimbă degetele pe partea din jos a tricoului meu, trăgând ușor de el.

„ Ești sigură ?“ șoptește încet.

“ Fă-o odată.“ răspund repede și îmi mușc limba, încercând să nu par ca o disperată.  

Apucă de tricou și îl trage ușor în sus, lăsând la iveală sutienul meu negru din dantelă. Scapă în cele din urmă de tricou și mă privește apoi de sus până jos, având un zâmbet în colțul gurii.

“ La dracu, ești atât de frumoasă Jess. “ spune și inima începe să îmi bată puternic.

Coboară apoi în jos și îmi lasă un șir lung de săruturi de pe abdomen până la gât, dându-mi ochii peste cap la atingerile sale. Mâinile sale ajung apoi la fermuarul pantalonilor mei și mă trezesc din transă, nu sunt încă pregătită de așa ceva. Nu am experimentat nimic din aceste lucruri niciodată, nu vreau să fac ceva pe care aș putea regreta mai târziu. Nu mă pot lăsa dusă de val...cum s-a ajuns la așa ceva ?

„ N-Niall..nu pot.. iartă-mă.“ zic și îl împing repezindu-mă la tricou și luându-l pe mine imediat. Mă privește cu o expresie confuză dar în același timp vinovată și îi afișez un zâmbet șters.

“ C-cred că cel mai bine ar fi să plec... “ spun și aștept un răspuns, dar fără succes. Aștept să spună să rămân, aștept să spună că îi pare rău, doar aștept...

Niall stă pe parginea patului sprijinindu-și capul în palme. Mă simt vinovată că am stricat un asemenea moment din nou dar în același timp bucuroasă că am oprit asta la timp. Nu aș fi fost pregătită să accept consecințele de după, nu m-aș fi putut împăca cu ideea...

“ Ok…” spun pentru mine și ies din cameră, ajungând pe hol. Ochii mi se umezesc și simt cum din moment în moment sunt pe cale să mi se umple de lacrimi.

Sunt oare pregătită să plec ? Asta după ce am petrecut cu Niall unul dintre cele mai intime momente ale mele, momente pe care nu le-am trăit niciodată cu un alt băiat, nici măcar cu Jaymi ? Mă simt de parcă aș avea nevoie să aflu un răspuns...un răspuns la toate întrebările mele.

Mă întorc imediat pe călcâie și dau buzna în cameră, Niall ridicându-și privirea instantaneu.

“ P-pot să stau la tine în noaptea asta ? Te rog… “ șoptesc și o lacrimă mi se prelinge pe obraz.

# Okay, sper să vă placă acest capitol și să vă bucurați de el așa cum m-am bucurat eu când l-am scris. Vă aștept părerile într-un comentariu, și vă mulțumesc enorm tuturor celor care îmi citiți povestea, am ajuns astfel la peste 2000 de cititori, ceea ce nu îmi vine să cred. Mulțumesc din suflet.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum