Chapter 22

16.9K 630 25
                                    

Și când credeam că nimic rău nu se poate întâmpla, când credeam că nimeni nu îmi va putea strica seara iată că inevitabilul se întâmplă. Îl văd pe Niall, Louis și Liam așezându-se la masa alăturată nouă, fiind în compania altor 3 fete. 

Simt cum gura mi se usucă și în stomac îmi apare un nod, iar tot ce pot să sper este că nu o să mă vadă.

Răsuflu ușurată atunci când se așează cu spatele și reușesc să scap neobservată, dar totodată simt cum sângele îmi fierbe în vene vâzându-l cum se comportă cu acea fată roșcată. Iau o gură din sticla de bere și îmi trec mâinile prin păr, încercând să mă calmez și să mă concentrez asupra prietenilor mei. Dar nu pot. Pur și simplu am luat-o razna de când l-am zărit așezându-se la acea masă și nu mă pot opri din a îl privi, din a îi observa fiecare mișcare.

Sunt dezamăgită ce-i drept. Mi-am făcut speranțe false, m-a făcut să cred că noi doi chiar avem o legătură, ca mai apoi să mă umilească și să își vadă de viața lui, ca și cum tot ce s-a întâmplat între noi nu ar fi contat. Dar oare..pentru el tot ce s-a întâmplat a însemnat ceva până la  urmă ?

Timpul trece și încerc să mă uit prin mulțime, dar Harry, Zayn, Kate, Caroline, chiar și George sunt de negăsit. 

În tot acest timp Niall nu s-a sfiit să flirteze cu acea roșcată, ba chiar i-a ținut mână în jurul gâtului tot timpul. Îl fixez încă odată cu privirea și îmi doresc să nu fi făcut acest lucru. Tipa aceea stă acum în poala lui Niall și cei doi se sărută pasional, se sărută de parcă ar fi împreună de o viață. Termin sticla de bere și simt în pieptul meu o presiune uriașă, mă simt de parcă aș fi gata să răbufnesc. De ce face asta ? Oare..oare se joacă cu ea exact cum s-a jucat și cu mine ? Pielea începe să mă furnice și îmi dau seama că am fost doar o piesă în jocul lui. A pătruns în mintea mea, în sufletul meu, ca mai apoi să plece și să lase un gust amar. Totul s-a întâmplat într-un timp relativ scurt, încât abia îmi dau seama ce e real și ce nu. Sentimentele mele au fost date peste cap, eu am fost dată peste cap.

Deși încerc să îmi mut privirea, ochii mei îi privesc pe cei doi fără oprire. Îi pot auzi râsul său peste muzică și comentariile pe care le face la adresa tipei. Aceasta nu încetează să își ia ochii de pe el, și nici fundul, și oricât aș vrea să merg și să o pleznesc decid împotriva acestei idei. Nu pot creea o scenă, nu aici, nu acum.

Ceea ce mă doare cel mai tare este că Niall nu dă doi bani pe mine, nici măcar nu îi pasă de mine așa cum.. așa cum îmi pasă mie de el. Nu îmi vine să cred ce efect are asupra mea, nu îmi vine să cred că l-am lăsat să sape atât de adânc și să îmi pătrundă în inimă.

Sunt ruptă brusc din gândurile mele de o atingere, mă întorc ușor și îl observ pe George care are mâna pe brațul meu. Mă privește atent, având un zâmbet ștrengăresc pe față și își dă șuvițele de păr de pe față. Mai arunc încă o privire spre masa la care stă Niall și decid să nu îl mai las să mă influențeze. Puțin îmi pasă că mă va vedea, refuz să mă gândesc la această idee. Trebuie să îi arăt că nu mă las mai prejos, trebuie să îi arăt că nu îmi mai pasă, chiar dacă acest lucru nu este adevărat..

“ Păreai destul de distrasă de la tot ce se întâmplă. Ți-am spus pe nume de două ori și tot nu m-ai auzit. “ râde George, arătându-și dinții.

“ Dansăm ? “ țip cât de tare pot peste muzică, vrând să mă fac auzită și la cealaltă masă.

“ Jess, ești bine ? Doar ce am venit de pe ringul de dans. Oricum cred că ai băut cam mult..”

“ Hai, te rog ! Vreau să dansez, dansează cu mine, te rog ! “ țip la fel de tare și obțin ceea ce doresc. Mă uit cu colțul ochiului la masa alăturată și îl văd pe Niall uitându-se mirat la noi. Pot să jur că nu se aștepta să fiu în club și cred că și-a dat seama că l-am văzut.

