Hoofdstuk 35.

9 0 0
                                    

~ Mitchel ~

" Wat doe je hier" vraagt Luke. " Ik kom om met je te praten" zeg ik en loop naar binnen ook al heeft Luke mij niet uitgenodigd om binnen te komen. " Ja maar je was best wel boos de laatste keer dat ik je zag dus ik dacht dat ik je de komende tijd niet meer zou zien" zegt hij. " Ik dacht ook niet dat ik zo snel klaar zou zijn om te praten, misschien ben ik ook nog niet klaar maar het is gewoon dat ik wil praten over waarom je het hebt gedaan misschien kan ik je dan vergeven" zeg ik. "Ik heb haar gezoend omdat ik wist dat ze dronken was en het haar niet meer zou herinneren en ik haar leuk vind " zegt hij. " Maar ze is mijn vriendin" zeg ik. " Dat weet ik maar je weet dat ik altijd al jaloers op je ben geweest. Je bent de jongste en nog steeds krijg je alles. Alle kansen, de beste cijfers, je studie gaat je makkelijk af en je hebt een super leuke en knappe vriendin en zelfs jullie hebben nooit problemen" zegt hij. " Ik krijg alle kansen omdat ik er voor werk" zeg ik en merk dat wat hij heeft gezegd mij ergens boos maakt. " En je wilt zeggen dat ik er niet voor werk, ik doe al jaren mijn best om onze ouders hun aandacht te trekken zodat ze mij naar de goede studie zouden sturen maar dat deden ze niet en wanneer jij om hulp vroeg kreeg je die ook" zegt hij. " Sorry Luke maar dat is iets wat je met papa en mama moet overleggen" zeg ik en zet een stap achteruit als hij te dichtbij komt. " Je hebt maar geluk dat ik nog een beetje respect voor je heb dat ik niet met haar het bed in gedoken ben" zegt hij en voor ik het weet haal ik met mijn vuist uit naar zijn kaak. Ook al doet het pijn ik duw hem naar achteren.

" Mitch laat het gaat" zegt Silver die zonder dat ik het doorhad is binnengekomen. " Hij is het niet waard en dat weet je ook" zegt ze en ik weet dat ze gelijk heeft maar ik wil het niet laten gaan. " Hij wou je het bed in krijgen " zeg ik. " Ik heb het gehoord maar het is hem niet gelukt of hij heeft het niet gedaan en kom je nu mee dan gaan we wat drinken en wat ijs op je hand leggen" zegt ze en steekt haar hand naar mij uit. " Je bent nog niet van mij af" zeg ik tegen Luke en geef hem nog een klap in zijn gezicht. " Je gaat hier voor boeten" zeg ik en pak Silver haar hand en we lopen naar buiten. " Gaat het" vraagt ze. " Ja het gaat wel op dit moment wil ik gewoon het liefste zo snel mogelijk bij hem weg als dat zou kunnen" zegt ze. " Ja natuurlijk we gaan" zegt ze en we lopen het studentenhuis uit en door naar een café om de hoek.

" Mag ik twee warme chocolademelk" zegt Silver. "Sil het is zomer" zeg ik. " Ja dat maakt niet uit het is altijd tijd voor warme chocolademelk" zegt ze lachend en pakt mijn handen vast. " Auw" zeg ik en trek de hand weg waar ik net een klap mee heb uitgedeeld. " Gaat het" vraagt ze. " Ja het gaat wel" Mogen we ook wat ijs voor op zijn hand" vraag ik als een man de twee mokken komt brengen. "Natuurlijk" zegt hij en verdwijnt naar achteren. " Je had hem niet hoeven slaan, weet je" zegt ze. "Nee dat weet ik maar hij verdiende het toch wel" zeg ik. " Ja misschien een beetje maar het is ook mijn schuld" zegt ze. " Ja maar ik neem het jou niet kwalijk je dronk op een lege maag en te veel je wist niet wat je aan het doen was en hij maakte daar gebruik om dat vind ik het ergste" zeg ik. " Ja dat begrijp ik" zegt ze en begint te roeren in haar warme chocolade melk terwijl er ijs op de tafel word gelegd. Ik pak de theedoek waar het in zit en hou het op mijn hand. Ik moet even mijn tanden op elkaar bijten om de pijn niet heel erg te vinden.

Samen met Silver loop ik langs de gracht. We spreken geen woord tegen elkaar maar toch praten we zonder woorden. Ik pak haar hand goed vast en draai om naar het water. " Het is prachtig" zegt ze. " Net zo mooi als jij bent" zeg ik tegen haar en ga achter haar staan. Ik leg mijn armen om haar heen. " Ik hou van je Mitch" zegt ze. " Ik hou ook van jou" zeg ik. " Na alles waar ik door ben geweest heb ik jou gewoon nog steeds en daar ben ik heel erg blij mee" zegt ze. " Ik ben ook blij dat ik jou ook heb" zeg ik. " Nothing else matters like us " zingt ze. Ik druk mijn lippen op die van haar. Ik heb door dat er mensen naar ons aan het staren zijn maar het boeit mij niet meer. Ik heb mijn meisje gevonden waar ik van hou en dat is goed genoeg om deze dag niet meer kapot te laten gaan. " ik wil je nooit meer kwijt" zeg ik tegen haar en we lopen veder langs de gracht. " Ik jou ook niet" zegt ze en zonder nog een woord te spreken lopen we naar het appartement. Silver zoekt in haar zakken naar de sleutels maar gelukkig maakt Dewie de deur al open. " Die ben je vergeten" zegt ze en houd haar sleutelbos omhoog. " Sorry "zegt ze en kijkt mij lachend aan. " Maakt niet uit" zeg ik tegen haar en duw haar naar binnen.

My way to CollageWhere stories live. Discover now