Hoofdstuk 12.

15 1 1
                                    

~ Ella ~

" Hoe gaat het" vraagt Silver. " Ja ik weet het niet ik voel me zo moe en ja ik zit niet lekker in mijn vel " zeg ik en stap opzij zodat ze naar binnen kan komen. " Waar wil je zitten" vraagt ze. "Op mijn kamer ik moet je nog het een en andere vertellen" zeg ik en loop achter haar de trap op. " Dus wat moet je vertellen" vraagt ze en gaat op mijn bed zitten. " Je weet toch wel van de zwangerschapstest " vraag ik. " Ja dat heb je verteld maar wat heb je er mee gedaan " vraagt ze. " Ik heb het laten weghalen" zeg ik. "Waarom" vraagt Silver. " Omdat het niet kan met mijn opleiding en ik nog geen toekomst heb. Dat kindje komt in een wereld met ouders die nog geen echt werk hebben en niet een goed diploma dus ik wist niet wat ik moest doen dus ik ben met Sam naar een kliniek gegaan" zeg ik. " Hij zal er wel kapot van zijn" zegt ze. " Ja en ik merk zelf dat het mij ook niet lekker zit maar ik kan natuurlijk de tijd niet terug draaien en dit was denk ik ook het beste om te doen en ik heb er ook wel goed over gedacht maar ik weet het allemaal niet " zeg ik. " Wat zei de dokter" vraagt ze. "Dat ik wel wat slechter zou gaan slapen, weerstand een beetje minder zou worden en dat ik vooral emotioneel zou worden" zeg ik. " Heb je er ook iets voor gekregen " vraagt ze. " Ja ik heb wel wat dingen gehad maar ik voel me gewoon niet goed en ik weet dat dat erbij hoort maar toch" zeg ik. " Ja ik snap dat het niet leuk was om te doen maar je wilt heel graag je dans opleiding doen en ik hoor je er al over sinds je 12 was en ja dat kun je niet zomer opgeven nu je door de ronde bent gekomen dus ik denk dat je wel het beste hebt gedaan om voor jou toekomst te kiezen" zegt ze. " Dankjewel dat laat mij toch nog iets beter voelen en ja nu kan ik mijn droom waarmaken en dan veder kijken wat ik met mijn leven wil en dat is denk ik wel het beste" zeg ik.

" Wil je iets te drinken" vraag ik. " Ja doe maar water" zegt ze. "Nog steeds aan het afvallen" vraag ik. " Ja beetje minder slechte dingen eten dat is wel handig voor als ik straks op mezelf woon met jullie" zegt ze. "Ga jij dan de boodschappen beheren want dan is er dus niks meer voor lekkers in huis ik ken je wel langer als vandaag" zeg ik. " Hoezo " zegt ze lachend. " Omdat ik je ken en je zo iemand bent die heel erg veel van snoep houd maar je ook niet wil aankomen dus dan koop je maar niks lekkers meer waardoor je het ook niet kan eten" zeg ik. " Dat klopt maar jullie moeten eten wat jullie willen maar ik wil gewoon blijven hoe ik ben" zegt ze lachend. " Ja dat weet ik" zeg ik en geef haar een glas met water. Uit het kastje pak ik nog een vitamine pil achting ding ik weet ook niet wat het is en gooi het in mijn mond en spoel het een beetje weg met wat water. " Je gaat niet eens dansen maar je figuur is net zo belangrijk voor je als dat van mij voor mij" zeg ik. "Anders ga je met mij mee hardlopen" vraagt ze. " Ja maar ik heb geen conditie" zeg ik. "Dan kunnen we die toch opbouwen dingen komen niet vanzelf daar moet je voor werken" zegt ze. " Ja dat is waar dan ga ik wel mee hardlopen zo kan ik snoepen maar komt het er niet aan" zeg ik voor de grap. " Ja zo heeft het geen nut eh" zegt Silver lachend. " Het was een grapje" zeg ik lachend en laat mij op de bank vallen.

" Hallo" zegt mijn moeder die de kamer binnen komt. "Hoi mam" zeg ik. " Hallo mevrouw Snoeren" zegt Silver die haar telefoon ook eindelijk eens aan de kant legt. " Is het belangrijk" vraag ik. "Ruzie tussen de twee broers" zegt ze. "Tussen Mitchel en Luke" vraag ik. " Ja tussen die twee en ik zit er precies midden in" zegt ze. "Waarom" vraag ik en stop een m&m in mijn mond. " Omdat Luke blijkbaar naar dezelfde opleiding gaat als ik ga doen en daar was Mitchel het niet helemaal mee eens omdat hij het nog niets had verteld tegen hem en zijn ouders dat hij gaat stoppen met zijn studie rechten en nu stond ik er bij en ja hij wil dat ik met Luke ga praten dat hij niet moet stoppen met zijn studie omdat hij niet met hem wil praten dus ik denk dat ik Luke zo maar app of hij iets wil doen want anders gaat Mitchel toch wel zeuren" zegt ze. " Ja snap ik maar waarom zat je er tussen en ik vond Luke altijd al een beetje raar" zeg ik. " Ik ging uit en het was karaoke avond. Mitchel was drinken halen ik kwam Luke tegen en toen hadden we samen gezongen en het was heel gezellig en ja toen kwam Mitch. Maar ja Luke is een beetje anders als zijn broer maar wel heel aardig" zegt ze. " Ja ik ken hem niet zo goed als jij hem kent " zeg ik en stop nog een hand met m&m's in mijn mond.

My way to CollageWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu