Hoofdstuk 13.

15 1 0
                                    

~ Silver ~

" Goedemorgen" zeg ik en klim uit bed. " Goedemorgen" zegt Mitchel. " Heb je goed geslapen" vraagt hij. " Ja wel prima, maar als je het niet erg vind ga ik even een rondje hardlopen" zeg ik. " Nee dat maakt niet uit " zegt hij. " Wat wil je daarna gaan doen" vraagt hij. " Ik ga denk ik kijken voor spulletjes voor in mijn kamer" zeg ik.  "Dat is goed ik ga wel met je mee" zegt hij. Ik loop door naar de keuken waar mijn tas met spullen staat. " Goedemorgen iedereen en welkom bij een nieuwe vlog" zeg ik. " Zo meteen ga ik even een rondje hardlopen en daarna samen met Mitchel mijn vriend voor spullen voor in mijn nieuwe kamer kijken" zeg ik en zet de camera weer uit. In mijn  tas zoek ik mijn sportlegging en een topje met een sport-bh.  Met de spullen in mijn handen loop ik door naar de badkamer.

Buitenadem draai ik de sleutel om in het slot. "Ik ben er weer" roep ik en laat de deur dichtvallen. " Ik heb ontbijt gehaald dus als je iets wil eten ben ik in de keuken" hoor ik Mitchel uit de keuken roepen. " Ik kom eraan ik spring nog even snel onder de douch" zeg ik en loop met mijn kleren naar de badkamer. Even later loop ik in een zwarte broek met gaten, lichtroze shirtje waar het bovenste stukje met touwtjes is aan naar de keuken. " Wat heb je gehaald" vraag ik. "De broodjes die je altijd zo lekker vind, ik dacht laat ik je eens verwennen" zegt hij en drukt een kus op mijn wang. " Dat is lief van je" zeg ik en probeer te lachen omdat ik weet dat ik helemaal niet zo veel honger heb. Uit de zak pak ik een broodje en pak een plakje kaas en leg die vervolgens op het broodje die door de midden is gesneden. " Weet je zeker dat je niet meer wil" vraagt hij. " Nee ik heb niet zo veel honger" zeg ik en druk een kus op zijn wang. " Ik ga even nog een vlog editen en dan zullen we maar eens de stad induiken" zeg ik en loop naar de woonkamer. " Dat is goed" zegt hij en blijft met de broodjes in de keuken. Van de salontafel pak ik mijn Macbook en start hem op.

" Ben je klaar om te gaan of moet je nog iets doen" vraagt Mitchel. " Nee ik ben klaar dus ik pak even mijn tas en we kunnen gaan" zeg ik en loop naar de slaapkamer. In mijn tas stop ik mijn sleutels en mijn telefoon en als ik hem eindelijk gevonden heb mijn portemonnee. " Hebt je alles" vraagt Mitchel. " Ja alles gepakt moet ik nog iets van je bijhouden" vraag ik. "Nee heb alles in mijn zak gestopt" zegt hij en houd de deur open. Voor ik naar buiten loop druk ik nog een kus op zijn lippen. Zijn handen gaan naar mijn onderrug en blijven daar rusten. Terwijl mijn handen op zijn kaaklijn blijven liggen. Hij drukt nog een kus op mijn voorhoofd en dan loop ik naar buiten. "Kom je" vraag ik als Mitchel nog niets de deur dicht doet. " Ja sorry ik kom er aan" zegt hij en laat de deur dichtvallen en draait hem op slot.

"Als je het niet erg vind ga ik een shoplog opnemen" zeg ik. " Nee dat is prima ik heb nog wel wat school dingen die ik af moet maken" zegt hij. " Dat is goed dan ga ik even in de woonkamer de shoplog opnemen" zeg ik en pak mijn camera uit de tas. " Silver" zegt hij. " Ja" vraag ik. " Misschien wil ik toch wat meer betrokken worden erin" zegt hij.  "Echt " vraag ik verbaast. " Ja ik heb er lang over gedacht en ik denk dat ik er klaar voor ben, ik wilde gewoon nog even dat het jou ding is en ja als ik er ook in voor kwam is het niet alleen jou leven die open word gesteld maar ook die van mij maar ik ben er klaar voor denk ik "zegt hij. " Dat is echt heel lief van je" zeg ik en druk een kus op zijn wang. " Dankjewel "zeg ik en trek hem in een omhelzing. " Geen dank ik wilde het zelf ook" zegt hij en loopt door naar zijn slaapkamer.

" Hallo iedereen en welkom bij een nieuwe video.  Mijn naam is Silver en vandaag ben ik hier met een shoplog want over 2 weken ga ik met mijn vriendinnen op kamers en ik wilde wat leuke spulletjes kopen voor op de kamer" zeg ik. " Dus laten we maar beginnen met wat ik bij de Hema heb gekocht. " Om te beginnen een twee persoons-dekbed, hij is beetje mint groen met witte strepen en ik vond het wel een leuke kleur" zeg ik. "Dan heb ik nog een heel licht roze dekentje gekocht die ik dan nog over het voeteinde wil gaan leggen" zeg ik. " Veder heb ik nog geurstokjes gekocht en een paar geurkaarsen want daar kun je nooit genoeg van hebben" zeg ik. " Dan gaan we veder met de Xenos. Hier heb ik dit soort van klein dienblaadje gekocht waar ik dan kaarsen op kan zetten of andere dingen, veder heb ik nog wat potjes om kleine kaarsjes in te doen" zeg ik. " Bij de action heb ik deze kussentjes gekocht met deze twee kussenslopen" zeg ik en laat de twee kussenslopen voor de camera hangen. " Meer heb ik eigenlijk niet gekocht dus dit is het einde van deze shoplog" zeg ik. "Dankjewel voor het kijken, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren en dan hoop ik je bij de volgende video weer te zien" zeg ik " Doeii" zeg ik als laatste.

Sorry dat ik ten eerste heel lang niet geschreven heb, ten tweede dat dit echt een slecht hoofdstuk is maar ik zal beloven als ik de volgende keer op vakantie ga dat ik dan we al wat heb geschreven dat ik kan plaatsen so i'm sorry.

My way to CollageWhere stories live. Discover now