Chiar dacă am consumat cam mult alcool mă chinui să îi zâmbesc seducător lui George, încercând să îl conving să danseze cu mine.

“ Bine, hai. “ râde și îmi face cu ochiul.

Nu stau pe gânduri și îl iau de mână, îndreptându-ne spre ringul de dans. Hotărâm să stăm la margine, unde nu e așa multă lume. Mă las purtată de val, fiind o melodie cu un ritm mai alert. Îmi duc o mână pe după gâtul lui George și pe cealaltă i-o încleștez în părul său ondulat, mișcându-mi șoldurile după ritmurile melodiei. Mă privește în colțul gurii și încearcă să țină pasul cu mine, ceea ce reușește până în final.

“ Nu te miști prea rău. “ îl tachinez și râd.

“ Aș putea să spun același lucru despre tine. Parcă ai fi crescut aici, în club. “ râde și îmi duce mâinile pe după spate, apropiindu-mă de el. Corpurile noastre sunt lipite și continuă să se miște, completându-se. Ochii săi nu încetează contactul cu ochii mei, dar totul e diferit. Nu simt absolut nimic, nicio sclipire, nicio scânteie, niciun fluturaș în stomac. Cu Niall totul e diferit, cu Niall mă simt cum nu m-am simțit niciodată până acum. 

Niall. Din nou mă gândesc la Niall. Îmi așez capul pe umărul lui George și atunci îl văd și pe el și acea tipă apropiindu-se de ring, ținându-se de mână. 

Brusc mi se pare că această idee nu a fost tocmai bună, dar numai pot da înapoi.

Un sentiment de gelozie mă cuprinde atunci când îi vâd mâinile așezate pe talia acelei fete, mișcându-le de sus în jos și ea răvășindu-i părul. Niall se uită pervers la ea și își mușcă buza de jos apoi își ridică privirea și ochii săi albaștrii fac contact cu ochii mei. Îmi mut repede capul în altă parte și continui să dansez, încercând să nu mă mai gândesc la imaginea de mai devreme. 

“ Ar trebui să bei mai des, ești mult mai amuzantă și mai petrecăreață cu câteva pahare la bord. “ îmi șoptește George la ureche și chicotesc ușor. De ce, nu știu.

“ Peters, nu încălca limita. “ spun și îmi mușc buza.

În această secundă melodia se schimbă într-una lentă, senzuală. Mă apropii de George și îmi pun mâinile pe după gâtul său, mâinile sale fiind așezate pe talia mea. Mă abțin să nu mă mai uit peste umărul său la Niall, știind că îmi voi face mai mult rău.

Corpurile noastre se mișcă lent, armonios și pentru o secundă uit de el.

“ Știu că mulți băieți ți-au mai spus asta dar ești așa frumoasă, Jess. “ șoptește George și își pune mâna pe obrazul meu, mângâindu-l cu degetul mare. Pentru o secundă mă pierd în ochii lui și îmi amintesc de primul sărut dintre mine și Niall. Mă apropii ușor de el parcă vrând să retrăiesc acel sentiment și buzele noastre se ating. Trec cu limba peste buza lui superioară, simțind gustul de alcool și îmi dă voie imediat să îi explorez gura. Limbile noastre se unesc și gem înfundat, în minte venindu-mi imagini cu mine și Niall.

Dintr-o dată George se retrage, uitându-se confuz la mine.

“ C-ce s-a întâmplat ? “ mă bâlbâi.

“ Tu..tu ai spus Niall. Pot să jur că ai spus Niall. “

“ Ce ?! Nu e adevărat. “ îi răspund. Nu trebuia să îi fac asta, știam că până la urmă aici se va ajunge.

“ Am auzit perfect, Jess… “ șoptește dezamăgit.

“ Î-îmi pare rău...eu nu pot face asta. Îmi pare rău. „ spun și plec de lângă el, colțurile ochilor mei umezinduse de lacrimi.

# Wey hey, sper să vă placă și acest capitol. Îmi pare rău că fac părțile așa scurte dar cam atât îmi permite timpul să scriu, fiind și la liceu. Profesorii sunt mult mai exigenți și încerc să mă împart peste tot, sper doar să nu vă dezamăgesc. Okey, dacă v-a plăcut vă aștept părerea într-un comentariu, și îmi cer scuze dacă nu este la așteptările voastre. V-o spun încă odată, vă mulțumesc din suflet că vă răpiți 5 minute din timpul vostru ca să îmi citiți povestea. Habar nu aveți cât înseamnă pentru mine. Sper să vă placă. <3

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum