Hoofdstuk 40.The finally chapter.

14 0 0
                                    

~ Silver en Mitchel ~

Silver en Mitchel zijn na een jaar op de universiteit nog steeds samen. Mitchel woont nog steeds bij Silver. Ze hebben het heel druk maar ze zoeken een weg om samen te zijn. Silver heeft het leuk gehad op school. Ze heeft een platendeal aangeboden gekregen en is daar nu mee bezig. Mitchel zijn studie word steeds moeilijker en ze hij heeft besloten om een jaar over te doen. Nu na een jaar hebben ze vakantie en hebben ze besloten een paar weken door Europa te reizen.

~ Dewie en Calum ~

Dewie en Calum waren uit elkaar gegaan. Dewie is gestopt met haar studie en is gaan werken. Ze wist dat ze het niet voor haar zelf deed maar voor haar ouders en ze wilde een studie doen die ze voor haar zelf doet dus dat gaat ze na de zomervakantie doen. Calum is blijven studeren en heeft het bij gelegd met Chris. Ze zijn weer beste vrienden maar met zijn ex Yara heeft hij het nooit kunnen bijleggen. Na een jaar hebben Dewie en Calum elkaar weer gezien maar nu is Dewie samen met Daan maar hun gevoelens voor elkaar zijn nooit over gegaan.

~ Ella en Sam ~

Ella en Sam zijn nog samen. Na een half jaar hebben ze eindelijk tegen hun ouders verteld dat Ella zwanger was. Sam heeft zijn vader niet meer gezien. Hij wilde hem niet meer zien en hoopte ook dat hij niet meer ging bellen. Ella is haar studie gaan uitbreiden naar zang en Dans en heeft daar nog heel veel plezier in. Nu gaat ze samen met Sam op vakantie naar Indonesië. Sam is over gegaan zonder een probleem. Hij heeft nog heel veel last gehad van flashbacks van de ontvoering. Maar na een paar maanden zijn ze opgehouden en is hij veder gegaan met zijn leven.

My way to CollageWhere stories live. Discover now