Hoofdstuk 22.

11 1 0
                                    

~ Silver ~

Als ik wakker word voel ik mijn hoofd bonken. Ik probeer mij te herinneren want ik gisteravond allemaal heb gedaan en toen herinner ik mij weer dat ik degene was die had voorgesteld om uit te gaan. Ik zal wel weer eens te veel gedronken hebben. Als ik kijk op de klok zie ik dat het pas half 9 is. Misschien kan ik nog gaan hardlopen voor dat iedereen wakker is en ik trek mezelf met veel moeite uit bed. Uit mijn kleren kast pak ik een hardlooplegging, een sport-bh en nog een T-Shirt. Ik wurm mezelf uit de vieze kleren van gisteren die ik zo als ik nu pas door heb gisteravond helemaal niet uit heb gedaan. Ik zal wel echt te veel hebben gedronken. Als ik omgekleed ben loop ik de woonkamer in.

" Goedemorgen" roept Ella blij. "Wauw goedemorgen, ik had niet gedacht dat jullie wakker zouden zijn" zeg ik en loop naar de keuken. " Ja toch wel ik heb waarschijnlijk net zo erge kater als jij op dit moment hebt" zegt ze. " Ik denk het ook waar liggen de paracetemollen" vraag ik. " in de eerste la wil je voor mij ook twee pakken en wat water" vraagt ze. " Ja doe ik" zeg ik en vul twee glazen met water en neem een strip met paracetemollen mee." Ligt Dewie nog te slapen " vraag ik. " Nee" horen we Dewie zeggen en ze komt ook de woonkamer in gelopen. "Sorry ik was aan het overgeven " zet ze. " Dankjewel voor het delen van deze informatie" zegt Ella. " Geen dank" zegt Dewie en laat zich bij ons op de bank zakken. " Weet iemand wat we vannacht hebben gedaan" vraag ik. " Ik heb niet veel gedaan, maar ik weet wel wat jij hebt gedaan en ik denk niet dat je er heel erg blij mee gaat zijn" zegt Ella. " Wat heb ik gedaan" vraag ik en begin toch een beetje bang te worden van het zwarte gat in mijn hoofd van wat ik niet meer kan herinneren van de avond. " Je hebt gezoend met de broer van Mitchell' zegt Dewie. " Nee dat meen je niet" zeg ik en laat mijn hoofd om mijn knieën vallen. " Ja toch wel" zet Ella. " Hoe veel had ik toen op" vraag ik. " Ik denk iets van 8 mixdrankjes " zegt Dewie. " Niemand heeft mij gestopt niet eens Luke" vraag ik. " Nee volgens mij vond hij het niet eens erg dat hij met de vriendin van zijn kleine broertje aan het zoenen was" zegt Dewie. " Jullie laten het zo klinken dat ik net de hoer ben voor hun alle twee" zeg ik lachend en sta op en loop naar de keuken. " Heeft er iemand zin in Pannenkoeken of iets te eten" vraag ik. " Ja ik wel in ieder geval ik ga dood van de honger" zegt Ella en komt ook naar de keuken gelopen. Naar een tijdje komt Dewie ook en hebben wij al een paar pannenkoeken gemaakt.

" Wat gaan we vandaag doen" zeg ik en prop een hap van mijn pannenkoek in mijn mond. " Naar de film" zegt Ella. " Betaal jij, sinds dat ik ben gestopt bij de Appie en ik deze huur van mijn ouders krijg en nog geen nieuw werk heb, heb ik geen geld" zegt Dewie. " We kunnen ook gewoon een film op Netflix kijken" zeg ik. " Zullen we dat maar doen" vraag Ella. " Alleen met popcorn " zegt Dewie en propt haar pannenkoek in haar mond. Als ik gegeten heb voel ik mij niet lekker. Ik weet niet of het komt door wat ik heb gedaan of omdat ik niet een pannenkoek wil eten of omdat ik gewoon nog ziek ben van de hoeveelheid drank die er in mijn lichaam heeft gezeten. Ik loop naar de badkamer en laat mij daar even naast de wc zitten om te kijken of er nog wat eten omhoog komt. Maar er komt niks, alleen er blijft nog een misselijk gevoel door mij heen gaan. " Gaat het" vraagt Ella. "Ja het gaat" zeg ik en e komt naast mij op de grond van de badkamer zitten. "Ik snap dat je niet leuk vind wat je hebt gedaan en zeker niet naar Mitchell maar misschien als je uitlegt hoeveel je had gedronken en dat je waarschijnlijk niet eens wist wat je aan het doen was dat hij het misschien wel begrijpt" zegt ze. " Hij zal het begrijpen als het een vreemde jongen was maar niet zijn broer, ik moet ook nog met hem praten voor dat hij het tegen Mitchell gaat vertellen, als hij het hoort dan wel van mij. Ik probeer mezelf omhoog te halen maar wanneer ik sta verdwijnt mijn hoofd in de wc en komt er alleen nog maar braaksel uit mijn mond. Ella houd mijn haren vast en probeert mij te ondersteunen zodat ik blijf staan. Maar ik voel mij zo zwak en laat mij vallen. Ella doet haar best om mij vast te houden maar ik val naar voren. Even later zit ik nog op de grond. " Ik ga wat te drinken voor je halen" zegt Ella en laat mij alleen in de badkamer. Voor mij zie ik de hele badkamer draaien. Net alsof iets in mijn drinken heb gehad dat niet goed is. Mijn hoofd gaat nog een keer in de wc omdat ik nog meer moet overgeven. Maar er komt geen eten meer uit, alleen nog maar gal. Maar toch blijft het komen. Alsof ik er niks aan kan doen. Ella geeft mij wat te drinken maar voor ik een slok van mijn drinken kan nemen word het zwart voor mijn ogen. " Bel 112" hoor ik Ella nog roepen voor dat het helemaal zwart geworden is.

My way to CollageWhere stories live. Discover now