Hoofdstuk 8.

14 1 1
                                    

~ Mitchel ~

" Wat doe je hier "vraag ik aan Silver als ik het studentenhuis uitloop. " We hadden toch afgesproken" zegt ze." Oh ja dat wist ik maar het was even uit mijn gedachten" zegt hij. " Nee maakt niet uit" zegt ze en slaat haar armen om me heen. " Hoe gaat het" vraagt ze. " Goed met jou" vraag ik. " Ook wel goed denk ik" zegt ze. " Weet je al of je geslaagd bent" vraag ik. " Nee nog geen idee nog niemand heeft iets gehoord en de zenuwen beginnen nu wel echt heel erg te worden. " zegt ze. " Het komt wel goed ik kan om een frappuccino wedden dat je geslaagd bent "zeg ik lachend. "Is goed als ik slaag krijg ik er een" zegt ze en ik pak haar hand vast. " Wat gaan we doen" vraag ik aan haar. " Maar naar jou gaan " vraagt ze. " En wat gaan we daar doen" vraag ik. "Dat is nog een verassing" zegt ze en trekt me mee in de richting van het studentenhuis.

" Wat is de verassing nu je weet dat ik daar niet van hou" zeg ik en ik hoor dat Silver de sleutel in het slot steekt. " Het is niet eng ofzo" zegt ze. " Wat heb je gedaan, je gaat me niet vertellen dat je de boel hebt verbouwd eh" vraag ik. " Nee alleen opgeruimd" zegt ze en ik open mijn ogen. " Heb je dit allemaal opgeruimd toen ik op school zat" vraag ik. " Ja " zegt ze trots. " Dankjewel" zeg ik en druk een kus op haar lippen. " Ja ik wist ook wel dat je het zelf nooit ging doen en als ik hier ben wil ik in mijn rust hier kunnen zitten zonder dat ik elke keer wil opruimen" zegt ze. " Je had een opruim tik en je eigen kamer was gewoon opgeruimd eh" vraag ik. " Misschien " zegt ze en drukt een kus op mijn wang.

" Wat wil je te eten" vraag ik en ik zie dat Silver eindelijk haar macbook dichtklapt. " Ja pizza of iets anders" zegt ze. " Pizza hawaii " vraag ik. "Ja alsjeblieft" zegt ze en stopt haar laptop in haar tas. " Klaar met editen" vraag ik. "soort van, sorry dat ik heel de dag al aan het werk ben maar dan hoef ik de komende tijd in de verhuizing niks te doen" zegt ze. " Maakt niet uit ik moet ook leren voor de testweek" zeg ik. " Zal ik het eten maar gaan bestellen" vraag ik. "Ja dat is een goed idee.

" Twee pizza's dat is dan 12,50" zegt de bezorger van de pizza's. " Wil je dat ik betaal Mitch" hoor ik Silver vragen. " Nee ik betaal wel Sil" zeg ik en druk de bezorger 15 euro in zijn hand. " Hou het wisselgeld maar" zeg ik en neem de pizza's van de man over. " Dank u wel en nog een fijne avond meneer" zegt hij. " Zelfde" zeg ik en wacht tot de jongens weg loopt en gooi de deur met een zwaai dicht. "Eten" hoor ik Silver roepen en ze komt de kamer ingelopen met een pizzaroller. " Al gebeld" vraag ik. " Nee" zegt ze maar op dat moment gaat haar telefoon af.  " Wel op luidspreker eh" zeg ik als Silver opneem.t " Met Silver van Dam" zegt Silver. " Hallo je spreekt met mevrouw dekker" zegt de vrouw aan de andere kant van de lijn. " Hoi mevrouw" zegt Silver. " Ik heb goed nieuws voor je meid" zegt de vrouw. " Wat ben ik geslaagd" vraagt Silver. " Ja en ook ruim" zegt ze. " Wat mag ik mijn punten weten" vraagt Silver. " Ja tuurlijk " zegt mevrouw Dekker. " Je had voor Nederlands een 7,8 voor Engels een 8,4, voor Wiskunde een 7,2 voor Duits een 6,8 voor Spaans een 8,1 voor Economie een 7,6 voor Scheikunde een 7,1 en voor Biologie een 8,3" zegt mevrouw Dekker. " Wauw ik had niet gedacht dat ik het zo goed had gedaan" zegt Silver. " Je hebt het ook verdiend na alles wat je dit jaar hebt gedaan" zegt mevrouw Dekker. " Zie ik je vanavond op school" vraagt ze. " Ja tuurlijk hoe laat" vraagt Silver. " Om 8 uur in de Aula" zegt ze. " Dat is goed dan zie ik u vanavond" zegt Silver. " Tot vanavond Silver" zegt ze en verbreekt de verbinding. " Ik ben zo trots op je" zeg ik en druk een kus op haar lippen. " Dankjewel" zegt Silver met de grootste glimlach die ik ooit heb gezien. " Hoe laat is het" vraag ik aan haar. " Het is nu 12 uur" zegt ze. "Dan moeten we over 8 uur op school zijn dus dan een trein rond 6 pakken" vraag ik. " Goed idee maar eerst Pizza" zegt ze en pakt haar door van de tafel. " Je hebt honger eh" vraag ik. " Altijd" zegt ze en neemt een hap van het puntje.

My way to CollageWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu