Hoofdstuk 10.

19 1 1
                                    

~ Silver ~

" Heb je zin om uit te gaan" vraagt Mitchel. " Ja kunnen we wel doen" zeg ik en loop door naar de badkamer. " Wat ga je doen" vraagt hij. " Mijn make up en al die dingen" zegt ze. " Je hebt al een vriendje hoor en die vind je mooi hoe je bent " zegt hij.  "Dat weet ik maar ik kan er nog toonbaar uit zien. " Wat gaan jullie vanavond nog doen" vraagt mijn moeder die plotseling binnenkomt. " We gaan uit vanavond" zeg ik. " Okay heel plezier ik heb nog een borrel vanavond dus ik zie wel of jullie al thuis zijn als ik thuis kom" zegt ze. "Niet te laat maken eh" zegt ze. " Nee mam dat zal ik niet doen " zeg ik. " Zorg je er voor dat ze heel thuis komt Mitch" hoor ik mijn moeder nog zeggen tegen Mitchel. " Tuurlijk" zegt hij en ik pak mijn eyeliner en probeer mijn Wing nog een beetje normaal te maken. " Je ziet er mooi uit hoe je hebt" zegt Mitchel en drukt een kus op mijn hoofd. " Ik hou van je" zeg ik en druk een kus op zijn lippen.

" U identiteitsbewijs" zegt de bewaker bij de deur. " Uit mijn tas pak ik mijn ID en laat hem aan de man zien. " Loopt u maar door" zegt hij en stapt opzij zodat ik er door kan. Ik wacht nog even tot dat Mitchel ook binnen is. " Wat wil je te drinken" vraagt hij. " Doe maar een Cola" zeg ik.  'Wil je rustig beginnen vanavond" vraagt hij. " Ik wil iets helder derde blijven als de vorige keer" zeg ik met een glimlach. " Ja daar kan ik me nog iets bij indenken" zegt hij en drukt een kus op mijn wang. Ik kan me de vorige keer nog herinneren ik had te veel gedronken en had alles ondergekotst en de ochtend erna ook en ik ben nog altijd dankbaar dat ik toen bij Mitchel was en dat mijn moeder het nog steeds niet weet.

" Heey Silver ben je hier helemaal alleen" hoor ik een bekende stem zeggen en als ik mij omdraai zie ik Luke staan. Luke is de broer van Mitchel.  "Nee Mitchel is drinken halen" zeg ik. " Maar hoe gaat het met je en nog gefeliciteerd eh" zegt hij en geeft me drie kussen op de wang. " Dankjewel en het gaat wel goed met me" zeg ik. " Met jou" zeg ik snel. " Goed goed " zegt hij. " Wanner verhuis je naar Amsterdam" vraagt hij. " Over een maandje ongeveer" zeg ik. " Dat is al best snel al veer ingepakt" vraagt hij. " Nee nog niet echt maar zo veel spullen heb ik niet dus ik denk dat het allemaal wel moet lukken" zeg ik. " Vanavond is het karaoke avond en wie zijn de volgende die gaan zingen voor ons" roept een man door de luidsprekers. " Kom Luke dit is leuk" zeg ik en sleep hem mee. " Silver ik kan niet zingen " zegt hij. " Maakt niet uit" zegt ze en trekt me mee het podium op. De muziek begint zodra ik Luke achter de microfoon heb geplaatst.

" Luke:

Living in my own world,
Didn't understand,
That anything can happen,
When you take a chance.

Silver:
I never believed in,
What I couldn't see,
I never opened my heart (oh,oh),
to all the posibilities.
Ooooooooooo

Both:
I know, that something has changed,
Never felt this way,
And right here tonight,

Chorus:
This could be the start,
Of something new,
It feels so right,
To be here with you, ohh,
And now,
Looking in your eyes,
I feel in my heart,
The start of something new.

Luke:
Now who'd have ever thought that,
We'd both be here tonight, oh, yeah,
Silver:
And the world looks so much brighter,
With you by my side,

Both:
I know that something has changed,
Never felt this way,
I know it for real...

[chorus]

Luke:
I never knew that it could happen,
Till it happened to me, oohh, yeah
Both:
I didnt know it before,
But now its easy to see-eeeeeeeeeee Oooohh,

[chorus x2]" zingen Luke en ik.

" Ik zei toch dat je het wel kon" zeg ik. " Ja maar zo mooi als jij zingt is het ook weer niet" zegt hij. "Dat maakt niet uit" zeg ik. " Ik heb trouwens besloten om dezelfde opleiding te gaan doen als jij gaat doen" zegt hij dan ineens heel spontaan. " Waarom heb je dat nog niet verteld" zegt Mitchel een beetje boos die nu ineens terug is. " Omdat ik daar de tijd nog niet voor had" zegt hij. " Ja dat zal ik hoop dat pa en ma het al wel weten" zegt Mitchel. " Nog niet" zegt hij. " Welke opleiding deed je" vraag ik om de spanning weg te nemen. " Rechten" zegt Luke. " Waarom stop je" vraag ik. " Ik vind zingen iets leuker om te doen" zegt hij.

My way to CollageWhere stories live. Discover now