Kapitola dvadsiata prvá

5.2K 433 18
                                    

Zoey

Ôsmy máj prišiel neskutočne rýchlo. V pred-svadobnom zhone sa zdalo, že času nie je dostatok, ale nakoniec všetko dopadlo tak ako malo a všetci boli spokojní.

Vo veľký deň manželov Wilderovcov bol všade stres. Média sa zaujímali o ich svadbu akoby išlo o udalosť storočia, ale Melanie chcela mať všetko pod rúškom tajnosti. Bola vystresovaná nie len zo samotnej svadby a príprav okolo, ale aj o ten mediálny rozruch. Nebola na to stavaná, bolo jej to proti srsti, ale samotné udalosti k tomu celému docielili.

A keď už sme pri nej.

Melanie bola nádherná. Nie len navonok, o tom nebolo pochýb, ale jej najlepšia kamarátka celá žiarila. Bola šťastná a spokojnosť z nej priam sršala, aj napriek tomu zhonu naokolo. A tak to malo byť. Zoey na nej videla aká bola nervózna pred samotným obradom, neušlo jej ani to, ako kráčala uličkou v kostole a triasli sa jej ruku, v ktorých zvierala svadobnú kytičku. Neunikla jej ani tá panika v očiach, keď čítali svoje manželské sľuby. Melanie sa nad tým trápila, chcela to mať dokonalé, vlastne sa to od nej aj očakávalo. A možno pre tie vysoké nároky a očakávania to nakoniec vzdala a napísala to, čo mala na srdci. Bolo to krátke, ale krásne a hlavne výstižné. A Zoey bola prvá, ktorá nahlas tlieskala, keď tých pár slov odznelo a potom sa k nej pridal celý kostol.

Naopak, Christopher sa namiesto nej pochlapil a svojim sľubom rozplakal všetky prítomné ženy, dokonca dojal aj samotnú Melanie.

Zoey mala slzy na krajíčku, keď videla ako sa jeden na druhého pozerali. Videla tú lásku, oddanosť, vernosť. Bol to pre ňu naozaj krásny a silný zážitok. Nikdy nezabudne na ich začiatky, keď z nich boli Rivali a on ju chcel silou mocou dostať k sebe do vydavateľstva. Melanie, aj keď si to nechcela priznať, bola už vtedy z neho celá hotová. A on sa do nej postupne zamiloval, aj keď voči tomu bojoval.

A Zoey sa mu ani nedivila, Melanie nešlo nemilovať. Bolo to ťažké získať si jej lásku, no potom to stálo za to.

Keď sa pobozkali, Zoey sa pozrela na Andrewa, ktorý na ňu žmurkol. Celý čas stál po boku svojho najlepšieho kamaráta ako jeho svedok. Tak ako ona stále za svojou najlepšou kamarátkou. Po bozku nasledovali podpisy novomanželov, tak ako aj podpisy svedkov a bolo to. Ich najlepší kamaráti boli spolu.

Pán a pani Wilderovci.

Pred kostolom nasledovali gratulácie a fotky. Zoey a Tessa pomáhali Melanie s kvetmi, ktoré dostala neúrekom. Mala tam aj svojich fanúšikov, či dokonca média. Do toho celého musela zasiahnuť Chrisova mama, po novom svokra Melanie a rozpustila to tam. Oni všetci nasadli do áut a nechali sa odviesť na hostinu.

Sála bola veľkolepá, ako celá ich svadba. Christopher mal na sebe drahý oblek šitý na mieru, ktorý priam kričal luxusom. Šaty Melanie boli princeznovské, presne také po akých vždy snívala.

Snehobiele, dlhočizné akoby boli šité len pre ňu. Sálu ladili do zlata a pri každej jednej menovke bol v krabičke malý darček. Mali to všetko premyslené a Zoey tipovala, že to bola politika jej svokry. Ale chválila to. Na túto svadbu len tak ľahko nezabudnú.

Ona s Andrewom sedeli pri hlavnom stole, dokonca sedeli pri sebe, na čom trvala Melanie. A keď už bola reč o Andrewovi. Ten vyzeral úplne dokonalo. Zoey ho zahliadla ráno a potom až na obrade. Vyzeral úžasne, oblek mu sekol, vlasy mal upravené a jeho postoj kradol dych. Zoey sa pri každom jednom pohľade na neho rozbúchalo srdce. Bola z neho hotová.

Neboli príliš spolu, nebol na to čas, až na hostine. Sedeli vedľa seba a on sa jej stále dotýkal. Ukľudňovalo ju to, hlavne preto, že z druhej strany vedľa neho sedela Brooke. Bola krásna, krajšia než si ju pamätala. Prirodzenosť bola vždy jej prednosťou a inak nebolo tomu ani teraz.

ZoeyWhere stories live. Discover now