Kapitola dvanásta

5.1K 400 17
                                    

Andrew

Jeho plány nešli presne podľa predstáv. Melanie sa k nim pridala, keď že Christopher išiel na slúžobku a ona nechcela byť sama. Ale to by ani nevadilo, pokiaľ mu nevolala švagriná, či by nepostrážil Emmu na pár hodín, pokiaľ si niečo nevybavia. To už mu narúšalo plány úplne, ale nemal to srdce povedať jej nie.

Takisto nechcel rušiť Zoey a tak namiesto rande vo dvojici to bol zápas vo štvorici.

Zoey o tom nevedela, povedal jej len čas kedy po ňu príde a celkom sa aj obával jej reakcie. Meškala asi minútu, ale keď vyšla z vchodu, usmievala sa. Mala na sebe šaty a tie vysoké čižmy. Mali by jej zakázať nosiť takéto oblečenie, pri jej dlhých nohách. Len čo ho zbadala, venovala mu úsmev a potom oči presunula za neho. Stále sa usmievala, ale už to nebol ten úsmev, ako na začiatku. Automaticky sa posadila dozadu a tam ju čakalo druhé prekvapenie.

„Ahojte," pozdravila ich a zabuchla dvere.

„Emmy, Zoey, Zoey, toto je moja neterka Emma." Videl na nej aká bola nesvoja ale snažila sa to zamaskovať. Venoval jej ten najlepší úsmev aký vedel a sa ubezpečiť, či bola okej,

„Ahoj." pozdravila ju a malé dievčatko si ju skúmavo prezeralo. Nakoniec jej len zamávalo.

„Andrew nás všetky berie na zápas." objasnila jej Melanie a on len tipoval, že o tom ich rande nemala tušenia.

„Môže byť?" opýtal sa jej a Zoey len prikývla a natiahla sa po bezpečnostnom páse

Videl aká bola neistá a dúfal, že to neposral. Keď sa však usmiala, vydýchol si a pustil rádio. Oči mal skoro stále na spätnom zrkadle a pozoroval ju. Melanie sa celú cestu nezatvorili ústa a on bol za to rozptýlenie rád. Pred štadiónom bolo ako obvykle veľa ľudí a oni si razili cestu dnu. Emma ho celú dobu držala za ruku a bola nadšená, že znova uvidí svojho strýka Bry – ako mu vravela.

Melanie so Zoey išli pred nimi a na ničom sa zabávali. Andrew sa na ten výhľad nesťažoval a len tak tak vnímal svoju neterku. Usadili sa do VIP boxov. Dnes tu boli skoro, mali ešte niečo vyše polhodiny.

„Dobre dámy, čo vám prinesiem?" ponúkol sa Andrew.

„Pivo." prehovorila Zoey a jeho to ani neprekvapilo. Melanie si dala tiež a Emma mala na neho špeciálnu požiadavku. Jahodový džús, hot-dog a pukance.

*

„Hej," ozval sa, len čo sa vrátili späť k Zoey a Emme. Ani jedna sa netvárila veľmi nadšene. „Všetko okej?" Vyzvedal a niečo sa mu nepozdávalo.

„Áno. Emme bolo treba na záchod, ale zvládli sme to," usmiala sa na všetkých Zoey, ale ten úsmev nebol úprimný. Niečo sa stalo.

„Jééj, kúpil si mi veci." Emma pustila Zoey a zakvačila sa na Andrewa. Nedala mu možnosť ani prehovoriť, pretože si vyžadovala stále jeho pozornosť. Andrew sa len pohľadom ubezpečil, či je všetko v poriadku. Keď mu Zoey prikývla, veril jej. Emma bola ako neriadená strela čo sa týkalo jeho a Bryana. Milovala ich tak ako oni ju, ale ona to dávala patrične najavo. Bola nimi až príliš zaujatá a nerada sa delila, čo dávala aj najavo. Na Brooke si zvykla, čudoval sa ako rýchlo si ju obľúbila, ale ona bola asi jediná. Ešte tu bola Lucy, Bryanova bývala, ktorú viac ako milovala, ale inak pri nich nezniesla žiadnu ženu. Na Melanie si zvykla na lyžovačke, ale Zoey nepoznala vôbec a tak sa trochu obával.

Vedel aká dokázala byť nevyspytateľná, ale zdalo sa všetko ok. Vrátili sa späť a svoje miesta a čakali kým začne hra.

Ak si myslel, že bolo všetko ok, mýlil sa. Emma musela vycítiť, že Zoey nie je len kamarátka, pretože ho ani raz nepustila k slovu. Vždy keď sa jej niečo chcel opýtať nárokovala si jeho pozornosť. Zoey si to všimla a len sa uškŕňala a rozprávala sa s Melanie. Obe fandili a on bol viac podráždený, než si to užíval. Miloval Emmu, ale tentokrát to už preháňala.

ZoeyWhere stories live. Discover now