Forfatter Notat

2.4K 80 86
                                    

Så, dere...

53 kapitler, 1060 sider og 228 912 ord senere, og vi er endelig ferdig med boka.

Hjertet mitt svir litt av det. Jeg har jo nesten skrevet om disse karakterene i et helt år nå...

Men uansett, SJEKK UT DEN NYE BOKA.

Den heter The Oxygen Thief,

Beskrivelse:

Det første jeg tenkte da jeg møtte på ham var: Jeg skal ikke la meg påvirke.

Han hadde dette farlige glimtet i øyet, som ikke fortalte deg annet enn spekulasjoner og utnyttelse; selve han strålte som et utbrent lys i et mørkt rom, advarende om faren som var på vei.

Jeg bestemte meg samtidig for at jeg ikke skulle la meg lure, heller. Skulle ikke falle for det vakre smilet eller de store, sårbare øynene, skulle ikke tro på all den dritten som forlot leppene, bare for å få deg hektet på kroken. Skulle ikke handle på vegne av dumdristige tanker som fylte hodet. Skulle ikke.

Aller mest hadde jeg bare lyst til å snu på stedet og flykte i en annen retning, fordi jeg visste at jeg ikke ville klare å høre på meg selv, visste - av erfaring - at min egen selvbeherskelse generelt sugde. For hvis alle de andre jentene hadde latt seg lure, hvorfor skulle ikke jeg det også?

Fordi jeg visste bedre, forsikret jeg meg selv.

Men det gjorde jeg så absolutt ikke.

Etterhvert var det som om han som stjal alt: tankene, pulsen, hjertet. Til slutt ble det vanskelig å puste, som om han stjal lungene mine i samme slengen. Og den friske, rene luften jeg den gang pustet inn, ble til slutt det som kvalte meg.

___

(foreløpig beskrivelse)

Du kan sjekke den ut her : Lollipopszsz

Og så den egentlig beskjeden med denne delen: jeg føler meg på randen av deprimert når denne boka endelig er Ferdi

Egentlig så gledet jeg meg til å begynne på en ny historie, men jeg visste ikke at det ville bli så vanskelig å si farvel til DS.

Jeg har måttet forberede meg mentalt de siste ukene :(

Men No Hard Feelings (hehe), fordi det allerede har kommet en ny bok! Og jeg kan love en lykkeligere slutt, fordi jeg er serr sur på meg selv for at jeg drepte Cayden.

Men jaja. Gjort er gjort og hjort er hjort.

Også vil jeg si tusen takk for all støtten og motivasjonen jeg har fått! Jeg lever bokstavelig talt på deres tilbakemeldinger og kommentarer, jeg mener; jeg hadde aldri orket å skrive på en bok uten advasrsler om at jeg vil bli drept om jeg ikke poster og kjætligheten deres for både karakterene i denne boken og selve konseptet (og meg da, det må vi ikke glemme) <3

Men da sees vi forhåpentligvis i den mye boka mi ;)))

- Lollipopszsz

Dark SecretsWhere stories live. Discover now