Hoofdstuk 14.

10 1 0
                                    




~ Mitchell ~

Samen met Silver loop ik door de straten in Amsterdam. " Weet je zeker dat je niet nog iets wil gaan drinken" vraag ik aan haar. " Nee liever niet ik wil gewoon zo snel mogelijk naar huis en mijn bed in duiken" zegt ze en loop met grote passen vooruit. Na dat we net ruzie hebben gehad is ze echt nog boos op mij. Ik ren achter haar aan en pak haar hand vast. "Silver ik hou van je okay" vraag ik aan haar. " Ik hou ook van jou maar het kan zo echt niet meer veder, we krijgen al ruzie om de kleinste dingen net als dat we nu net zijn gaan kijken naar het appartement waar ik overmorgen in ga trekken en je nu twijfelt of het niet beter was geweest als ik gewoon bij jou was ingetrokken" zegt ze. " Ik weet dat het laat is maar het leek mij gewoon leuk om te doen aangezien we toch al veel tijd met elkaar doorbrengen en je meer bij mij bent als bij je eigen huis" zeg ik. " Dat klopt maar ik hou van Amsterdam en ik hou van jou en ik kan nu niet bij jou intrekken nu mijn vriendinnen op mij rekenen" zegt ze. " Kun je eerlijk tegen mij zijn " vraag ik. " Ja wat is er" vraagt ze. " Heb je zelf ook niet door dat je de afgelopen tijd niet wat bent afgevallen" vraag ik. "Ja ik ben afgevallen heb je daar heel veel problemen mee" vraagt ze. " Nee daar heb ik geen problemen mee je moet doen met je lichaam wat je wilt en dat maakt niet uit maar je bent mooi zoals je bent en je hoeft niet te veranderen. " Laat mij los" zegt ze en trekt haar hand terug. Met grote stappen loopt ze door naar het studentenhuis en ik heb geen zin meer om haar achterna te lopen. Ik laat mij tegen de muur vallen en kijk een tijdje voor mij uit. " Ik merk zelf hoe erg ze de afgelopen tijd achteruit aan het gaan is en ik weet gewoon niet wat ik er mee moet doen. Uit mijn zak pak ik mijn telefoon. Onderhand heeft Silver nog niks van haar laten horen maar over een half uurtje zal ik wel horen dat ze het koud heeft en dat ik maar moet opschieten en dat ze niet boos meer is. Ze is makkelijk boos te krijgen de laatste tijd maar het is op een over andere rare manier ook in een keer verdwenen.

De afgelopen weken zijn wel heel pittig geweest. Net nadat we een jaar hadden, kregen we vaak ruzie en nu is het begin juli en gaat ze met haar vriendinnen intrekken in een appartement in Amsterdam. Na nog wat gedachten door mijn hoofd zijn gegaan loop ik in dezelfde richting als Silver.

" Sil" vraag ik als ik haar zie zitten op de trap naar de ingang van het studentenhuis. " Mitch ik hou van je" zegt ze. " Ik ook van jou" zeg ik en loop naar haar toe. " Maar we kunnen niet door gaan als we nooit de ruzies die we maken uitpraten" zeg ik. " Ik wil wel met je praten maar ik kan gewoon niks meer horen over afvallen" zegt ze. " Maar dat is nu net waar alle ruzies over gaan" zeg ik. " Ja dat kan wel zo zijn maar ik heb gewoon vrede met hoe ik eruit zie en als jij er ook geen problemen mee hebt val ik ook niet meer af" zegt ze. " Zullen we dat afspreken" vraag ik. " Ja ik beloof het je" zegt ze." Ga je dan nu meer naar de Mac" vraag ik aan haar. Ik zie haar een beetje twijfelend kijken en dan knikt ze toch ja. " Kom op" zeg ik en steek mijn hand naar haar uit. Haar kouden handen pakken die van mij vast en we lopen richting de Macdonalds.

" Wat wil je" vraag ik aan haar. " Ik wil een kleine friet, cheeseburger en smoothie mango, ananas" zegt ze. Ik verander het zonder het aan haar te vragen de kleine friet in een middel en bestel voor mij ook nog wat dingen en wacht dan met het bonnetje in de rijd toch eindelijk ons eten klaar is. " Ook al is het half tien, toch gaan we eten" zeg ik. " Misschien heb ik dit wel een heel klein beetje gemist" zegt ze. "Ik weet wel zeker dat je dit hebt gemist" zeg ik tegen haar en begin aan een frietje. Ik hoor haar niet meer dat ik haar kleine friet heb veranderd in een middel. Met veel moeite zie ik haar haar burger op eten en daarna ook nog de frietjes. " Voel je je niet lekker" vraag ik aan haar. " Nee het gaat goed maar ik moet even naar de wc" zegt ze nog voor we gaan waar ik nog een raar voorgevoel bij krijg maar ik negeer het omdat ik haar de ruimte moet geven. Ik wacht bij de uitgang van de dames wc tot Silver eindelijk komt met een lijkbleek gezicht. " Kom we gaan naar huis" zeg ik tegen haar en pak haar hand. "Dat is maar een goed idee" zegt ze en loopt een beetje wankelend achter mij aan naar het studentenhuis.

Als we binnenkomen drukt Silver haar lippen op de mijne en legt haar handen op mijn wangen. " Mitchell ik hou heel veel van je" zegt ze en laat haar handen zakken en trekt mijn shirt uit. Ik laat mijn handen over haar lichaam naar beneden gaan en haar shirt verdwijnt even later ook ergens in de kamer. Als ik haar lichaam zie, kan ik haar ribben niet zien wat mij toch een iets prettiger gevoel heeft. Ik leg mijn handen op haar heupen en zoen haar terug. " Ik hou ook van jou" zeg ik tussen een zoen door.

My way to CollageWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu