Hoofdstuk 25.

16 1 0
                                    

~Ella ~

"Gaat het " vraagt Dewie aan mij. " Ja het gaat hoezo" vraag ik. " Omdat je een beetje bleek ziet misschien moet je even gaan zitten" zegt ze. " Ja ik ga zo even liggen op bed het is best een zware dag geweest" zeg ik. " Ja daarom rust jij maar een beetje uit dan ga ik wel de badkamer opruimen" zegt ze en loopt naar de keuken om denk ik een emmer met water te vullen. " Heb je Calum nog gesproken" vraag ik. " Nee en dat hoef ik voorlopig ook nog niet, het gaat mij gewoon meer om dat Silver zich snel weer beter gaat voelen" zegt ze en zet de emmer onder de kraan die ze net heeft laten warmlopen. " Ik ga even liggen" zeg ik en zonder een antwoord af te wachten loop ik de kamer uit naar mijn eigen kamer.

Als ik in mijn kamer kom merk ik dat ik nog helemaal niks heb uitgepakt en dat het eigenlijk nog gewoon een hele zooi hier is. " Waarom heb ik ook niks gedaan" zeg ik tegen mezelf. Dan herinner ik mij weer een beetje alles met Sam. Hij is nog steeds niet gevonden, maar de politie is er nu gelukkig mee bezig. Ik pak een van de dozen die nog opgestapeld staat in een hoek. Als ik hem open maak zie ik dat hier vooral make up producten in zitten. Die heb ik inderdaad allemaal niet gemist. Vooral omdat ik gewoon de afgelopen tijd geen make up heb gedragen. " Lukt het hier" vraagt Dewie en kijk even met haar hoofd om de hoek van de deur. " Ja het lukt" zeg ik. " Ik heb besloten om even wat dingen te gaan uitpakken misschien voel ik mij dan wat meer thuis" zeg ik. " Mooi dat je wat dingen voor jezelf gaat doen" zegt Dewie en verdwijnt dan weer. Ik maak de la van mijn make up tafel open en ik begin wat producten er in te leggen. Al ik eindelijk de bakjes heb gevonden verdwijnen ze gesorteerd in de bakjes. In de eerste la ligt nu alle make up die ik elke dag gebruik. Ik begin de tweede lag te vullen met allemaal crèmes en verzorging voor de huid. Nadat la drie ook gevuld is merk ik pas hoe veel verzorging ik eigenlijk heb, hoe heb ik nu weer gedacht om zo veel spullen mee te nemen ik ga de helft toch niet gebruiken. Misschien moet ik binnenkort maar eens wat spullen gaan uitzoeken. Alle schoolboeken die ik dan in de tweede doos tegen kom zet ik in de kleine boekenkast en zet er wat leuke kaarsje bij. Net als dat ik er ook al een paar op de vensterbank heb gezet.

Als het een beetje stil in mijn kamer begint te worden zet ik wat muziek aan. Het nieuwe liedje van Little mix klinkt door de kamer.

" Shout out to my ex, you are really quit de man. You made my heart break and that made me who i am. Here is to my ex, hey look at me now, i am all the way up and i swear you can never bring me down. " zing ik met de muziek mee. Ik weet dat ik niet kan zingen maar ik kan tenminste een beetje plezier hebben naar alles wat er gebeurt is. " Hoe kan het nu zijn dat deze meisjes zingen over hun ex als hun het zo perfect hebben en wij zitten hier maar een beetje en het kan zijn dat er vast wel dingen zijn die niet leuk zijn maar ik kan mij niet voorstellen wat hun het slechter hebben als dat wij het hebben" zeg ik. Dan komt hun andere nieuwe nummer en ik vind de muziek heel goed kinken dus begin ik zoals ik altijd doe en het liefste doe te dansen. " And baby when you start growing up, we can boem boem boem fall in love" zing ik met de muziek mee en merk dan pas hoe erg ik dit heb gemist. " I need a man, a man who can act like a man" zing ik en dan zie ik Dewie binnen komen dus begin ik snel met vedergaan waar ik mee bezig ben terwijl de muziek gewoon doorgaat. " Dat klonk niet verkeerd" zegt ze. " jawel ik kan niet zingen, ik ben het dansen, Silver is van het zingen" zeg ik en merk dan hoe rood ik ben geworden. " Je kan ook gewoon zingen, dat je dansen leuker vind dat kan ik best begrijpen maar dat is niet dat je gelijk niet kan zingen, je hebt gewoon talent voor alle twee" zegt ze en slaat haar armen om mij heen. " Dankjewel Dewie dit heb ik echt nodig in deze tijd" zeg ik en glimlach naar haar, Glimlachen dat is wat ik in een lange tijd heb zomaar heb gedaan. " Mooi dat hoopte ik al" zegt ze en dan zie ik in haar ogen dat er bij haar ook een hoop is waar de mee omgaat. " Het komt toch wel goed met Silver " vraagt ze. " Ja tuurlijk we gaan haar helpen en ze moet er zelf voor zorgen dat het niet nog een keer gebeurt meer kunnen we niet voor haar doen" zeg ik. " Dat weet ik maar we konden het wel zien of ik tenminste ik heb een keer de laxeert blèten afgepakt en ja toen nooit meer naar gevraagd maar ik denk dat ze nieuwe had" zegt ze. " We gaan we in haar kamer kijken oké" vraag ik en pak haar hand en trek haar mee naar de kamer van Silver. "Dankjewel" zegt Dewie en we lopen de kamer van Silver in die er zo eng netjes uit ziet dat het gewoon eigenlijk niet waar kan zijn maar we zullen er toch in moeten kijken om te kijken of wat Dewie zegt waar is.

My way to CollageWhere stories live. Discover now