Hoofdstuk 38.

9 0 0
                                    

~ Silver ~

Ik loop met Ella de grote school binnen. " Hier scheiden onze wegen" zeg ik. " Ja ik zie je vanmiddag thuis weer" zegt ze en geeft mij nog een knuffel voor ze de andere kant op loopt.  Ik loop het zanggedeelte in en voor ik het weet ben ik al weer tegen iemand aangelopen. " Sorry het spijt me zo erg" zeg ik en buk om mijn spullen en die van haar op te pakken. " Het maakt niet uit het is een beetje druk hier maar niet zo druk als aan de kant van de dansers" zegt ze.  "Ja maar weet je zeker dat het niks uitmaakt want als ik iets voor je kan doen zeg je het maar " zeg ik. " Nee het maakt niet uit.." zegt ze. "Silver " zeg ik. " Ik ben Evi" zegt ze en steekt haar hand uit.  "Hoi Evi leuk om kennis te maken" zeg ik. " Ben je een eerstejaarsstudent" vraagt ze. " Ja en jij" vraag ik. " Ja ik doe het jaar over " zegt ze. " Ik kan je wel de boel laten zien" vraagt ze. " Ja dat is goed en zou heel fijn zijn" zeg ik met een glimlach. " Mooi dan kan ik je tenminste nog helpen" zegt Evi en loopt met mij door de gang. " Hier zijn de kluisjes maar die zou je waarschijnlijk nog moeten krijgen. Dat kan je bij de balie verderop regelen" zegt ze. " Misschien moet ik dat maar eerst doen dan ben ik van al deze spullen af" zeg ik.  "Ja wacht ik loop mee" zegt ze en ik loop het hokje met een balie in.

" Ik zou graag een kluisje willen huren " zeg ik. " Je bent er vroeg bij meid maar dat is prima" zegt de vrouw en schuift een contract naar mij toe. " Als je onder de 18 bent heb je toestemming van je ouders nodig" zegt ze.  Ik vul de belangrijke dingen in en daarna betaal ik de huur en krijg ik van de vrouw een sleutel. Evi helpt mij met het vinden van mijn kluisje en ik dump de meeste spullen daar in. " Dankjewel voor je hulp" zeg ik. Samen met Evi loop ik door de school met het zang gedeelte. Uiteindelijk eindigen we in een lokaal voor zang.

"Weet je zeker dat we hier mogen komen" vraag ik. " Ja natuurlijk het is een repetitie lokaal je mag hier doen wat je wil een beetje opnemen heb je dat ooit al gedaan" vraagt ze. " Nee maar ik heb wel een liedje waarmee het misschien kan" zeg ik. " Laat maar horen ik verzin later wel muziek eronder" zegt ze en zet alle apparatuur aan.

" Ben je klaar"vraag ik. " Ja begin maar" zegt ze en steekt haar duim op.

" You and I and nobody else

Feeling feelings I never felt
The way you got me under your spell
Don't you keep it all to yourself

So won't you take it, I feel like for the first time I am not faking

Fingers on my buttons and now you're playing
Master of anticipation
Don't you keep it all to yourself

Just a touch of your love is enough
To knock me off of my feet all week
Just a touch of your love, oh
Just a touch of your love, oh
Just a touch of your love is enough
To take control of my whole body
Just a touch of your love, oh
Just a touch of your love, oh

Just a touch of your love is enough

To knock me off of my feet, all week

Just a touch of your love (Hey!)
Just a touch of your love (Hey!) " zing ik.

"zeg alsjeblieft dat je mee hebt" zegt Evi. " Nee nog niet ik was er mee bezig maar ik heb het nog niet afgekregen maar is het goed" vraag ik. " Het is super ik heb nog nooit een eerste jaar met zo veel zangtalent gehoord en songwriter talent voor wat zit je op deze school" vraagt ze. "Voor alle twee, ik hou van zingen maar ik hou ook van schrijven dus ik vol twee opleidingen naast elkaar het gaat zwaar worden maar ik heb het er voor over" zeg ik. " Ik ken je misschien een uur maar je hebt mij verbaast en je gaat nog veel meer mensen verbazen met wat je allemaal kan" zegt ze en we lopen met het usbstikje die ze vast heeft het lokaal uit. " Als je het liedje af hebt kunnen we hem wel afmaken dan ga ik werken aan de muziek" zegt ze. " Ja dat is goed ik had niet gedacht dat ik na 1 dag al een begin zou maken met een eigen liedje" zeg ik. " Nee maar gelukkig ben je tegen mij aan gelopen" zegt Evi lachend.

My way to CollageWhere stories live. Discover now